Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zdravim, zdá se mi to nebo se sindicate tolik změnil?
Já jen že si pamatuju ty časy kdy tady zdobeniny+9 stály bůh ví kolik miliard a teď? Je běžne vidim za 1KKK +9 ale oto nejde, ale spíš mě zajímá proč většina lidí teď momentálně kupuje věci na malej lvl, jelikož dneska sem začal rozprodávat výbavu s 10/75 na 42lvl dal sem to do shopu a drak s kamenama+6 za 500KK zmizel hned a pak mi začaly psát i nějaký lvly 100+ že za todle a todle daj tohle apod...
Takže by mě docela zajímalo jak to tady je, jelikož zdobeniny+9 za 1KKK nikdo nechce a pitomýho draka za 500KK všichni, tudíž ktomu musí bejt nějakej důvod proč většina lidí kupuje věci na malej lvl a mě by zajímalo proč...
LeVyvoleny píše:Já si také budu možná dělat dropa malého + ninjo do svaté malé myslím si že pro větší úrovně hráčů už hra ztrácí smysl.
Ale kčemu vám to bude?
Diť za malej lvl se tu dobře vydělávalo dokud nepřišel SWAMP, ale teň už dávno přišel a teď už i ten HG kde se prý dá vydělat několik KKK za den tak mi řeknětě kčemu by byl malej drop když za velkýho můžete mít 10x víc...
Swamp je večne plnej, delaš tam furt to stejny, je ohranej. Heageron celkem ujde ale i to te prestane bavit, hlavne když víš že ty veci z hae jsou vetšinou na pvp ktere leti k zemi xd... človeka vic bavi v pohode si sekat meteory v pritažlivce neomezene než byt limitovanej ve swampu.
Zdobené za 1kkk ? Nevim po kolik letí magické šutry ale s cenou hlavní suroviny - strepu za pár kk se nediv.
Navíc zdobáky už všichni maj, proč by si kupovali další?
LeVyvoleny píše:myslíš si že peníze jsou všechno? nechápu proč by se někdo měl otravovat někde ve swampu když to má být zábava ..
Ahoj,
plně s Tebou souhlasím ale hodně lidí nebaví swamp tak chodí na metiny.
Ale hra by měla být hlavně zábava. Já mám postavy snad na všechny mapy které jsou.A baví mě to víc než, defakto tupě mlátit metiny a nebo se tam s někým prát o místo.A to jen protože si myslí že když má za zády nadupanou pvp postavu že mu patří skoro celá mapa.
Ale kčemu vám to bude?
Diť za malej lvl se tu dobře vydělávalo dokud nepřišel SWAMP, ale teň už dávno přišel a teď už i ten HG kde se prý dá vydělat několik KKK za den tak mi řeknětě kčemu by byl malej drop když za velkýho můžete mít 10x víc...[/quote]
Pokud si dneska udělá hráč výbavu na menší lvl vydělá také dost kor když má možnost si do věcí dát talíky na yangy. Pak mu dá na lvl 42 - 45 metin 60 kolem 2-3kk, plus tam ještě mají šanci dropnout mapu. Ať už ji využijí nebo prodají je to cca 100kk v kapse.
Swamp je plný, HG chce viac ako lacnú výbavu tak robia droperov do metinlandu
Keď ti padne jedna alebo dve mapy za zlodejky dropneš aj 600kk (pred 4 dňami som dal 6kkk do dropera lv 57 a dropím s ním )
ZeDDys píše:Zdravim, zdá se mi to nebo se sindicate tolik změnil?
Já jen že si pamatuju ty časy kdy tady zdobeniny+9 stály bůh ví kolik miliard a teď? Je běžne vidim za 1KKK +9 ale oto nejde, ale spíš mě zajímá proč většina lidí teď momentálně kupuje věci na malej lvl, jelikož dneska sem začal rozprodávat výbavu s 10/75 na 42lvl dal sem to do shopu a drak s kamenama+6 za 500KK zmizel hned a pak mi začaly psát i nějaký lvly 100+ že za todle a todle daj tohle apod...
Takže by mě docela zajímalo jak to tady je, jelikož zdobeniny+9 za 1KKK nikdo nechce a pitomýho draka za 500KK všichni, tudíž ktomu musí bejt nějakej důvod proč většina lidí kupuje věci na malej lvl a mě by zajímalo proč...
Proč by ne? Mě Swamp vyhovuje-nádherný AFK farming. Drop yangů a všeho je tam více než dostačující, takže si vydělám třeba na dvoutýdenní dělání biologa. Nemusím jak trubka neustále logovat svou velkou postavu, protože nějáká 95tka s vodkem si myslí, že vybouchá půlku serveru. Přeci jen do swampu chodí VĚTŠINA lidí co se umí domluvit.(alespoň já jsem neměl problém). Jediný problém na něm, je až nesmyslně dlouhá cesta. Ale tak co i h*vn*o má své mouchy.
Nevím co čekáte, že by tady mělo být. Ano, taky by se mi tu líbli peti, nové účesy, trochu grafický remake dračího setu. Ale, každá MMORPG hra je svým způsobem postupem času stereotypní. Hraji Teru(což je mnohem, mnohem jiná liga než Metin). A i v tak propracované hře, mohu říct že se časem promění v dělání jednoho a toho samého dokola.
@Suko201, Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
Mionix píše: @Vydesenej, @Suko201, chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl (moje chyba já to jen nepochopil)
Mionix píše: @Suko201, Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@VOJTTANOOO, Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.