Rád tě nmám ale pomoct, by se ti hodila jak vidím co koumáš s kalenkou....
Tak hele zaprvý Klanku hoď do záchoda s Kalenkou tam ani neloz rači udělej od 115 vyjde tě to lípe a potom se stím nemusíš mazat... Potom vyhnout šípy mam 15 a dávám si s kamarádem s 13 postavama všechna patra i s cranionem do 2 hodin ... takže do prvního patra si tu klaenku klidně nech ale druhé ani nahodou, udelej tak 70 zvíře minimálně + 50 šípy, já mám ( 70 + 65 šípy ), ty jsi war tak ti neuškodí poměnit jednu nebo 2 věci já mám dračí do prvního( se schopkou) a do druhýho s magii, dále mám 74 magie + 112 neu , chodím do proměny a beru asi 86 k normálně mobům, a oni nějak zvláť neberou, Skus si opravdu udělat 2 věci 2x , (mám obouručku do proměny 43 % +20 neu) a zem 46% prumka + ty 2 výše zmíněné brnka( my warové si to můžeme dovolit)

Jinač vyhnout mám jen ten kámen v bsku jinač nikde a nějak mně to nesere kdyby ses chtěl na něco blíže konkrétního zeptat tak v Pm
Taliky : Prumka příšera Neu ( zvíře není tak důležité )
Jo a ještě já mám sice málo ZB asi jen 22 k ale Mědené naušky používám zvíší mi to v proměně DMG asi o 3 takže se vyplatí ale mám i ebenky ale ty nepoužívám, ale pokud nebudeš v proměně tak ty ebenky, + KOMBO - > nejduležitější