Dnes,když jsem se vracel ze swampu a prodával jsem drop tak u skladníka byla podivná věc "žluč" .Chtěl bych se zeptat zda někdo neví naco to bude ??
Na co to asi bude? :-)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
GapeBuff
- Lv.7

- Dal poděkování: 11 poděkování
Na co to asi bude? :-)
Zdravím
Dnes,když jsem se vracel ze swampu a prodával jsem drop tak u skladníka byla podivná věc "žluč" .Chtěl bych se zeptat zda někdo neví naco to bude ??

- Přílohy
-
- 1120_191454.jpg (47.65 KiB) Zobrazeno 1138 x
PRODÁM :
[center]DAGGER 135 - FULL BIO[/center][/b][center]WP 127 - DRAHOKAMY[/center][/b]
![]() | GapeBuff | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragon | Shinsoo | Cruel4Fun | 128 | 6P | Čer. větve | 7 | 16 | Unicorn | ||||||||||
- $TX$
- Lv.15

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Re: Na co to asi bude? :-)
Saggi písal, že o polnoci alebo kedy sa to odhalí a bude tam miesto toho niečo iné.
-
GapeBuff
- Lv.7

- Dal poděkování: 11 poděkování
Re: Na co to asi bude? :-)
Jojo ... Díky 
JINAK MŮŽETE
JINAK MŮŽETE
PRODÁM :
[center]DAGGER 135 - FULL BIO[/center][/b][center]WP 127 - DRAHOKAMY[/center][/b]
![]() | GapeBuff | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragon | Shinsoo | Cruel4Fun | 128 | 6P | Čer. větve | 7 | 16 | Unicorn | ||||||||||