Rád bych vás seznámil s naším novým cechem, který vznikl 20.1.2013.
Cech nese název TOPindici a jak už název vypovídá, cech byl založen pro hráče s menší úrovni, které baví hrát si s "maličkými".
Našim cílem je z nudného hraní udělat zábavu a proto dáváme možnost všem hráčům, kteří nechtějí trávit probdělé hodiny vysekáváním ve swampu se přidat k nám a užít si spoustu zábavy.
Něco o zakladateli :
Věk 18 let, studuji na gymnáziu v Ostravě
Metin hraji shruba 4 roky, začínal jsem na Draxii a postupem času se začal věnovat více spíše privátům. Sindi hraji od začátku, kdy byl server spuštěn, ovšem s mnohými pauzami a tak podobně.
Týmového ducha určitě nepostrádám, ba naopak, vyhovuje mi hraní ve větší skupině lidí.
Postavy, které vlastním : Mike ( BM sura 95lvl - biolog skoro hotový na svůj lvl - PvM do keri hotové, výbava do válek skoro hotová ). Undeoo ( Dnes zakoupen - jako buff do kerindoru ( rychlost kouzla ), bude se hodit do dračí sluje)). + vlastním buffera jako každý.
Co nabízíme -
Možnosti jak v PvP, tak v PvM a to konkrétněji :
Výstup do věže za účelem vylepšit zdobené/dračí šperky
Bosslandský maraton
Pomoc v kerindoru, skupinový kerindor
Hromadné ničení bažin, těžkých meteorů a tak podobně
Výprava do dračí sluje a spoustu další zábavy.
Co se týče PvP nabízíme kvalitní spolubojovníky jak ve válce říší, válce cechů, tak potřeby pomoci v metinlandu a tak různě.
Každý víkend "Hodinka války" - přijmeme každému cechu válku ať je jakýkoliv. Přes týden samozřejmost vyhlašování války při dostatečném počtu členů.
Chození do malé svaté ( nutnost lvl 70 až 95 )
Mnohé soutěže o hodnotné ceny.
Co požadujeme -
Dostatečné množství rozumu
Týmový duch, nedělat cechu ostudu
LvL minimálně 70, maximálně 95 - důvody vypsané výše.
Soběstačnost - dokázat se sám "uživit" to znamená mít pokupě PvM výbavu, se kterou se dokážete "uživit", nejen pouze škemrat.
Věk - 15 +, možnost udělit výjimku při slušném vystupování
Co není podmínkou, ale je dobré vlastnit -
Skype, TeamSpeak, časem zavedeme společnou skupinu na TS, kde budeme různě komunikovat, domlouvat se a mnoho dalšího.
Cech je zatím pouze v rozvoji, nemůžete očekávat pokud se přidáte možnosti vypsané výše, nějak se musí zapracovat prvně na rozvoji, poté si užívat zábavy

Pokud by Vás zajímali nějaké dotazy, napište mi buď tady na forum, či ve hře na nick : Mike
Přeji všem hodně zábavy a dobrý lov.
Mike