rovnou můžeš spojit i hero market - rád bych si i postavu přesunul abych jí nemusel prodávat a měnit za SD, který bych si stejnak hodil na sinfortii, vím možná si to myslel dobře, ale na :warn: si tu dost hráčů

Již delší dobu je rozhodnuto o vytvoření druhého světa. Prvotní svět sice není přeplněný, že by se nedalo hnout, ale po více než tisíci dnech od svého spuštění je pro některé hráče, kteří hledají spíše oddechovou zábavu, problém zapadnout do velmi rozvinutého světa. Pokud patříte právě mezi tyto hráče, je druhý svět přesně pro Vás.
Víš, že mě u tebe nejvíc zarazilo, jak pracuješ s fakty, které jsou ve skutečnosti pouze tvé dohady. Ale zas, v tomto nevynikáš jen ty. Ani nevím, čím bych měla začít, snad tím, že ty jsi zatím nic nedokázal a Saggi tu aspoň rozjel funkční server, ať už má své chyby na kterých se snad i pracuje, ale ani jeden z nás neví, jak dlouho trvá některé věci změnit, když je vše propojené. A změnou jednoho vyvoláš změnu druhého, jako právě SD. Někteří si tu na SD stěžují, ale druhá strana mince je ta, že se na Sinfortii objevily kameny +6 a celkem levné, protože je prodává mnoho lid najednou a jedou s cenou dolů, ano ekonomika na Sindi tím musela strašně utrpět, to nikdo nepopírá, ale díky SD se ta na Sinfortii trošku pohla. Nikdo z nás neví, jaké to bude mít vlivy do budoucna, nebo je tu snad někdo vzdělaný ekonom ? Pochybuji.Alien píše:ani rybuLOCO30 píše:Stejně se za čas Sinfortia spojí se Sindicate. Do 3-4 měsíců, zde budou běhat max lv a hráči zase začnou nanovo psát o nový servr
spojujou se ofiko servry, privaty se rusej .....
a sindi uz pretahuje, tahle posledni krec ve ktere se servry nachazej je uz trapeni, chtelo by to ranu z milosti a shut down, je leto, vypni to saggi a pust decka ven![]()
mimochodem rozjet novej servr aby 1. vsichni zacali znovu od nuly a 2. vydelalo se vic penez na SD ... a pak ponechat moznost prevadeni SD mezi servy takze 1. nezacne vubec nikdo od nuly 2. na SD se vydela velky hovno ..... to muze opravdu vymyslet jen hlupak, ne manazer, ne podnikatel, mozna tak nejakej programator kterej nezije dusevne v tomhle svete a je totalne mimo
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
O peníze se nepřipravují.TheWampire píše:Nesmysl, to co teď udělali. To pro každého bude lepší, když bude vydělávat na sindi ve swampu, prodávat pruty a následně si kupovat kameny atd.. na sinfortii. Protože normální hraní se tomuhle nemůže vyrovnat.
Prostě toto rozhodnutí nechápu, nehledě na to že se připravujete o peníze.
Nenapsala jsem, že mi to tak vyhovuje, pouze jsem poukázala na jinou stránku věci. Každý si najde to své, až čas ukáže, co bylo nejlepší. Jak se říká, všechno má vždy dvě strany a nejen jednu a zrovna tu špatnou. Ale hlavně jsem to napsala skrz to, že už mě ty urážky, od některých lidí nebaví číst a občas mám pocit, že všichni u metinu jsou snad i páni světa..Ghibli píše:Elysia - a objevily by se na Sinfortii třeba zrovna ty +6 Kameny, když by se nepropojili SD účty mezi oběma servery? Já myslím, že taky - možná ne v takovém počtu, ale určitě by je někdo začal prodávat. Ceny zatím odpovídají kupní síle hráčů (neswampují apod.), takže uvídíme třeba časem, že se zvednou.
Pokud byl záměr mít Sinfortii jako Speed Server - tak vlastně ano, ty přenesená SD tomu hodně pomůžou (urychlí) - ale já myslel, že si chcete užít hru jako my tady a se vším všudy.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
To,co jsem psala bylo myšleno na Aliena ne na tebeLOCO30 píše:V celku nvm co jsem napsal tak strašného. Jen to, že do pár měsíců, budou na novém servru běhat max lv a díky přenosu SD, budou běhat ještě rychleji než jsem myslel. Neviděl jsem statistiky ale někdo psal po 4 dnech, že už tam pobíhají lv 70+. První 100+ počítám budou do pár dní. Takže za pát měsíců, zase budou témata ,jak to tam nemá smysl, že už tam běhají max lv. To je celé. Jak napsal Ymir, fofrservr