Já bych vzal náramek stříbrný(to je asi na 100%) ale pak nevim jestli náhrdelník zd. z nebeských slz nebo zd perlový +9 a náušnice bych asi vzal zd nebeský +9 ale nejsem si jistý za healera jsem pvp ještě nedělal
PVP Healer 120+
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Penguinek
- Lv.19

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
PVP Healer 120+
Ahojte jaké mám vzít šperky na healera lvl 120 do pvp (války)
Já bych vzal náramek stříbrný(to je asi na 100%) ale pak nevim jestli náhrdelník zd. z nebeských slz nebo zd perlový +9 a náušnice bych asi vzal zd nebeský +9 ale nejsem si jistý za healera jsem pvp ještě nedělal
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Re: PVP Healer 120+
nasuky - ebenky
nahr. - nebezky
nahr. - nebezky
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.
- CruzY
- Lv.20

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Náušky zlaté nebo ebeny .. a náhrdelník bych dal spíše perlový protože ti průnik na healer bude na 2 věci.. healer moc neprůnikuje 
A jestli jsi už 120 tak bych náramek udělal dračí, náušky ebeny a náhrdelník zlatý zdobený...těžko budeš s hýlerem prunikovat.
Zlé časy
- Penguinek
- Lv.19

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Když už jsme u toho jaký mám dát kameny do vějíře ?? Já přemýšlel o Sura ninja war nebo Šaman sura ninja ale nevím
děkuji za odpovědi
děkuji za odpovědi
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování