Asi každý kdo tu déle hraje, zažil sněhuláky na Vánoce. Pro ty kteří je neznají tak vysvětlím. V prvním, druhém,"třetím" (např.Imha) městě byli sněhuláci (na každým ch jeden a na jedný mapě byli 3 krom cechovní zony,tam byli dva pokud si dobře pamatuji) kteří se ničili z koně a když jste je zničili, padla sněhová koule, na kterou když jste klikli, dala vám bzk. Měli jste 5 minut čas, než koule zmizí a mohli jste jí rozkliknout jen jednou(pokud máte víc postav tak víckrát). Když jsem měl 100lv jedna sněhová koule mi dala cca 2-3%. Sněhuláci se objevovali 3x denně(myslím = dohromady teda 30 koulí, ktere jste mohli rozkliknout). Kdyby jste byli 100, tak vám jeden den, když seberete všechny sněhové koule dá cca 80-90% což není málo podle mě. Místo těchto sněhuláků byli sněhuláci "Hugo" kteří se náhodně respawnovali, a zničit ste je mohli pouze s otravou/proměnou. Z něj vám padlo několik dárku, a z každého dárku bud předmět nějaký(jako z dýně) nebo 7,10kk v yangách. A ted, tohle téma píšu proto, protože to byl jeden z nejlepších eventů a někde jsem se dočetl, že GMka toho litovali a tak prosím vás lidi, jestli tento super event chcete, tak zahlasujte