Jak asi všichni víte, máme tu Dračí sluj, Ďáblovu rokli a teď i novou mapu. Všude je zapotřebí vytvořit skupinu lidí (i když u nové, to není podmínkou).
A máme tu lidi co si něco z toho zajít chtějí, ale nemají třeba tolik času, aby někoho sehnaly a aby ho vůbec sehnaly v dobu kdy můžou oni.
Tak sem přemýšlel a napadlo mě co vytvořit něco jako ''Vyhledávač skupin''
Jsou tu dvě varianty které mě napdaly:
1. Za tímto účel by se vytvořilo nové NPC (nebo by se tato vlastnost přidala i nějakému starému), kde byste měli na výběr jéko výpravy se chcete zůčastnit, rokle nebo sluje atd... Po výběru výpravy by jste byly jakože ''Registrovaní'' (vaše jméno by bylo jakoby na seřadišti) a až by se přihlásil optimální počet lidí, vyskočilo by vám okno že výprava může začít, v kterém by bylo na výběr ANO či NE, pokud by všichni zvolili možnost ANO, byly by teleportováni do dané oblasti, pokud by někdo zvolil možnost NE, byl by vyhozen ze seřadiště, a čekalo by se na nového člena. Samozřejmě by tu byla i možnost založit vlastní výpravu, ať už pro Cech nebo přátele, kde by automaticky zvoleným členům cechů došla výzva, nebo pozvaným přátelům.
2. Vytvořit nové okno, v kterém by bylo to samé jen s tím rozdílem, že by se nemuselo běhat k žádnému NPC
Osobně se mi zamlouvá 1. určitě to cche ještě nějak doladit, ale myslím si že by to byla dost užitečná věc