Gues píše:asi sem nenapsal dost jasně..nevím jestli jsem to psal,ale myslel jsem NĚKTEŘÍ ČLENI jsou male děti to je ale asi všude že?..NĚKTEŘÍ ČLENI kradou místa ve swampu a oduvodňujte si to jak chcete není to jediny připad.
Na dením pořádku to rozhodně není,většina lidí už ví jak to ve swampu chodí,dá se nimi dohodnout a poté odejdou (pokud jsem tam byl dřív,či kdokoli jiny také odejdu)
Ano,rád bych věděl či má něakou hlavní postavu dotyčná osoba(PomstaRS)
Osobu sem zde uvedl proto,aby bylo jasné že věděli o tom ŽE JSEM TAM BYL DŘÍV
asi nemá smysl psát že to komentovat nebudu,nikdy nelze napsat něco tak,aby se to líbilo všem ale nechci tu z toho dělat spam koutek..
Já se vrátím k tvému prvnímu portu.
- Není dobré napsat něco na veřejné fórum a vzápětí dodat. "Nebudu se tu s vámi bavit, piště mi PM." Buď to to chceš řešit veřejně, nebo soukromě. To si vyber.
- Ať už to chceš řešit veřejně nebo soukromě, bylo by dobré popsat co se vlastně stalo. Z tvého popisu jsem to pochopil tak, že jsi dropoval ve swampu, a oni začali dropovat poblíž tebe a zalagovali ti to až si chcípnul a ještě se ti vysmáli.
Nevím co ti k tomu napsat. Asi je to neslušné, možná i sprosté, ale také je to něco jiného, než kdyby tam přijeli, a se slovy "pal vocuď hajzle !" tě zabili.
O sobě si myslím, že jsem chováním docela slušný hráč, ale když je všude plno a tečou mi nervy, podobné věci dokážu také. Někam přifařit s úmyslem dotyčného nenápadně vyštípat. Když se ozve, že tam byl první, v klidu mu odpovím, ať si klidně dropuje, že mi tam nevadí. A potom už je na něm, jak se k tomu postaví.
Když to někdo udělá mě, tak buď dělám, že tam není a dropuju si dál a když nemám dobrou náladu, tak ho upozorním, že by mohl jít jinam a případně zabiju. Já nejsem línej nosit si sebou pvp. Měls je zabít a hned bys věděl, kdo je jeho hlavní postava. Tisíckrát tu bylo napsáno, že metin je bojová hra. Já s tím sice úplně nesouhlasím, také se snažím nejdříve dohodnout, na druhou stranu je někdy příjemné toho využít.
Pokud jde o postavu PomstaRS, můžu ti napsat jen to, že v cechu je vedená jako drop, ale komu patří, to fakt nevím. Což je moje chyba, nestarám se o to.