- Ahoj, mě a HonzuM napadla jedna menší inovace do hry, kterou by jste nejspíše uvítali a to všechny úrovně vašich postav, jedná se o to že by jste již nepřehlédli žádný z vašich dropnutých předmětů ....
O co tedy jde?
Jde o drop logger, to znamená to, že pokaždé když dropnete určitý vámi vybraný předmět/y, systém vám to ohlásí (vaše postava to uvidí). Už se tedy nestane, že by jste nechali ležet něco cenného na zemi.
Jak tuto schopnost má postava získá?
Čím více je NPC zapojeným do hry, tím více je hra lepšíproto nás napadlo zapojit do hry Opilce. << Kdysi bohatý bojovník, který propadl hazardu a pití, ti poradí, že když objedeš jeho 3 bratry (v každé říší jeden opilec), dostaneš knihu, která ti umožní schopnost trénovat. Tento quest by jste mohli uskutečnit jednou za 24h ( s tím, že s ní nepůjde, stejně jako s karmou, nijak manipulovat), aby schopnost nebyla hned na 35
Jak to vlastně v praxi může vypadat?
Ikonka drop loggeru bude umístěna zde:Pokaždé když si jednu knihu přečtete, tak se vám přičte bod (pokud bude čtení úspěšné), a dostanete možnost na výběr z nabídky předmětů.Spoiler:
1-10:Kámen duše
Prsten zkušenosti
Zlodějské rukavice
Zesílit předmět
Uhranutá věc
Začarovat předmět
Požehnaná věc
Přivolávač meteorů (lehký)
Přivolávač meteorů (střední)
Přivolávač meteorů (těžký)
Přivolávač bažinové meteoru
Přivolávač meteorů (ďábelský)
Nezámý talisman
Kniha misí (těžká)
Kniha misí (expertní)10-20:Mramor požehnání
Runy geom
Runy chang
Runy kal
Runy hwal
Runy jong
Runy buchea
Runy gab-os
Runy bangpae
Runy helmes
Runy gudu
Runy mog
Runy gwi
Runy paljji
Červené byliny
Modré byliny
Zelené byliny
Fialové byliny
Bílé byliny
Kladivo na průbojníky
Jehla z tesáku
Páčidlo
Brusný kámenTakže si vyberete jeden předmět, který se "odemkne", a ten si budete moct vybrat aby se vám ohlašovala správa o jeho dropnutí.30-35:Medaile Hrdinství
Kámen průniku +6
Kámen smrtelné rány. +6
Kámen návratu +6
Kámen proti válečníkům +6
Kámen proti ninjům +6
Kámen proti surům +6
Kámen proti šamanům +6
Kámen proti monstrům +6
Kámen vyhýbání +6
Kámen schýlení +6
Kámen magie +6
Kámen vitality +6
Kámen obrany +6
Kámen spěchu +6
Mapa pokladu
Jak vidíte v rozmezí 1-10 je 15 itemů, takže nemůžete vybrat všechny, takže ostatní si můžete vybrat na dalším rozmezí.
Pokud tedy půjdete dropovat například duše, zaškrtnete si Kámen duše a pokaždé když ho dropnete, přijde vám zpráva od Drop loggeru, kde by teoreticky bylo napsáno něco jako "dropnul/a si duši, rozhlédni se."
Děkujeme že jste se zapojili do diskuze a tím nám výrazně pomohli
Veškeré připomínky piště pod návrh děkujeme
Na návrhu se podíleli Chyumgo1 a HonzaM
:tutununu:
Drop logger
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Drop logger
Drop logger
- Senci
- Lv.15
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Re: Drop logger
Pokud mohu, dovolím si reagovat na váš návrh. Co místo té soukromé zprávy, ve které bude stát, "dropnul/a si'' bylo něco víc? Tím myslím, že je to celkem zdlouhavé. Lepší by podle mě bylo, aby se daná věc rovnou přesunula do inventáře, jako to dělal Item na Offiku, že automaticky sbíral všechny předměty. (Tím v tomhle případě nemyslím všechny, ale pouze danou věc, kterou si podle levelu každý vybere sám).Mě osobně by nebavilo každou chvilku klikat na příchozí zprávy, a hledat to v tom bordelu, to můžu i dá se říct ''bez toho''.
Já osobně bych radši, aby to bylo jak jsem psal. Je to jen má připomínka a můj názor, brát vážně ho nemusíte, ale myslím, že by to uvítalo více lidí, nejen já.
Zkuste se nad tím trošku zamyslet, nebo to nějak dopilovat, každopádně návrh skvělý, a byla by to velmi vítaná novinka ve hře pro spoustu a spoustu hráčů.
S pozdravem Clones.
Já osobně bych radši, aby to bylo jak jsem psal. Je to jen má připomínka a můj názor, brát vážně ho nemusíte, ale myslím, že by to uvítalo více lidí, nejen já.
Zkuste se nad tím trošku zamyslet, nebo to nějak dopilovat, každopádně návrh skvělý, a byla by to velmi vítaná novinka ve hře pro spoustu a spoustu hráčů.
S pozdravem Clones.
Pohroma se vrací..Již brzy..
Clones.
Clones.
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Nevím, zda by proti tomu Saggi něco neměl, je to celkem velké ulehčeníSenci píše:Pokud mohu, dovolím si reagovat na váš návrh. Co místo té soukromé zprávy, ve které bude stát, "dropnul/a si'' bylo něco víc? Tím myslím, že je to celkem zdlouhavé. Lepší by podle mě bylo, aby se daná věc rovnou přesunula do inventáře, jako to dělal Item na Offiku, že automaticky sbíral všechny předměty. (Tím v tomhle případě nemyslím všechny, ale pouze danou věc, kterou si podle levelu každý vybere sám).Mě osobně by nebavilo každou chvilku klikat na příchozí zprávy, a hledat to v tom bordelu, to můžu i dá se říct ''bez toho''.
S pozdravem Clones.

Ale zkusíme to dopilovat, děkujeme za připomínky

- DarkMagic
- Lv.19
- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
návrh pěkný, ale ještě lepší by bylo to sbírat rovnou do inventáře, otázka je kdo na to bude chtít dělat script, když má saggi plný ruce práce s tím test serverem...
Metin 3!
A co kdyby nepřicházela žádná zpráva a ani by se předmět sám nepřesunul do inventáře, jen by na zemi nebyl napsán bíle, ale nějakou jinou barvou.
Např. nebyl by takhle Kámen duše
,ale takhle Kámen duše
Jinak nápad se mi líbí a myslím, že je opravdu dobrý
Např. nebyl by takhle Kámen duše
,ale takhle Kámen duše
Jinak nápad se mi líbí a myslím, že je opravdu dobrý

JsemTom
- Caryfukk
- Lv.10
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Skvělé jen mě napadlo místo toho automatického zbírání bychom klikli na ikonku a tam by byly věci které můžeme zbírat a na ty co bysme chtěli vzít by jsme klikli a jednoduše bysme je vzali
Ani za OSLA bych tě nevyměnil!
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
Super nápad , ale zaškrtnuté předměty rovnou do invu 

Hraní: CH2
LVL127
Pokud stojíš před rozhodnutím a nevíš si rady , jednoduše si hoď mincí.
Ne proto , že by měla rozhodnout za tebe , ale pro ten moment , kdy je ve vzduchu - a ty najednou víš , v kterou možnost doufáš
Postavy , věci na prodej zde: viewtopic.php?f=14&t=100973
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Dal som nie.
Dropovanie sa mi paci v tom, ze sa nijako neda ovplyvnit dropnutie predmetov ako takych ( ano, zlodejky, viacnasobne padnutie predmetov existuje, ale nie len na cenne veci ). Teraz zas investovat cas nie len do ostatnych veci, ktorych je viac nez dost, ale aj na drop? A ako uz niekto pripisal v komentaroch, veci rovno do inventaru...totalna blbost, ktoru by som prirovnal k botom.
Dropovanie sa mi paci v tom, ze sa nijako neda ovplyvnit dropnutie predmetov ako takych ( ano, zlodejky, viacnasobne padnutie predmetov existuje, ale nie len na cenne veci ). Teraz zas investovat cas nie len do ostatnych veci, ktorych je viac nez dost, ale aj na drop? A ako uz niekto pripisal v komentaroch, veci rovno do inventaru...totalna blbost, ktoru by som prirovnal k botom.
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tohle by byla vychytávka vhodná spíše pro hráče, kteří vysoký lvl třeba ani nemají. Na ty s při novinkách nejvíce zapomínáArminius píše:Dal som nie.

- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Je velice pěkné, že se někdo zabývá takovýmihle vychytávkami, ale hraju metin hlavně proto, že je to jednoduchá hra. Dokonce mi ani nevadí, když semtam něco přehlédnu. Většinou to ani nezjistím a jediný moment, kdy mě štve, že jsem něco minul je, když mi nějakej sociálek hodí obchodování, ukáže mi mapu pokladu a spamuje mě smajlíkama. Nevadí mi ani tak, že mi sebral mapu - já jí neviděl, moje chyba - ale vadí mi, že mi to roztírá po monitoru a spamuje mě, tímpádem mě zdržuje od dalšího dropu.
Myslím, že pokud Ghiblimu neprošlo "Vysypátko", tak tohle také nemá naději na úspěch. Nechápejte mě špatně, nápad je to zajímavý, ale svůj hlas si nechám pro sebe
Myslím, že pokud Ghiblimu neprošlo "Vysypátko", tak tohle také nemá naději na úspěch. Nechápejte mě špatně, nápad je to zajímavý, ale svůj hlas si nechám pro sebe

"Happines only real when shared."
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »