Šance reflektovat tělesný útok
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Kapko
- Lv.21

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Šance reflektovat tělesný útok
Co to je ?
za 2 roky hrania som to nezistil a ani z vlastnej skúsenosti buffera mi to nijak nepomáhá jak v Pvp tak Pvm... tak čo to vlastne robí ? dík za odpovede 
- Dakil
- Lv.20

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Re: Šance reflektovat tělesný útok
Z toho co já vím, tak vlastně to co někdo ubere tobě, může ubrat i sobě (myslím že jen nějakou část toho dmg).. Doufám že to říkám aspoň částečně dobře 

-
Kapko
- Lv.21

- Dakil
- Lv.20

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
To jsi slyšel špatně na PVP je to nanič protože každej má reflektování s buffem přes 100%, tak to logicky fungovat nemůže.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- nechápavec
- Lv.24

- Dostal poděkování: 95 poděkování
Hehe, jednou se takhle maník zabil sám, když mě sekal na průnikyRenegade2 píše:To jsi slyšel špatně na PVP je to nanič protože každej má reflektování s buffem přes 100%, tak to logicky fungovat nemůže.
Už asi měsíc si na PvPčka dávám jen kritik a zrcadlit.
-
UzPoslusnyTheBM
- Lv.14

- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
zrcadlit na pruniky nezaberá, prunik zrcadlit ignoruje.nechápavec píše:Hehe, jednou se takhle maník zabil sám, když mě sekal na průnikyRenegade2 píše:To jsi slyšel špatně na PVP je to nanič protože každej má reflektování s buffem přes 100%, tak to logicky fungovat nemůže.
Už asi měsíc si na PvPčka dávám jen kritik a zrcadlit.
Ale mnesa podarilo - ze mi bral jeden normalnym sekem 600 (to je ten sek na ktorý pomáha požehnanie) a zabil sa sám pretože mám viac zb

Človek by nemal obetovať toľko času blbej hre, ľudia, sú dôležitejšie veci ako sindicate. Zamyslite sa a nazrite hlboko do svojich duší, a odpovedzte si, čo vám toto, táto hra dá. Ak vás napľňa radosťou, alebo ako mňa kedysi šťastím tak niečo nie je v poriadku
-
Kapko
- Lv.21

- DatanFofric
- Lv.9

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
- Zvížátko
- Lv.16

- Dostal poděkování: 12 poděkování
Ten bonus je k ničemu asi jako zrcadlit. Já to využíval na jiných serverech proti lidem když jsme se nezabili. Sundal jsem pvp nahodil věci s reflektováním + max zb a on se zabil sám jelikož měl nejméně zb. Alee tu to nepoužiješ za 1) je na to celkem dost nízký dmg, aby to šlo nějak poznat a za 2) nuluje se to z požehnáním takže zbytečný bonus i kouzlo
Sindicate
!!!Shinsoo!!!
!!!Shinsoo!!!