Vytvoření cechovního skladu
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Vytvoření cechovního skladu
Ahoj ... jak název napovídá měl bych tu návrh na vytvoření cechovního skladu kam by celý cech mohl odkládat věci a někdo jiný by si je mohl brát a podobně ... k okrádání by nedošlo tak že když už tam předmět vložím tak ho dávám cechu k dispozici a kdo chce muže si ho vzít a využít ho =) také mě napadlo něco jako cechovní banka ale tam je pak prostě velké riziko že cech bude okraden jedním hráčem a přijde o svoje úspory proto jsem to zamítl ...
vstup by byl u skladníka jako je normální sklad s tím že by byla jen kolonka navíc =) myslím že je to dobrý návrh a mnoho lidem se to bude líbit =)
vstup by byl u skladníka jako je normální sklad s tím že by byla jen kolonka navíc =) myslím že je to dobrý návrh a mnoho lidem se to bude líbit =)

- GurenaimeYuraki
- Lv.23
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 190 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vytvoření cechovního skladu
Zajímavý nápad, také jsem nad ním přemýšlel. Ovšem upravil bych možnost převzetí věcí ze skladu-a to, že toto výsostní právo měl pouze velitel cechu(kdo jiný taky, že) Ovšem ostatní členové by mohli libovolně přidávat věci. Jediný větší problém vidím v tom, že ve skladu to do sebe nenastackuješ a tím pádem akorát zaprcneš místo v už tak málem skladu. Přeci jen když si čistě teoreticky-představíš cech s 30-50 aktivními členy teď každý bude házet do skladu (pro něj)nepotřebné věci jako bylinky, dračí věci tak ten sklad je za chvilku plný. Kdysi se tu řešilo, zda je možné přidat více skladových slotů a sám Saggi odepsal, že by se muselo překopat celé jádro Metinu aby to šlo.
Nápad je super, ale provedení pokulhává

-
- Lv.2
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
V tomhle případě by celý nápad uplně strácel smysl .. jde o věci pro členy ne jen pro vůdce cechu =) navíc záleží jen na hráčích čím se sklad zaplní takže buď jsem to tvoje moc nepochopil nebo mi připadá že jsi ty nepochopil to moje =DGurenaimeYuraki píše:Zajímavý nápad, také jsem nad ním přemýšlel. Ovšem upravil bych možnost převzetí věcí ze skladu-a to, že toto výsostní právo měl pouze velitel cechu(kdo jiný taky, že) Ovšem ostatní členové by mohli libovolně přidávat věci. Jediný větší problém vidím v tom, že ve skladu to do sebe nenastackuješ a tím pádem akorát zaprcneš místo v už tak málem skladu. Přeci jen když si čistě teoreticky-představíš cech s 30-50 aktivními členy teď každý bude házet do skladu (pro něj)nepotřebné věci jako bylinky, dračí věci tak ten sklad je za chvilku plný. Kdysi se tu řešilo, zda je možné přidat více skladových slotů a sám Saggi odepsal, že by se muselo překopat celé jádro Metinu aby to šlo.

- hrncekkafe
- Lv.14
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
nemyslim si ze to bude mat velke vyuzitie aj ked napad je to dobry
ale spravyl by som to tak ze by to bolo zaheslovane a heslo by mohol dat ostatnym clenom cechu len vodca bud zato ze im veri alebo aby sa predislo kradezam by vodca odkazdeho clena kto chce heslo vybral dajmetomu 100kk
ale spravyl by som to tak ze by to bolo zaheslovane a heslo by mohol dat ostatnym clenom cechu len vodca bud zato ze im veri alebo aby sa predislo kradezam by vodca odkazdeho clena kto chce heslo vybral dajmetomu 100kk
Uvedte nič.
- GurenaimeYuraki
- Lv.23
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 190 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Spoiler:
Hollys píše:V tomhle případě by celý nápad uplně strácel smysl .. jde o věci pro členy ne jen pro vůdce cechu =) navíc záleží jen na hráčích čím se sklad zaplní takže buď jsem to tvoje moc nepochopil nebo mi připadá že jsi ty nepochopil to moje =DGurenaimeYuraki píše:Zajímavý nápad, také jsem nad ním přemýšlel. Ovšem upravil bych možnost převzetí věcí ze skladu-a to, že toto výsostní právo měl pouze velitel cechu(kdo jiný taky, že) Ovšem ostatní členové by mohli libovolně přidávat věci. Jediný větší problém vidím v tom, že ve skladu to do sebe nenastackuješ a tím pádem akorát zaprcneš místo v už tak málem skladu. Přeci jen když si čistě teoreticky-představíš cech s 30-50 aktivními členy teď každý bude házet do skladu (pro něj)nepotřebné věci jako bylinky, dračí věci tak ten sklad je za chvilku plný. Kdysi se tu řešilo, zda je možné přidat více skladových slotů a sám Saggi odepsal, že by se muselo překopat celé jádro Metinu aby to šlo.

-
- Lv.17
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Jeden návrh jak to vyřešit by byl. Jak vůdce cechu může přidělit "právo" určité hodnosti - např. propustit, pozvat atd.. Tak tam by byla další možnost např. sklad... A hodnost by se dávala jen vybraným členům.GurenaimeYuraki píše:Tento nápad je už v jiné hře. Takže, jsem částečně přijal myšlenku z ní-má tam přístup pouze vůdce a všem členům na požádání vydává věci. Navíc jak chceš herně provést to, aby do skladu měli přístup pouze určití členové(a ne všechni- tedy i nováčci ve zkušební době). Ono se taky může stát, že v nováčka nemáš takovou důvěru jako v "ostříleného člena". Takže nám holt nezbyde nic jiného než to udělat po staru-založit jeden účet a jeho údaje dávat pouze těm členům cechu, kterým věříme.Spoiler:Hollys píše:V tomhle případě by celý nápad uplně strácel smysl .. jde o věci pro členy ne jen pro vůdce cechu =) navíc záleží jen na hráčích čím se sklad zaplní takže buď jsem to tvoje moc nepochopil nebo mi připadá že jsi ty nepochopil to moje =DGurenaimeYuraki píše:Zajímavý nápad, také jsem nad ním přemýšlel. Ovšem upravil bych možnost převzetí věcí ze skladu-a to, že toto výsostní právo měl pouze velitel cechu(kdo jiný taky, že) Ovšem ostatní členové by mohli libovolně přidávat věci. Jediný větší problém vidím v tom, že ve skladu to do sebe nenastackuješ a tím pádem akorát zaprcneš místo v už tak málem skladu. Přeci jen když si čistě teoreticky-představíš cech s 30-50 aktivními členy teď každý bude házet do skladu (pro něj)nepotřebné věci jako bylinky, dračí věci tak ten sklad je za chvilku plný. Kdysi se tu řešilo, zda je možné přidat více skladových slotů a sám Saggi odepsal, že by se muselo překopat celé jádro Metinu aby to šlo.
„Moudřejší ustoupí. Smutná pravda, na níž je založena světovláda hlouposti.“
Šaman dragon Lv. 138 - havo
Ninja archer Lv. 95 - Lobsang
Ninja archer Lv. 138 - kettes
Věrný člen cechu EsseX
Šaman dragon Lv. 138 - havo
Ninja archer Lv. 95 - Lobsang
Ninja archer Lv. 138 - kettes
Věrný člen cechu EsseX
Spoiler:
- Turzak
- Lv.6
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
- NesstleTM
- Lv.8
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Cechovní sklad
Ahoj tak mě napadlo co vytvořit cechovní sklad ? Fungovalo by to následovně - v cechu by přibyla nová funkce co může přidělovat vůdce cechu (jako je nábor, napsat, použít kouzlo či vyhodit) a to uložit / vybrat. Po přidělení funkce by člen cechu s dostatečnym oprávněním mohl rozkliknout nové tlačítko v cechovním okně (tlačítko by se nacházelo vedle výzvy k válce) sklad a otevřel by se mu následně skladový prostor do kterého mohou všichni členové cechu s dostatečnym oprávněním vkládat a vyndavat předměty.
Sklad by šlo otevřít na jakémkoliv místě a jeho kapacita by odpovídala 90 místům tedy dvoum stránkám inventáře.
Edit: Téma sloučeno.
/Script
Sklad by šlo otevřít na jakémkoliv místě a jeho kapacita by odpovídala 90 místům tedy dvoum stránkám inventáře.
Edit: Téma sloučeno.
/Script
- Ade
- Lv.14
- Dal poděkování: 87 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Re: Cechovní sklad
Možná by bylo dobré, aby cechovní sklad neměl každý cech. Tak vymyslet třeba nějaký takový úkol jako byl na rozšíření skladiště.
Myslím si, že by to nebylo špatné pro ty co mají svůj cech rádi a nelítají z jednoho do druhého.
Za mě dávám ANO ,ale nebylo by špatné tam přidat něco jako je ten úkol jak jsem psal.
Myslím si, že by to nebylo špatné pro ty co mají svůj cech rádi a nelítají z jednoho do druhého.

Za mě dávám ANO ,ale nebylo by špatné tam přidat něco jako je ten úkol jak jsem psal.

-
- Lv.13
- Dal poděkování: 64 poděkování
- Dostal poděkování: 87 poděkování
Re: Cechovní sklad
Jsem pro ale místo ukolu bych to dal jako nutnost si postavit budovu na pozemku ( Cechovní sklad )
Any Means Necessary ... 
WarDogs, jsme zpět !
Moje návrhy:
Spřažení chatu 2 a více cechů
Uložení ID a hesel do launcheru
Rozšíření skupin seznamu přátel
Ďáblova rokle - rozdělení sestupu
Filtry v Hero marketu

WarDogs, jsme zpět !
Moje návrhy:
Spřažení chatu 2 a více cechů
Uložení ID a hesel do launcheru
Rozšíření skupin seznamu přátel
Ďáblova rokle - rozdělení sestupu
Filtry v Hero marketu
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Vydesenej « ned 3:24 pm »

@
Makarov « ned 2:57 pm »

@
Bisky « ned 2:06 pm »

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »