a za sekani nad mrtvolou na konci lesa fakt ban není
je toto na ticket ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
je toto na ticket ?
Ahoj, tedka mě jeden červenej šaman začal "banovat" vše jsem nafotil a psal věci jako že mám ban za reskill atd že to jde poslat, je to na nějakej trest kdybych to tam poslal ?
PrincBenHur 110 war
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Re: je toto na ticket ?
Ne..princik píše:Ahoj, tedka mě jeden červenej šaman začal "banovat" vše jsem nafotil a psal věci jako že mám ban za reskill atd že to jde poslat, je to na nějakej trest kdybych to tam poslal ?
-
stripes66
- Lv.19

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Že Vás to ještě vzrušuje, nějakou tu poznámku si na mě neodpustí někdo skoro každý den.
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
jako mě by to zase tolik nevadilo ale když mu hezky řeknu jestli by nemohl jít jinam a on do mě jde a já ho sejmu buffem a začne jezdit dokola a pláštovat abych se netrefil do něj a začne se vysmívat a když ho zabiju a sekám nad ním tak už me "banuje" toto je detinske a ubohe
LOCK
LOCK
PrincBenHur 110 war