mám teďka zvíře týden a myslel jsem že dneska chcípne a ono nic

tak se chci zeptat jak to s nim je?
10 dní?
2 týdny?

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
ne, počítá se pořád stejnědhdhdhd píše:Když je tu takové téma, tak mám dotaz. Má vliv na život zvířete to, že na něm sedím, když jsem odhlášenej?
Díky, ještě jeden dotaz: Když mě zabijí příšery a já sedím na zkroceném zvířeti, takže taky zemře (na chvíli než dám "znovu spustit"), tak se mu taky odečetl nějaký život, nebo jeto furt stejný (jako kdybych neumřel)?princik píše:ne, počítá se pořád stejnědhdhdhd píše:Když je tu takové téma, tak mám dotaz. Má vliv na život zvířete to, že na něm sedím, když jsem odhlášenej?
Myslím že se to počítá jako když na něm normálně sedíš ...dhdhdhd píše:Díky, ještě jeden dotaz: Když mě zabijí příšery a já sedím na zkroceném zvířeti, takže taky zemře (na chvíli než dám "znovu spustit"), tak se mu taky odečetl nějaký život, nebo jeto furt stejný (jako kdybych neumřel)?princik píše:ne, počítá se pořád stejnědhdhdhd píše:Když je tu takové téma, tak mám dotaz. Má vliv na život zvířete to, že na něm sedím, když jsem odhlášenej?
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |