Sindicate a Sinfortia a SD

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

Jste spokojeni s možností převodu SD mezi servery?

:up: Ano
29
26%
:down: Ne
72
64%
:?: Je mi to jedno
11
10%

Celkem hlasů: 112

DarkMagic
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Re: Sindicate a Sinfortia a SD

Příspěvek od DarkMagic » čtv 16. kvě 2013 16:11:41

gratulka saggi tohle se ti povedlo :(
rovnou můžeš spojit i hero market - rád bych si i postavu přesunul abych jí nemusel prodávat a měnit za SD, který bych si stejnak hodil na sinfortii, vím možná si to myslel dobře, ale na :warn: si tu dost hráčů :D
Metin 3!

Dragon eye
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Dragon eye » čtv 16. kvě 2013 16:20:22

Zdarec, to je dobrý vtip :D
Již delší dobu je rozhodnuto o vytvoření druhého světa. Prvotní svět sice není přeplněný, že by se nedalo hnout, ale po více než tisíci dnech od svého spuštění je pro některé hráče, kteří hledají spíše oddechovou zábavu, problém zapadnout do velmi rozvinutého světa. Pokud patříte právě mezi tyto hráče, je druhý svět přesně pro Vás.
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. Obrázek

Elysia
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Elysia » čtv 16. kvě 2013 16:39:34

Alien píše:
LOCO30 píše:Stejně se za čas Sinfortia spojí se Sindicate. Do 3-4 měsíců, zde budou běhat max lv a hráči zase začnou nanovo psát o nový servr :roll:
ani rybu

spojujou se ofiko servry, privaty se rusej .....

a sindi uz pretahuje, tahle posledni krec ve ktere se servry nachazej je uz trapeni, chtelo by to ranu z milosti a shut down, je leto, vypni to saggi a pust decka ven :D

mimochodem rozjet novej servr aby 1. vsichni zacali znovu od nuly a 2. vydelalo se vic penez na SD ... a pak ponechat moznost prevadeni SD mezi servy takze 1. nezacne vubec nikdo od nuly 2. na SD se vydela velky hovno ..... to muze opravdu vymyslet jen hlupak, ne manazer, ne podnikatel, mozna tak nejakej programator kterej nezije dusevne v tomhle svete a je totalne mimo
Víš, že mě u tebe nejvíc zarazilo, jak pracuješ s fakty, které jsou ve skutečnosti pouze tvé dohady. Ale zas, v tomto nevynikáš jen ty. Ani nevím, čím bych měla začít, snad tím, že ty jsi zatím nic nedokázal a Saggi tu aspoň rozjel funkční server, ať už má své chyby na kterých se snad i pracuje, ale ani jeden z nás neví, jak dlouho trvá některé věci změnit, když je vše propojené. A změnou jednoho vyvoláš změnu druhého, jako právě SD. Někteří si tu na SD stěžují, ale druhá strana mince je ta, že se na Sinfortii objevily kameny +6 a celkem levné, protože je prodává mnoho lid najednou a jedou s cenou dolů, ano ekonomika na Sindi tím musela strašně utrpět, to nikdo nepopírá, ale díky SD se ta na Sinfortii trošku pohla. Nikdo z nás neví, jaké to bude mít vlivy do budoucna, nebo je tu snad někdo vzdělaný ekonom ? Pochybuji.
Tím chci říct, když někoho nazýváš hlupákem, tak si napřed zameť před vlastním prahem a až něco dokážeš, než jen to, že sedíš za PC a hraješ si na chytrého. A neplatí to jen pro tebe, stěžovat si je přece vždy tak jednoduché, proto jsme tam, kde jsme...

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » čtv 16. kvě 2013 16:51:14

Elysia - a objevily by se na Sinfortii třeba zrovna ty +6 Kameny, když by se nepropojili SD účty mezi oběma servery? Já myslím, že taky - možná ne v takovém počtu, ale určitě by je někdo začal prodávat. Ceny zatím odpovídají kupní síle hráčů (neswampují apod.), takže uvídíme třeba časem, že se zvednou.

Pokud byl záměr mít Sinfortii jako Speed Server - tak vlastně ano, ty přenesená SD tomu hodně pomůžou (urychlí) - ale já myslel, že si chcete užít hru jako my tady a se vším všudy. ;)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1218 poděkování
Dostal poděkování: 457 poděkování

Příspěvek od shvetseek » čtv 16. kvě 2013 16:58:17

TheWampire píše:Nesmysl, to co teď udělali. To pro každého bude lepší, když bude vydělávat na sindi ve swampu, prodávat pruty a následně si kupovat kameny atd.. na sinfortii. Protože normální hraní se tomuhle nemůže vyrovnat.
Prostě toto rozhodnutí nechápu, nehledě na to že se připravujete o peníze.
O peníze se nepřipravují.
Teď jsou 2 servery na "jeden" IS. Takže peněz bude více. Protože aby byl možný prodej prutů na Sindicate BM, stále bude nutno, aby někdo ty SD KOUPIL a následně teprve je možný prodej prutů.
Bez těchhle hráčů by mohli zavřít jak BM, tak IS a bylo by po srandě.
"Happines only real when shared."

Elysia
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od Elysia » čtv 16. kvě 2013 16:58:41

Ghibli píše:Elysia - a objevily by se na Sinfortii třeba zrovna ty +6 Kameny, když by se nepropojili SD účty mezi oběma servery? Já myslím, že taky - možná ne v takovém počtu, ale určitě by je někdo začal prodávat. Ceny zatím odpovídají kupní síle hráčů (neswampují apod.), takže uvídíme třeba časem, že se zvednou.

Pokud byl záměr mít Sinfortii jako Speed Server - tak vlastně ano, ty přenesená SD tomu hodně pomůžou (urychlí) - ale já myslel, že si chcete užít hru jako my tady a se vším všudy. ;)
Nenapsala jsem, že mi to tak vyhovuje, pouze jsem poukázala na jinou stránku věci. Každý si najde to své, až čas ukáže, co bylo nejlepší. Jak se říká, všechno má vždy dvě strany a nejen jednu a zrovna tu špatnou. Ale hlavně jsem to napsala skrz to, že už mě ty urážky, od některých lidí nebaví číst a občas mám pocit, že všichni u metinu jsou snad i páni světa..
Hraju pouze pro zábavu a ukrácení volné chvíle.I to je jeden z důvodů, proč fórum vůbec existuje. A přesto se tu pořád jen nadává, pořád a dokola :) Herbaření, těžba a podobný věci si za SDčka nekoupíš, takže některé věci se nezmění.

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » čtv 16. kvě 2013 17:27:22

Elysia - souhlasím a díky bohu, že Schopnosti si každý musí udělat "postaru". ;) No a že se jen kritizuje - prý je to typická česká vlastnost = takže vlastně jsme doma. :) Jen se to nesmí moc přelít do osobní roviny. Kritizovat problém-y klidně ano, ale u kritiky jednotlivce bych si, jak taky píšeš, opravdu radši dával pozor (není to vhodné apod.). :wannafight:

Škoda, že nešlo SD směřující z Ekury na Sinfortii přeložit jen do Prémiových služeb (expy, drop, yangy a VIPko). Jeden z důvodů, proč ne SD mezi Sinfortii a Ekurou byl, aby se vám tam nepřestěhovala místní "SD Šlechta" a její "utváření" ekonomiky. Tady jsme už rozvinutí, máme ve hře většinu předmětů dostupnou a nejsme na tom, kdo co vytáhne z Item Shopu do hry, závislý - ale u vás to mělo být jiné. Ale schopní hráči se dokážou přizpůsobit, rozběhnout a dostat se časem na úroveň těch, co tam jsou už dneska. :up:
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » čtv 16. kvě 2013 18:25:16

V celku nvm co jsem napsal tak strašného. Jen to, že do pár měsíců, budou na novém servru běhat max lv a díky přenosu SD, budou běhat ještě rychleji než jsem myslel. Neviděl jsem statistiky ale někdo psal po 4 dnech, že už tam pobíhají lv 70+. První 100+ počítám budou do pár dní. Takže za pát měsíců, zase budou témata ,jak to tam nemá smysl, že už tam běhají max lv. To je celé. Jak napsal Ymir, fofrservr ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Elysia
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od Elysia » čtv 16. kvě 2013 18:28:59

LOCO30 píše:V celku nvm co jsem napsal tak strašného. Jen to, že do pár měsíců, budou na novém servru běhat max lv a díky přenosu SD, budou běhat ještě rychleji než jsem myslel. Neviděl jsem statistiky ale někdo psal po 4 dnech, že už tam pobíhají lv 70+. První 100+ počítám budou do pár dní. Takže za pát měsíců, zase budou témata ,jak to tam nemá smysl, že už tam běhají max lv. To je celé. Jak napsal Ymir, fofrservr ;)
To,co jsem psala bylo myšleno na Aliena ne na tebe :)

Andri
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 55 poděkování

Příspěvek od Andri » čtv 16. kvě 2013 18:45:14

A přesně proto neměl nový server smysl. To by se musel nejdříve povolit max. level 50 :roll: a každý týden to o 10lv zvyšovat až do lv100, tam chvilku počkat a zase pomaličku navyšovat. Za mě se nový server rozhodně nepovedl :down:
Podpis smazán moderátorem fóra.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix