Představím si tedy, jaké by to bylo, kdybych byl v tvé situaci. Jako první bych si udělal Wara Auru něco kolem 28-30 lv /tam se mi to vyplatilo nejvíc, ale možná má někdo lepší tip/ a šel bych do 2.města... Pokud nechceš moc běhat, udělej si ho v

, tam jsem i já začínal a máš tam na dosah většinu polobossů. Investice je docela malá, stačilo mi FMS, v tý době bylo +9 a průmku jsem moc neřešil, ale určo bych šel 15%+ aby si to tam nesekal světelný roky. Bude ti stačit G Aura, pak si dej třeba Zuřko / ale to stejně nedáš na M1 na lv 28-30/. Brnko stačí normál, hlavně +9. Ostatní nemá cenu moc řešit, ale zkus natočit do ostatního 10%příšery. No rukávky a di na to... Ze zbytku můžeš skusit něco jinýho, např. nakoupit pokladky+ a klíče a otvírat. No vydělej si cca 800kk-1kkk a nakup výbavu na Metiny 50-65lv. A pak už to jde celkem v pohodě.
Ještě ti doporučuju až budeš třeba jednou dělat WARA nebo WP na metiny 50-65 /v případě WP půjde i 70lv/ tak si založ novou postavu, nelevluj tu na polobosse. Vždycky tam není volno na metinech a tak můžeš třeba i zajít na polobosse.Snad ti to pomůže
Ještě něco, nedělej blbosti. V začátcích tě třeba bude lákat něco koupit či prodat výbavu z dropa na Hlavní. Nedělej to. A ostatní blbosti taky, v začátcích strátu cca 200kk hodně poznáš.