Postava do kerindoru
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
alofokolo
- Lv.7

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Postava do kerindoru
Chtěl bych poradit ohledně kerindoru. Je lepší dropovat úlomky s BM surou nebo ninjou? Plánuji udělat lvl 75 a pak chodit asi na ezoteriky, ale na jaké, nevím. Tady na fóru jsem našel, že BM sura je na to hodně dobrý, ale když půjdu s ninjou s lukem v proměně... Poraďtě, které postava je lepší, popřípadě jaké bonusy (asi 10,8poh, nebo síla) a na jaké příšery chodit aby padalo co nejvíc úlomků. Buffa (okolo 65%) a stunera budu mít vlastního. A nepišle prosím odpovědi typu "Hledej, už to tu několikrát je " 
- DatanFofric
- Lv.9

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Postava do kerindoru
Jenom mě dostává, že nikdo nechce, aby mu do tématu psali ať nehledá, když Kerindor je velice omývaný téma a témat tu jsou tuny.
1) Sura/Ninja
No, úlomků si asi odneseš víc s ninjou, ale to shánění stunera a proměn..
2) Bonusy
Ninja- 10/8 síla
Sura- 10/8 inteligence
3) Monstra
Na příšery nejlíp aby byli +5 lvl od tebe
1) Sura/Ninja
No, úlomků si asi odneseš víc s ninjou, ale to shánění stunera a proměn..
2) Bonusy
Ninja- 10/8 síla
Sura- 10/8 inteligence
3) Monstra
Na příšery nejlíp aby byli +5 lvl od tebe
- Dakil
- Lv.20

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
-
alofokolo
- Lv.7

Peněz moc nemám a za hodinu udělám s dropem na metinech tak 150KK, takže asi ninju. A něměl by si ninja dávat bonusy 10/8 pohyblivost? A je jedno, jestli udělám vedení na P na ninjovi, nebo na buffovi, když budou ve skupině?
- Dakil
- Lv.20

Udělej 10/8 síla.. Ale jestli to budeš sám točit tak si tam nech buďto 10/8 síla, průnik nebo pohyblivost..alofokolo píše:Peněz moc nemám a za hodinu udělám s dropem na metinech tak 150KK, takže asi ninju. A něměl by si ninja dávat bonusy 10/8 pohyblivost? A je jedno, jestli udělám vedení na P na ninjovi, nebo na buffovi, když budou ve skupině?

- Zvížátko
- Lv.16

- Dostal poděkování: 12 poděkování
Šel bych do ninji přijde mi že na takovém levlu BMko moc nevydělá spíš prodejem úlomku maximálně... Ale důvod je i ten že ten ninja je levnější až na potřebu mít buffa a stunera a bonusi bych šel 10\8síla 10\8průnik a 10\5rychlost útoku ( pohyblivost mi přijde jako blbost jelikož nevím nic o tom že by přidávala ninjovi něco do útoku, ale jen do kouzel možná se pletu nezkoušel jsem to, ale přijde mi to jako blbost aby něco přidala i do útoku. )
Sindicate
!!!Shinsoo!!!
!!!Shinsoo!!!
-
alofokolo
- Lv.7

- Dakil
- Lv.20

To se nedá takhle říctalofokolo píše:A jaký je rodíl v DMG, mezi surou a ninjou? Je hodně velký?

-
alofokolo
- Lv.7

Když píšeš že ninja seká - to jako v proměně, nebo bych mu měl pořídit nějaké dýky? Jak jsem výše psal, mám v plánu mu pořídit luk (vránu) s nějakou slušnou průmkou. Nebo je to jedno jeslti dýky nebo luk? Mám za to, že na luky/šípy budou mít menší obranu. A ještě - když budu v proměně s lukem, budou se mi, když budu sekat, odečítat šípy?
- Bmlegend
- Lv.22

- Dostal poděkování: 38 poděkování
Sekat v proměne s dýkama bys toho v kerri moc neusekalKdyž píšeš že ninja seká - to jako v proměně, nebo bych mu měl pořídit nějaké dýky? Jak jsem výše psal, mám v plánu mu pořídit luk (vránu) s nějakou slušnou průmkou. Nebo je to jedno jeslti dýky nebo luk? Mám za to, že na luky/šípy budou mít menší obranu. A ještě - když budu v proměně s lukem, budou se mi, když budu sekat, odečítat šípy?