necromander: Jenom poznámka, nejsem žádný Grammar Nazi, ale fakt by prospělo, kdybys používal čárky. Když píšeš jednu větu přes 10 řádek, tak se její význam (kord v kombinaci se sloveštinou) fakt špatně chápe.
Ale zabudáš tak ako ty aj ostatný s podobným názorom na jeden fakt, že sindicate už beží veľmi dlhú dobu, a tý hrači ktorý boli 110+ sú teraz 140+ ale jak ja tak kopa dalších hráčov bola v tej dobe nejaká 50lvl alebo len začínali hrať a zoznamovať sa z hrou!
A tý hráči s vysokým lvl si stihli nahrabať kopu jang spraviť možno aj PVP luxusné výbavy pretože mali jangov ako smetia ale stalo sa to že kým ta moja generácia alebo ako to nazvať sa dostala na ich úroveň už prišli take zmeny ako omedzeni bufov tavba a tak podobne čo neomedzilo tých hráčov ktorý sa daju označiť „ stara garda „ lebo ty už všetko mali ale omedzilo to len nás mladších hráčov aby sme sa nemohli dostať na ich uroven a TEAM nam stále niečim sťažuje zarabanie jangov či je to znižením dropu a podobne alebo upava meteorov v swampe že 110 nepadne nič z bažiny a tak ale pred nami sa na tom nabalili všetci ostatný a na to nepozeráte. Preto mi čo sa nás to týka štekame jak besné psy ale tý čo už všetko majú a len si kupia sem tam taveninu a chodia sa s PVP len zabávať a sem tam podropovať dačo aby mali kus jang abo hafo jang to maju v pete ani sa tu nevyjadruju alebo každú zmenu ktorá nás omedzí prakticky ich zvyhodní ale ich sa už skoro nedotkne takže nemajú prečo sa ozývať už rozumieš ? prečo som proti zmená a bojujem a budem bojovať aby všetko ostalo po starol lebo tu už je taký systém na sindy a ak sa zmení doplatíme na to len mi mladší nikto iný ...
To je holt výhoda prvorozených. Je to jen
moje smůla, že jsem přišel až po roce a oni mají náskok. Ne
chyba hry. Nemůžeš za to žádat nějáké zvýhodnění. Nezbývá prostě nic jinýho, držet hubu a (aspoň trochu) krok.
Já jsem nezažil doby, kdy se ze swampu nosily kvanta yangů a nijak mě to netrápi. Prostě teď je situace jiná a chlape přizpůsob se.
To určite je, ale každý normálny hráč počíta stým že každý PVP hráč ma poriadne hrubý PVM koren vdaka ktorému ma PVP výbavu a všetko, ale v poslednej dobe sa rozmohla vímena postav a výbavi medzi privátmi či ofikom alebo kupa za real jang takže už su medzi nami len čiro PVP hráči bez PVM ktorý si ju nemajú ako spraviť no majú ale nechce sa im lebo by to dlhšie trvalo ... takže tu je pes zakopaný preto tak niektorý PVP hráči si libuju v tej zmene ale takých je len ako šafránu ale ta druha večšina je obrovské množstvo hráčov ktoré je proti cca viac ako 80% ak nerátame tých ktorým to je jedno.
Jasný, my, PvP nepolíbení hráči, si s nima nemůžeme dovolit otevřený boj. A proto použijeme správný český alibismus a před problémy budeme utíkat. Počkat si na klid a vykopat toho co nejvíc - nemůžou po mapě kroužit pořád.
A spolupraca mal som na mysli napríklad to že boli aj su skupinky hračov čo chodia len roklu apod ziskavaju shell a predavaju, ja napriklad tieto veci kupujem a tým si navzajom pomáhame, či už su to PVP alebo PVM hráči ale tavba je niečo ako kupa elikov alebo dropenie si zlodejok či expakov kto ma dropa a tak tak si račej za apr min dropne 15 expakov než aby ich kupoval a ktomu sa radí aj ta tavba takže to rozhodne nie je priležitosť na spolupracu to je niečo ako šikana PVM hráčov ktorý chcu byť su a aj ostanu samostatný z večšej časti a toto je uplna šikana lebo okrem PVP profíkov nikto momentálne kryštaly nezíska a to je nefer a blud lebo na PVM mapi vždy mohli aj môžu isť PVP hráči spraviť si lasnú PVM výbavu za babku ktorá stačí a dropovať ale chcieť bo PVM hráčoch ktorý nedokončili napríklad dropov do swampu alebo nemaju kopu jang aby si zadovažili luxusné výbavy do PVP za horibylné čiastky je naročné na čas jang a bez potrebných vedomostí skoro nemožné kedže nejaký soplik so selkom sa nemôže postaviť 145% v dračom sete je to kravina to je ako ked by som hovoril že vajcia a hrušky su to isté to proste nejde je to blud musí sa to opraviť ....
Není to dobře udělaný, ale myslím (od prohlášení Scripta), že si to vedení uvědomilo a už se na tom pracuje.
Vieš ty prečo chceme všetci PVM hrači buffi ? skus isť swamp na drop jang do skupiny ezakov bez buffu aspoň 95-98% a pri prvom stune na warovi si mrtvy, pri multistune na WP si mrtvi ak nebudu buffi 100% dobre ale nech nie si ani stuny v swampe ani HG a nikde na PVM mapách môžeme to spraviť aj takto ale nie je ľachšie to nechať tak ako bolo ako sa babrať a meniť niečo čo je super ?
Vidíš, a to je to zpohodlnění, o čem jsem psal. Já chodil na eza s buffem 85% a WP. A ano, za swamp jsem lecckdy lehnul. No a? Tak si jich nebudu nahánět tolik. Hamižnost zdejších hráčů nezná mezí, každý si musí nabrat aspoň půlku mapy jinak to není ten "správný výdělek". A
pak se zase křičí, že je swamp narvanej. Vsadím se, že při snížení buffů by se tam vešlo jednou tolik lidí a o nějáké "narvanosti" nebude vůbec řeč...Tahle zdánlivá "narvanost" pak vede k vyprošení nového serveru.
A ejhle, v tržnici se pak ukazuje, že server nebyl tak přeplněnej jak se zdálo...
Je všeobecne známe že ľudia nevedia čo majú kým to nestratia ani nevedia čo chcú a ked to dostanú boli by radšej aby to nikdy nežiadali, je to len ľudska hlúposť preto tu su GM aby posudili čo je kravina a patrí do smetí a čo je nápad ktorý stoji za úvahu ...
I kdyby to byla hloupost, ale lidi by začali vyhrožovat odchodem, co asi uděláš? "Klidně si běžtě, já vaše peníze nepotřebuju!"
Asi ne co?
To je pravda mali by lepšie buffi ale dam tipríklad pečieš rsp chceš upiecť tortu maš na nu nachystané suroviny a teraz t to čo si si všetko pracne pripravil navažil nachystal ti niekto príde a vezme muku a si dopiekol kamarade a to iste je z bufami mi sme ich robili preto lebo sme chceli 100% bufi kôli stunom a pod a teraz nam vezmu to čo sme si tak dlho budovali a na čo sme sa mnohý tešili jak male deti že juhu bude buf 101%+ a nič mi nebudu brať do bude mastenice v swampu a ide sa to budu keše a teraz ti niekto povie bufi nebudu mastenice taký ne jang to buh už vúbec ne tak to mu od zlosti dam tak pres pisk že áž je to jako kdyby ti nekdo zmazal tvuj sen nebo cíl po ktorom túžiš ale už vieš že ho nikdy nedosiahneš jednak je to hnusné voči hráčom urobiť niečo také ale neferové vzhľadom ktým ktorý to nemáju a tým čo to už majú ...
Ten příklad s dortem bych upravil. On ti ten někdo nevezme jenom mouku, on ti vezme od každýho trochu. Ve výsledku sice budeš mít koláč, ale menší, s čímž se samozřejmě hráči nedokáží spokojit (a zase jsme u té té nenasytnosti).
A dám ti ještě jeden příklad, který se, narozdíl od požehnání, stal skutečností:
" mi sme ich robili preto lebo sme chceli
ubírat hodně zruškem a teraz nam vezmu to čo sme si tak dlho budovali a na čo sme sa mnohý tešili jak male deti že juhu bude
zruško 10k+ a nič mi nebudu brať do bude mastenice v
PvP a ..."
A taky to komunita přežila.
Takéto zmeny su ok maš pravdu ale nepatria na rozohraný server ako je sindi ale na sinfortiu ktorá je mladá kde su hráči ktorý si na to zvyknú pretože to budu brať tak že to bolo od začiatku tak ale tu to bolo od začiatku inak a zrazu to ma byť na spak sveta proste nie nie nie sindi je sindi preto je taký krásny a preto hráme ak sa niečo zmení je zle taketo zmeny patria len na sinfortiu nikde inde kapišto ?
Omyl, skoro na všechno se dá zvyknout, pokud není člověk rozmazlený fracek a má v sobě trošku nezištnosti.