Shardy pvp
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Shardy pvp
čaute, tak nejak stále premýšľam či kúpiť tie Shardy od Cricketa za 4kkk
oplatí sa mi to vôbec?? .. kedže síla pôsobí na sílu sekov a ja idem na kúzla tak
by mi mali stači 10/20 + 12poh,nie?
myslím že by som tak ušetril slušných 2kkk
a ešte otázka,aké kamene sú teda najlepšie? Sura,war,šaman??
a potom spravím nejaké zvlášť ninja,návrat,prunik.. (na skladové pvp) ?
oplatí sa mi to vôbec?? .. kedže síla pôsobí na sílu sekov a ja idem na kúzla tak
by mi mali stači 10/20 + 12poh,nie?
myslím že by som tak ušetril slušných 2kkk
a ešte otázka,aké kamene sú teda najlepšie? Sura,war,šaman??
a potom spravím nejaké zvlášť ninja,návrat,prunik.. (na skladové pvp) ?
-
- Lv.6
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Shardy pvp
Ja si myslím že je zbytečnosť vyhadzovať tolik yang za takové shárdy.
Když tak najlíp by bylo 10/20/10-prunik + kdyby jeste neco jak Krit,Poh , Bezvedomí
jen se to zíde a takové koupíš do 2KKK.
A na války mám Sura,War,Šaman + účes na Ninji a nemužu se sťežovat.
Když tak najlíp by bylo 10/20/10-prunik + kdyby jeste neco jak Krit,Poh , Bezvedomí
jen se to zíde a takové koupíš do 2KKK.
A na války mám Sura,War,Šaman + účes na Ninji a nemužu se sťežovat.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Podle mě je to zbytečný to za takovou to cenu koupit cize jsou luxus ale těch 4kkk se ti za to vážně nevyplatí dát
Jinak kameny bych tam dal Sura,Šaman,War/Ninja podle potřeby...
Jinak kameny bych tam dal Sura,Šaman,War/Ninja podle potřeby...

díky eresable
!!!KONEC!!!
-
- Lv.15
Dobre,vdaka za názory
tiež mi to príde dosť aj ked sú fakt krásne,ale asi mi budú stači tie s 12poh,kedže pôjdem len na kúzla
takže dík
..a čo sa týka kameňov dám teda sura,war,šaman a účes na ninjov + ešte jedny shardy ninja,návrat + možno prunik
ked tak kľudne ešte píšte,kto chce niečo doplniť

takže dík

ked tak kľudne ešte píšte,kto chce niečo doplniť

- kamosvsech
- Lv.19
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Jestli na to máš yangy, tak bych je asi koupil, protože shardy jsou pořád lepší než Titanový dýky +8/+9. Výhoda Titanovejch je ta, že tam nejsi omezenej bonusem na lidi a můžeš tam dostat něco jinýho užitečnýho, popřípadě ikdyž budou hotový, tak je můžeš pořád točit. V těch shardech jsou ale takový bonusy, který se těžko natočej i do titanových, takže s dýkama budeš mít vystaráno dokud nepřijdou další zbraně.
-
- Lv.15
Ahoj,mám to na lvl 95(zabudol som napísať) takže nič iné ako shardy neprichádza v úvahukamosvsech píše:Jestli na to máš yangy, tak bych je asi koupil, protože shardy jsou pořád lepší než Titanový dýky +8/+9. Výhoda Titanovejch je ta, že tam nejsi omezenej bonusem na lidi a můžeš tam dostat něco jinýho užitečnýho, popřípadě ikdyž budou hotový, tak je můžeš pořád točit. V těch shardech jsou ale takový bonusy, který se těžko natočej i do titanových, takže s dýkama budeš mít vystaráno dokud nepřijdou další zbraně.

každopádne tvoju radu registrujem a ešte popremýšľam,momentálne sa chystám skúsiť si natočiť stínové a hodiť na shardy tak uvidíme či niečo natočím
- kamosvsech
- Lv.19
Vzhledem k tomu, jak se neustále mění obsazení ve válkách, tak není na škodu těch dýk mít víc, protože jednou tam je jeden ninja a podruhý zas 20 ninjů a třeba jen 2 pořádný šamani. Na škodu taky určitě není pár procent bezvědomí v kombinaci s pár procenty na průmku. To je ale asi na každým zvlášť podle způsobu boje.Slovak píše:Ahoj,mám to na lvl 95(zabudol som napísať) takže nič iné ako shardy neprichádza v úvahukamosvsech píše:Jestli na to máš yangy, tak bych je asi koupil, protože shardy jsou pořád lepší než Titanový dýky +8/+9. Výhoda Titanovejch je ta, že tam nejsi omezenej bonusem na lidi a můžeš tam dostat něco jinýho užitečnýho, popřípadě ikdyž budou hotový, tak je můžeš pořád točit. V těch shardech jsou ale takový bonusy, který se těžko natočej i do titanových, takže s dýkama budeš mít vystaráno dokud nepřijdou další zbraně.![]()
každopádne tvoju radu registrujem a ešte popremýšľam,momentálne sa chystám skúsiť si natočiť stínové a hodiť na shardy tak uvidíme či niečo natočím
-
- Lv.15
no ja by som chcel základ 10ludia+12poh+10-20kuzla..a k tomu keby sa mi podarí ešte niečo tak som spokojný 
Tak je tu ešte možno spraviť shardy - char,char,návrat s tým že v základe mi stačí 10ludia+12poh + bezvedomie,otrava,sila alebo niečo... to mi už pár krát padlo do stínových
??

Tak je tu ešte možno spraviť shardy - char,char,návrat s tým že v základe mi stačí 10ludia+12poh + bezvedomie,otrava,sila alebo niečo... to mi už pár krát padlo do stínových

- kamosvsech
- Lv.19
Jestli to máš do válek, tak rozhodně 3 chary. Celkově si ale moc nedokážu představit, co ve válce taková 95 zmůže, protože ta absence biologa, zdobenek, shellka je dost znát, tudíž by bylo nejlepší si uvědomit, co od tý postavy čekáš a podle toho pokračovat, pokud to teda máš na války. Skákání do chumlů, kde vydržíš 2 sekundy, tě hodinu bavit nemůže, budeš dost často lovenej, takže od ničeho k ničemu tam taky běhat nebudeš, ale nemyslim si, že i s nejlepší výbavou pro 95 se dokážeš vyrovnat někomu s hotovým bio a trochu pvp schopnejma věcma. Základ je asi mít nějakou bojovou strategii, kdy protivníka budeš mít furt pod dýkama tak, aby tě nemohl usekat nebo ukouzlit. Podle toho pak usoudíš, jestli je lepší jet na maximální dmg kouzel, nebo to nakombinovat se sekáním, což znamená stun, průniky, rychlost sekání, elik na útok a kritik - tohle samo o sobě má velkej účinek a když k tomu připojíš kouzla ve správnou chvíli, tak se prakticky nezmůže na protiútok ani na útěk, ale spolíhat se jen na kouzla není podle mě rozumný. Ninja dýkař je asi jedinej char, kterej dokáže zabít nějakýho víc než průměrnýho protívníka sám. Musíš ale vědět, co kdy použít abys ho nenechal se bránit jinak než elikováním.Slovak píše:no ja by som chcel základ 10ludia+12poh+10-20kuzla..a k tomu keby sa mi podarí ešte niečo tak som spokojný
Tak je tu ešte možno spraviť shardy - char,char,návrat s tým že v základe mi stačí 10ludia+12poh + bezvedomie,otrava,sila alebo niečo... to mi už pár krát padlo do stínových??
-
- Lv.15
kamosvsech píše:Jestli to máš do válek, tak rozhodně 3 chary. Celkově si ale moc nedokážu představit, co ve válce taková 95 zmůže, protože ta absence biologa, zdobenek, shellka je dost znát, tudíž by bylo nejlepší si uvědomit, co od tý postavy čekáš a podle toho pokračovat, pokud to teda máš na války. Skákání do chumlů, kde vydržíš 2 sekundy, tě hodinu bavit nemůže, budeš dost často lovenej, takže od ničeho k ničemu tam taky běhat nebudeš, ale nemyslim si, že i s nejlepší výbavou pro 95 se dokážeš vyrovnat někomu s hotovým bio a trochu pvp schopnejma věcma. Základ je asi mít nějakou bojovou strategii, kdy protivníka budeš mít furt pod dýkama tak, aby tě nemohl usekat nebo ukouzlit. Podle toho pak usoudíš, jestli je lepší jet na maximální dmg kouzel, nebo to nakombinovat se sekáním, což znamená stun, průniky, rychlost sekání, elik na útok a kritik - tohle samo o sobě má velkej účinek a když k tomu připojíš kouzla ve správnou chvíli, tak se prakticky nezmůže na protiútok ani na útěk, ale spolíhat se jen na kouzla není podle mě rozumný. Ninja dýkař je asi jedinej char, kterej dokáže zabít nějakýho víc než průměrnýho protívníka sám. Musíš ale vědět, co kdy použít abys ho nenechal se bránit jinak než elikováním.Slovak píše:no ja by som chcel základ 10ludia+12poh+10-20kuzla..a k tomu keby sa mi podarí ešte niečo tak som spokojný
Tak je tu ešte možno spraviť shardy - char,char,návrat s tým že v základe mi stačí 10ludia+12poh + bezvedomie,otrava,sila alebo niečo... to mi už pár krát padlo do stínových??
Cením si tvoje rady

no čo očakávam?? je to proste na zábavu čisto

rád hrám za ninju proste,baví ma na ňom pvp,stačí mi ked dokážem troška porobiť bordel v cudzej ríši,poprípade v malej svatej sa občas zabaviť

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »