Pokud byl zvýšen, tak se omlouvám za zbytečné téma
Je v plánu Lv. 141+ ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
xR3Dx
- Lv.19

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Je v plánu Lv. 141+ ?
Zdravím, když jsem tak koukal na nový obrázky z nové mapy, všim sem si úrovní monster a hlavně bosse 150lvl? , nebylo by tedy od věci zvednou maximální úroveň?
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 | ||||||||||
- bavorak
- Lv.26

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Re: LVL 141+ ???
Kdyby se max. level zvyšoval, napsali by to. Že je lv. 150 nic neznamená...
Proč by se to podle tebe mělo zvyšovat? Nevidím jediný důvod, maximálně kvůli otravě.
Proč by se to podle tebe mělo zvyšovat? Nevidím jediný důvod, maximálně kvůli otravě.
Drop: Sura WP - lv. 125 - Chatra
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
A kolik ma lv boss v rokli?Nechapu jak muze takovehle tema zalozit nekdo jako si tyxR3Dx píše:Zdravím, když jsem tak koukal na nový obrázky z nové mapy, všim sem si úrovní monster a hlavně bosse 150lvl? , nebylo by tedy od věci zvednou maximální úroveň?
Uz ted,protoze vsichni budou honit vehlas na misi bude jeste tezsi udelat max lv.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
EnsexSaman
- Lv.22

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
-
Lexion
- Lv.19

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 62 poděkování
xR3Dx píše:Zdravím, když jsem tak koukal na nový obrázky z nové mapy, všim sem si úrovní monster a hlavně bosse 150lvl? , nebylo by tedy od věci zvednou maximální úroveň?
Že to zrovna tebe trápí ... nejseš ani na blízko k max lvl ...
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "

- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
k čemu je větší max lv, když nejsou nové věcí a další?
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
-
xR3Dx
- Lv.19

Tady jsou obrázky viewtopic.php?f=10&t=87969&start=360
Proč bych nemoh zrovna já založit toto téma? Protože nemám lvl 120? To mě snad omezuje v diskuzi ohledně nové mapy?
Některým lidem tu fakt něco chybí :normal?:
Ano třeba kvůli otravě, protože příšery jsou tam kolem 130lvl a na konci budou asi jaká úroveň? A myslím si že otrava je docela důležitý bonus v PvM. Jestli si myslíš že ne, tak OK, tvoje věc
lordsword píše:A kolik ma lv boss v rokli?Nechapu jak muze takovehle tema zalozit nekdo jako si ty![]()
Uz ted,protoze vsichni budou honit vehlas na misi bude jeste tezsi udelat max lv.
Proč bych nemoh zrovna já založit toto téma? Protože nemám lvl 120? To mě snad omezuje v diskuzi ohledně nové mapy?
Ano třeba kvůli otravě, protože příšery jsou tam kolem 130lvl a na konci budou asi jaká úroveň? A myslím si že otrava je docela důležitý bonus v PvM. Jestli si myslíš že ne, tak OK, tvoje věc
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
-
Lexion
- Lv.19

xR3Dx píše:Tady jsou obrázky viewtopic.php?f=10&t=87969&start=360
lordsword píše:A kolik ma lv boss v rokli?Nechapu jak muze takovehle tema zalozit nekdo jako si ty![]()
Proč bych nemoh zrovna já založit toto téma? Protože nemám lvl 120? To mě snad omezuje v diskuzi ohledně nové mapy?Některým lidem tu fakt něco chybí :normal?:
Kdyby bavorak neřekl kvůli otravě tak by tě ani žádnej argument nenapadl ... k tématu ... je to zatím zbytečné ... stejně by nebyl důvod expit dál ... bossove se daj zabít i bez otravy ... určitě to musí jít ...
Naposledy upravil(a) Lexion dne čtv 25. říj 2012 17:35:26, celkem upraveno 1 x.

-
xR3Dx
- Lv.19

Tak logicky, že se dají zabít i bez otravy, jinak by to asi nemělo cenu že
Ale jsou tím znevýhodnění především ninjové, když nemouhou otrávit skilly. Důvodů se najde určitě víc, až se projede celá mapa
PS: Pokud vím úrovní se získá věhlas
-
Lexion
- Lv.19

Proč by měly bejt znevýhodněni ninjové ... otravu nedostane od nikoho tak jaké zase znevýhodňování ? ...xR3Dx píše:Tak logicky, že se dají zabít i bez otravy, jinak by to asi nemělo cenu žeAle jsou tím znevýhodnění především ninjové, když nemouhou otrávit skilly. Důvodů se najde určitě víc, až se projede celá mapa
![]()