Otazka je: Načo využijem tu temnou čepel?
Dekuji za radi

Promiň, musel jsem... nevím jestli jsi slovák nebo čech, ale tahle slovákočeština je fakt k nepřečtení. Velikost textu se používá pro zvýraznění důležitých informací, spíš nadpisů, fakt není třeba mít celej text velikostí 150pirt2000 píše:Caute zdravim všechni lidi.Potreboval bych poradit ohladom temnej čepele niekto mi vravel, že je dobra na pvp, ale zase že je dobra do hg zato že ma schop tak nevim. Ja mam žraloka 19% schop tak si myslim, že ta čepel tolik schop asi nebude mat podla mna žralok by bral asi viac či? ......
Otazka je: Načo vyžijem tu temnou čepel?
Dekuji za radi
Mohl bys definovat co je podle tebe vyšší stupeň? +10/+11?lordsword píše:Podle me je na oboji dobra a na vetsim + se zralok se schopkou 19 nechyta
No co sem pochopi,tak zakladatel,bude nejspis war a lidi maji porad malo na obouruc a temna,nebude mit zadne omezeni do minusu a myslim,ze na kouzla v PvP bude hodne dobra a na Pvm si myslim,ze to bude odsefovane stejne jako na offiku u draka,kde prekovane zbrane mely vetsi ucinost ,nez jedaky s prumkou:)shvetseek píše:Mohl bys definovat co je podle tebe vyšší stupeň? +10/+11?lordsword píše:Podle me je na oboji dobra a na vetsim + se zralok se schopkou 19 nechyta
Nevím, ještě jsem jí nezkoušel, ale tak podle hodnot bych řekl, že na PvP bude ta Temná čepel lepší než žralok tak od +8, což je pro level 138, ale do tý doby bych asi zůstal u žraloka. Teda tak to dělám já.
V PvM je jasný, že s ní dáš větší dehu, než se žralokem, ve kterým máš průmku, ale opět jako s jedákem bude asi lepší se držet sekání mečem s průmkou. Kouzlení je pro BMka