Shardy pvp

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Slovak
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Shardy pvp

Příspěvek od Slovak » čtv 31. led 2013 13:20:30

čaute, tak nejak stále premýšľam či kúpiť tie Shardy od Cricketa za 4kkk

oplatí sa mi to vôbec?? .. kedže síla pôsobí na sílu sekov a ja idem na kúzla tak
by mi mali stači 10/20 + 12poh,nie?

myslím že by som tak ušetril slušných 2kkk

a ešte otázka,aké kamene sú teda najlepšie? Sura,war,šaman??
a potom spravím nejaké zvlášť ninja,návrat,prunik.. (na skladové pvp) ?

Skrillexka
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Shardy pvp

Příspěvek od Skrillexka » čtv 31. led 2013 13:25:26

Ja si myslím že je zbytečnosť vyhadzovať tolik yang za takové shárdy.
Když tak najlíp by bylo 10/20/10-prunik + kdyby jeste neco jak Krit,Poh , Bezvedomí
jen se to zíde a takové koupíš do 2KKK.

A na války mám Sura,War,Šaman + účes na Ninji a nemužu se sťežovat.
Najluxusnejšie PvM veci :

viewtopic.php?f=14&t=98265

LeVyvoleny
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od LeVyvoleny » čtv 31. led 2013 13:27:17

Podle mě je to zbytečný to za takovou to cenu koupit cize jsou luxus ale těch 4kkk se ti za to vážně nevyplatí dát

Jinak kameny bych tam dal Sura,Šaman,War/Ninja podle potřeby...
Obrázek
díky eresable

!!!KONEC!!!

Slovak
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Slovak » čtv 31. led 2013 13:47:15

Dobre,vdaka za názory :) tiež mi to príde dosť aj ked sú fakt krásne,ale asi mi budú stači tie s 12poh,kedže pôjdem len na kúzla :)

takže dík :) ..a čo sa týka kameňov dám teda sura,war,šaman a účes na ninjov + ešte jedny shardy ninja,návrat + možno prunik :)

ked tak kľudne ešte píšte,kto chce niečo doplniť :P

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » čtv 31. led 2013 16:44:33

Jestli na to máš yangy, tak bych je asi koupil, protože shardy jsou pořád lepší než Titanový dýky +8/+9. Výhoda Titanovejch je ta, že tam nejsi omezenej bonusem na lidi a můžeš tam dostat něco jinýho užitečnýho, popřípadě ikdyž budou hotový, tak je můžeš pořád točit. V těch shardech jsou ale takový bonusy, který se těžko natočej i do titanových, takže s dýkama budeš mít vystaráno dokud nepřijdou další zbraně.

Slovak
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Slovak » čtv 31. led 2013 16:55:03

kamosvsech píše:Jestli na to máš yangy, tak bych je asi koupil, protože shardy jsou pořád lepší než Titanový dýky +8/+9. Výhoda Titanovejch je ta, že tam nejsi omezenej bonusem na lidi a můžeš tam dostat něco jinýho užitečnýho, popřípadě ikdyž budou hotový, tak je můžeš pořád točit. V těch shardech jsou ale takový bonusy, který se těžko natočej i do titanových, takže s dýkama budeš mít vystaráno dokud nepřijdou další zbraně.
Ahoj,mám to na lvl 95(zabudol som napísať) takže nič iné ako shardy neprichádza v úvahu :)

každopádne tvoju radu registrujem a ešte popremýšľam,momentálne sa chystám skúsiť si natočiť stínové a hodiť na shardy tak uvidíme či niečo natočím

kamosvsech
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od kamosvsech » čtv 31. led 2013 17:03:30

Slovak píše:
kamosvsech píše:Jestli na to máš yangy, tak bych je asi koupil, protože shardy jsou pořád lepší než Titanový dýky +8/+9. Výhoda Titanovejch je ta, že tam nejsi omezenej bonusem na lidi a můžeš tam dostat něco jinýho užitečnýho, popřípadě ikdyž budou hotový, tak je můžeš pořád točit. V těch shardech jsou ale takový bonusy, který se těžko natočej i do titanových, takže s dýkama budeš mít vystaráno dokud nepřijdou další zbraně.
Ahoj,mám to na lvl 95(zabudol som napísať) takže nič iné ako shardy neprichádza v úvahu :)

každopádne tvoju radu registrujem a ešte popremýšľam,momentálne sa chystám skúsiť si natočiť stínové a hodiť na shardy tak uvidíme či niečo natočím
Vzhledem k tomu, jak se neustále mění obsazení ve válkách, tak není na škodu těch dýk mít víc, protože jednou tam je jeden ninja a podruhý zas 20 ninjů a třeba jen 2 pořádný šamani. Na škodu taky určitě není pár procent bezvědomí v kombinaci s pár procenty na průmku. To je ale asi na každým zvlášť podle způsobu boje.

Slovak
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Slovak » čtv 31. led 2013 17:06:45

no ja by som chcel základ 10ludia+12poh+10-20kuzla..a k tomu keby sa mi podarí ešte niečo tak som spokojný :)

Tak je tu ešte možno spraviť shardy - char,char,návrat s tým že v základe mi stačí 10ludia+12poh + bezvedomie,otrava,sila alebo niečo... to mi už pár krát padlo do stínových :) ??

kamosvsech
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od kamosvsech » čtv 31. led 2013 17:29:46

Slovak píše:no ja by som chcel základ 10ludia+12poh+10-20kuzla..a k tomu keby sa mi podarí ešte niečo tak som spokojný :)

Tak je tu ešte možno spraviť shardy - char,char,návrat s tým že v základe mi stačí 10ludia+12poh + bezvedomie,otrava,sila alebo niečo... to mi už pár krát padlo do stínových :) ??
Jestli to máš do válek, tak rozhodně 3 chary. Celkově si ale moc nedokážu představit, co ve válce taková 95 zmůže, protože ta absence biologa, zdobenek, shellka je dost znát, tudíž by bylo nejlepší si uvědomit, co od tý postavy čekáš a podle toho pokračovat, pokud to teda máš na války. Skákání do chumlů, kde vydržíš 2 sekundy, tě hodinu bavit nemůže, budeš dost často lovenej, takže od ničeho k ničemu tam taky běhat nebudeš, ale nemyslim si, že i s nejlepší výbavou pro 95 se dokážeš vyrovnat někomu s hotovým bio a trochu pvp schopnejma věcma. Základ je asi mít nějakou bojovou strategii, kdy protivníka budeš mít furt pod dýkama tak, aby tě nemohl usekat nebo ukouzlit. Podle toho pak usoudíš, jestli je lepší jet na maximální dmg kouzel, nebo to nakombinovat se sekáním, což znamená stun, průniky, rychlost sekání, elik na útok a kritik - tohle samo o sobě má velkej účinek a když k tomu připojíš kouzla ve správnou chvíli, tak se prakticky nezmůže na protiútok ani na útěk, ale spolíhat se jen na kouzla není podle mě rozumný. Ninja dýkař je asi jedinej char, kterej dokáže zabít nějakýho víc než průměrnýho protívníka sám. Musíš ale vědět, co kdy použít abys ho nenechal se bránit jinak než elikováním.

Slovak
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Slovak » čtv 31. led 2013 17:41:39

kamosvsech píše:
Slovak píše:no ja by som chcel základ 10ludia+12poh+10-20kuzla..a k tomu keby sa mi podarí ešte niečo tak som spokojný :)

Jestli to máš do válek, tak rozhodně 3 chary. Celkově si ale moc nedokážu představit, co ve válce taková 95 zmůže, protože ta absence biologa, zdobenek, shellka je dost znát, tudíž by bylo nejlepší si uvědomit, co od tý postavy čekáš a podle toho pokračovat, pokud to teda máš na války. Skákání do chumlů, kde vydržíš 2 sekundy, tě hodinu bavit nemůže, budeš dost často lovenej, takže od ničeho k ničemu tam taky běhat nebudeš, ale nemyslim si, že i s nejlepší výbavou pro 95 se dokážeš vyrovnat někomu s hotovým bio a trochu pvp schopnejma věcma. Základ je asi mít nějakou bojovou strategii, kdy protivníka budeš mít furt pod dýkama tak, aby tě nemohl usekat nebo ukouzlit. Podle toho pak usoudíš, jestli je lepší jet na maximální dmg kouzel, nebo to nakombinovat se sekáním, což znamená stun, průniky, rychlost sekání, elik na útok a kritik - tohle samo o sobě má velkej účinek a když k tomu připojíš kouzla ve správnou chvíli, tak se prakticky nezmůže na protiútok ani na útěk, ale spolíhat se jen na kouzla není podle mě rozumný. Ninja dýkař je asi jedinej char, kterej dokáže zabít nějakýho víc než průměrnýho protívníka sám. Musíš ale vědět, co kdy použít abys ho nenechal se bránit jinak než elikováním.

Cením si tvoje rady :up:

no čo očakávam?? je to proste na zábavu čisto :) ... do válek velmi chodiť sa nechystám a aj keby tak samozrejme žiadneho Generála neočakávam :)

rád hrám za ninju proste,baví ma na ňom pvp,stačí mi ked dokážem troška porobiť bordel v cudzej ríši,poprípade v malej svatej sa občas zabaviť :)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Matesak 
offline Mionix