Požehnání

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
necromander
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Re: Požehnání

Příspěvek od necromander » čtv 16. kvě 2013 18:48:56

Sindicate funguje už dlhe roky všetko pokiaľ mi len pamäť siaha fungovalo.
Vždy všetko dobre bežalo a bola radosť a odych si tu zahrať či už za PVM alebo PVP.
V poslednom čase si stale večie množstvo hráčov začalo žiadať zmeny ale nie všetky dopadli podľa ich predstav. Keď pribudli taliky a podobne vymoženosti každý bol rád a nevedeli sme sa toho dočkať ako aj nového dračieho setu a HG. Ale všade platí zničím to netreba prehánať ani zo zmenami a inováciami.

Uvedomte si že spoločnosť hráčov na sindi tvoria PVP aj PVM hráči ktorý viadz menej medzi sebou vždy v nejakom bode spolupracovali aj ked to nemusela byť neviem aká spolupráca.

Ale zmena Požehnania čiže buffov a ich zniženie negatívne ovlivní hru, zisky, zmysel hrania za PVM a v buducnosti určite veľa dalšieho.
Preto si myslím že je lepšie aby buffi na všetkých zdôraznujem všetkých mapách ostali postarom a neznižovali sa a sinfortiu by mali od sindicate oddeliť úplne tak aby so sindy nemala skoro nič spoločného a to už vôbec nie SD! Pretože to narúša celý systém a výsledok je len ten že sindi sa vyprazdnuje a je stále menej populárne.

Je jedno čo si kto myslí fakt je len ten že každá hra bez rozdielu na jej žáner či ľudí ktorý ju hrajú musí splňať dve zakladne charakteristyky a to ponúkať oddych a relax + odputanie sa od bežnej reality každodenného života.
čím je hra pracnejšia a zložitejšia a pre hráča naročnejšia tým viac stráca.

Príklad toho je vidieť na taveninách ich pracnosť stúpla o cene nehovoriac žiadne výhody neprišli a bum kto by si pomyslel tavba šak to len tavba a pozrime sa tržnica je prázdna na sindi je malo hráčov dropovia su zastavený každému chybaju taveniny tý čo nemajú hotové full buf vybavy su ako zaseknutý v čase a všeko stojí.

A aj keby TEAM urobil zmeny a svetú zem sprístupnil PVM hráčom tak aby neboli za potreby CB problém sa nevyrieši ! pretože ak je to zdobená tavba a vyžaduje si večiu pracnusť a namahu pri výrobe táto námaha musí mať aj jasnú sadisfakciu a to v podobe viac + hodnot v šperkoch ak nemá a nezmení sa to problém sa nevyrieši len sa natiahne ako sopeľ a bude pokračovať ale za ten čas to tak zbrzdí a zamrazí dianie na sindy že sa to tu bude spametávať pekne dlho...

Preto by som rád TEAMU ale aj hráčom tuna dobre doporučil zvážiť čo si želajú a ako sa rozhodnú pretože aj taká somarina ako je tavba či buffi ak sa zmení a skomplikuje a výhody ktoré do teraz boli brané ako luxus monetarnejších hráčov sa udržbou vyparia tak sa vyparia aj hráči čo všetci vidíme každý je off aj ja :) Nema zmysel hrať

V skratke :
Ak chcete aby sindicate bol aj nadalej sindicate tu su zmeny ktoré su nevyhnutné to si dozaista aj GM uvedomujú.

1)Buffi musia ostať na každej mape tak ako postarom, nesmrtelnosť získana buffami je zakladným pilierom PVM výbav a strategii pre zisk ak sa kdekoľvek zmení naruší to hru!
2) zdobená tavba musí pridavať vyššie hodnoty, a svatá zem musí byť spristupnena PVM hráčom bez nutnosti mať či získavať CB !!!
3)Talismany ich význam ani + ktoré pridáva k bonusom sa nikdy nesmie zmeniť su tu 1000 hráčov ktorých doterajšie výbavy stali miliardy ak nie desiatky miliard ak hovoríme o PVP, každá zmena niečo ztoho povedie k negatívnemu výsledku pretože či taliky, buffi, tavba lepšia nikdy nebude než bola do teraz, male zmeny ktore pomôžu ako zvyšenie šance na natočenie talikou alebo aktivacia schopnosti ťažby to su upravi ktoré su nepatrné ale vyznamné + všetko opačným smerom ma katastrofálny vysledok ...
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )

Cti ke slávě

KahnWeder
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od KahnWeder » čtv 16. kvě 2013 20:22:48

Spoiler:
V poslednom čase si stale večie množstvo hráčov začalo žiadať zmeny ale nie všetky dopadli podľa ich predstav. Keď pribudli taliky a podobne vymoženosti každý bol rád a nevedeli sme sa toho dočkať ako aj nového dračieho setu a HG. Ale všade platí zničím to netreba prehánať ani zo zmenami a inováciami.
Tady jsi zapomněl dodat jakými inovacemi. Těmi nepopulárními. Vláda občas musí udělat nějáký nepopulární krok a odbory můžou prskat jak chtějí. Na Sindi totiž hráči zpohodlněli a jakýkoliv negativní krok, který je trochu poškodí hned odsuzují. Ale někdy je v zájmu vyššího dobra onen radikální krok udělat.
Například snížením požehnání se sice sníží hráčům zisky, sice je to zpomalí. Ta ale aby neměli všechno hned a aby Team nemusel co půlrok vydat novou mapu, protože hráči už se nudí. A prskají.
Spoiler:
Uvedomte si že spoločnosť hráčov na sindi tvoria PVP aj PVM hráči ktorý viadz menej medzi sebou vždy v nejakom bode spolupracovali aj ked to nemusela byť neviem aká spolupráca.
Tak Cidonie je pak skvělá možnost, jak onu báječnou spolupráci prohloubit, nemyslíš?
Spoiler:
Ale zmena Požehnania čiže buffov a ich zniženie negatívne ovlivní hru, zisky, zmysel hrania za PVM a v buducnosti určite veľa dalšieho.
Preto si myslím že je lepšie aby buffi na všetkých zdôraznujem všetkých mapách ostali postarom a neznižovali sa a sinfortiu by mali od sindicate oddeliť úplne tak aby so sindy nemala skoro nič spoločného a to už vôbec nie SD! Pretože to narúša celý systém a výsledok je len ten že sindi sa vyprazdnuje a je stále menej populárne.
Právě nesmrtelnost vzala PvM smysl. Je to prostě absurdní a v žádné jiné hře taková věc není
Spoiler:
Je jedno čo si kto myslí fakt je len ten že každá hra bez rozdielu na jej žáner či ľudí ktorý ju hrajú musí splňať dve zakladne charakteristyky a to ponúkať oddych a relax + odputanie sa od bežnej reality každodenného života.
čím je hra pracnejšia a zložitejšia a pre hráča naročnejšia tým viac stráca.

A aj keby TEAM urobil zmeny a svetú zem sprístupnil PVM hráčom tak aby neboli za potreby CB problém sa nevyrieši ! pretože ak je to zdobená tavba a vyžaduje si večiu pracnusť a namahu pri výrobe táto námaha musí mať aj jasnú sadisfakciu a to v podobe viac + hodnot v šperkoch ak nemá a nezmení sa to problém sa nevyrieši len sa natiahne ako sopeľ a bude pokračovať ale za ten čas to tak zbrzdí a zamrazí dianie na sindy že sa to tu bude spametávať pekne dlho...
V tom souhlasím. Ale vzpomeň si, že právě hráči si ty změny vymodlili.
Spoiler:
1)Buffi musia ostať na každej mape tak ako postarom, nesmrtelnosť získana buffami je zakladným pilierom PVM výbav a strategii pre zisk ak sa kdekoľvek zmení naruší to hru!
2) zdobená tavba musí pridavať vyššie hodnoty, a svatá zem musí byť spristupnena PVM hráčom bez nutnosti mať či získavať CB !!!
3)Talismany ich význam ani + ktoré pridáva k bonusom sa nikdy nesmie zmeniť su tu 1000 hráčov ktorých doterajšie výbavy stali miliardy ak nie desiatky miliard ak hovoríme o PVP, každá zmena niečo ztoho povedie k negatívnemu výsledku pretože či taliky, buffi, tavba lepšia nikdy nebude než bola do teraz, male zmeny ktore pomôžu ako zvyšenie šance na natočenie talikou alebo aktivacia schopnosti ťažby to su upravi ktoré su nepatrné ale vyznamné + všetko opačným smerom ma katastrofálny vysledok ...
2) Souhlas, ale to zpřístupnění bez CB neberu. Vždyť byl taky původní plán udělat z Cidonie PvM/PvM mapu. Takhle by si PvM hráči umírali a neměli by motivaci si dělat PvP výbavu.
3) Ale oni nepřicházejí o svou investici. Pořád by měli lepší buffy, než kdyby do buffa nic nevrazili.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012

necromander
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od necromander » čtv 16. kvě 2013 22:10:27

Tady jsi zapomněl dodat jakými inovacemi. Těmi nepopulárními. Vláda občas musí udělat nějáký nepopulární krok a odbory můžou prskat jak chtějí. Na Sindi totiž hráči zpohodlněli a jakýkoliv negativní krok, který je trochu poškodí hned odsuzují. Ale někdy je v zájmu vyššího dobra onen radikální krok udělat.
Například snížením požehnání se sice sníží hráčům zisky, sice je to zpomalí. Ta ale aby neměli všechno hned a aby Team nemusel co půlrok vydat novou mapu, protože hráči už se nudí. A prskají.
Ale zabudáš tak ako ty aj ostatný s podobným názorom na jeden fakt, že sindicate už beží veľmi dlhú dobu, a tý hrači ktorý boli 110+ sú teraz 140+ ale jak ja tak kopa dalších hráčov bola v tej dobe nejaká 50lvl alebo len začínali hrať a zoznamovať sa z hrou!
A tý hráči s vysokým lvl si stihli nahrabať kopu jang spraviť možno aj PVP luxusné výbavy pretože mali jangov ako smetia ale stalo sa to že kým ta moja generácia alebo ako to nazvať sa dostala na ich úroveň už prišli take zmeny ako omedzeni bufov tavba a tak podobne čo neomedzilo tých hráčov ktorý sa daju označiť „ stara garda „ lebo ty už všetko mali ale omedzilo to len nás mladších hráčov aby sme sa nemohli dostať na ich uroven a TEAM nam stále niečim sťažuje zarabanie jangov či je to znižením dropu a podobne alebo upava meteorov v swampe že 110 nepadne nič z bažiny a tak ale pred nami sa na tom nabalili všetci ostatný a na to nepozeráte. Preto mi čo sa nás to týka štekame jak besné psy ale tý čo už všetko majú a len si kupia sem tam taveninu a chodia sa s PVP len zabávať a sem tam podropovať dačo aby mali kus jang abo hafo jang to maju v pete ani sa tu nevyjadruju alebo každú zmenu ktorá nás omedzí prakticky ich zvyhodní ale ich sa už skoro nedotkne takže nemajú prečo sa ozývať už rozumieš ? prečo som proti zmená a bojujem a budem bojovať aby všetko ostalo po starol lebo tu už je taký systém na sindy a ak sa zmení doplatíme na to len mi mladší nikto iný ...
Tak Cidonie je pak skvělá možnost, jak onu báječnou spolupráci prohloubit, nemyslíš?
To určite je, ale každý normálny hráč počíta stým že každý PVP hráč ma poriadne hrubý PVM koren vdaka ktorému ma PVP výbavu a všetko, ale v poslednej dobe sa rozmohla vímena postav a výbavi medzi privátmi či ofikom alebo kupa za real jang takže už su medzi nami len čiro PVP hráči bez PVM ktorý si ju nemajú ako spraviť no majú ale nechce sa im lebo by to dlhšie trvalo ... takže tu je pes zakopaný preto tak niektorý PVP hráči si libuju v tej zmene ale takých je len ako šafránu ale ta druha večšina je obrovské množstvo hráčov ktoré je proti cca viac ako 80% ak nerátame tých ktorým to je jedno.

A spolupraca mal som na mysli napríklad to že boli aj su skupinky hračov čo chodia len roklu apod ziskavaju shell a predavaju, ja napriklad tieto veci kupujem a tým si navzajom pomáhame, či už su to PVP alebo PVM hráči ale tavba je niečo ako kupa elikov alebo dropenie si zlodejok či expakov kto ma dropa a tak tak si račej za apr min dropne 15 expakov než aby ich kupoval a ktomu sa radí aj ta tavba takže to rozhodne nie je priležitosť na spolupracu to je niečo ako šikana PVM hráčov ktorý chcu byť su a aj ostanu samostatný z večšej časti a toto je uplna šikana lebo okrem PVP profíkov nikto momentálne kryštaly nezíska a to je nefer a blud lebo na PVM mapi vždy mohli aj môžu isť PVP hráči spraviť si lasnú PVM výbavu za babku ktorá stačí a dropovať ale chcieť bo PVM hráčoch ktorý nedokončili napríklad dropov do swampu alebo nemaju kopu jang aby si zadovažili luxusné výbavy do PVP za horibylné čiastky je naročné na čas jang a bez potrebných vedomostí skoro nemožné kedže nejaký soplik so selkom sa nemôže postaviť 145% v dračom sete je to kravina to je ako ked by som hovoril že vajcia a hrušky su to isté to proste nejde je to blud musí sa to opraviť ....
Právě nesmrtelnost vzala PvM smysl. Je to prostě absurdní a v žádné jiné hře taková věc není
Vieš ty prečo chceme všetci PVM hrači buffi ? skus isť swamp na drop jang do skupiny ezakov bez buffu aspoň 95-98% a pri prvom stune na warovi si mrtvy, pri multistune na WP si mrtvi ak nebudu buffi 100% dobre ale nech nie si ani stuny v swampe ani HG a nikde na PVM mapách môžeme to spraviť aj takto ale nie je ľachšie to nechať tak ako bolo ako sa babrať a meniť niečo čo je super ?
V tom souhlasím. Ale vzpomeň si, že právě hráči si ty změny vymodlili.
Je všeobecne známe že ľudia nevedia čo majú kým to nestratia ani nevedia čo chcú a ked to dostanú boli by radšej aby to nikdy nežiadali, je to len ľudska hlúposť preto tu su GM aby posudili čo je kravina a patrí do smetí a čo je nápad ktorý stoji za úvahu ...
2) Souhlas, ale to zpřístupnění bez CB neberu. Vždyť byl taky původní plán udělat z Cidonie PvM/PvM mapu. Takhle by si PvM hráči umírali a neměli by motivaci si dělat PvP výbavu.
Pozri každý PVM hráč raz dojde konca a nema kam cpať prachy teraz je to ošemetné a valky sa vyprázdnili lebo sa spustil HG a každý PVM hráč s PVP začal robyť novú výbavu a prachy smeroval tam takže nemali čas na PVP to nie je to že tam nitko nechce isť ak daju GM pokoj a nebudu pridavať nove mapy kde bude trebať stale novu výbavu PVM hráči si dokončia dropov budu dropovať kešovať a prachy pchať do PVP pretože tam je priestoru habadej kde tie prachy utratiť to je len otom neotvarať nove mapy kde treba špecial nove výbavy a uvidíš jak sa rozhojni PVP len musíme mať kde poriadne zárabať a hlavne rýchlo a PVP bude napredovať je to len ekonomika a selský rozum bratku :D
3) Ale oni nepřicházejí o svou investici. Pořád by měli lepší buffy, než kdyby do buffa nic nevrazili.
To je pravda mali by lepšie buffi ale dam tipríklad pečieš rsp chceš upiecť tortu maš na nu nachystané suroviny a teraz t to čo si si všetko pracne pripravil navažil nachystal ti niekto príde a vezme muku a si dopiekol kamarade a to iste je z bufami mi sme ich robili preto lebo sme chceli 100% bufi kôli stunom a pod a teraz nam vezmu to čo sme si tak dlho budovali a na čo sme sa mnohý tešili jak male deti že juhu bude buf 101%+ a nič mi nebudu brať do bude mastenice v swampu a ide sa to budu keše a teraz ti niekto povie bufi nebudu mastenice taký ne jang to buh už vúbec ne tak to mu od zlosti dam tak pres pisk že áž je to jako kdyby ti nekdo zmazal tvuj sen nebo cíl po ktorom túžiš ale už vieš že ho nikdy nedosiahneš jednak je to hnusné voči hráčom urobiť niečo také ale neferové vzhľadom ktým ktorý to nemáju a tým čo to už majú ...

Takéto zmeny su ok maš pravdu ale nepatria na rozohraný server ako je sindi ale na sinfortiu ktorá je mladá kde su hráči ktorý si na to zvyknú pretože to budu brať tak že to bolo od začiatku tak ale tu to bolo od začiatku inak a zrazu to ma byť na spak sveta proste nie nie nie sindi je sindi preto je taký krásny a preto hráme ak sa niečo zmení je zle taketo zmeny patria len na sinfortiu nikde inde kapišto ?
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )

Cti ke slávě

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » čtv 16. kvě 2013 23:15:27

SvetaPan píše:
lordsword píše:
filiph1 píše:proste 100% buff, je zabijak PVM. Nikdy jsem nepochopil jak to mohlSaggi dopustit.
Nebo mozna,ze Saggi hraje, ale hraje jen PvP ze?
A vis vubec o tom,ze 100% buff jinde nepomaha? Swamp je jen dropovaci mapa nic vic a je casove omezena.Tak si nech kecy o zabiti PvM.
a vis proc nepomaha jinde? protoze to jinde nemuze dat tedka do novy mapy ...ale snad nevadi kdyz tu napisu ze sem si psal se saggim pm a psal sem mu at se na ty ubulanky vykasle a zmeni to ...napsal ze to necha na 100% teda ze on to nepotrebuje sice mel nakej plan s tim...o to hure nam bude new mapach
Hrajes vubec stejnou hru? Jinde berou,protoze treba davaji pruniky,nebo utoci kouzly.
A koukam ty si asi jediny kdo muze Saggimu psat PM vid? :lol:
Vsak jo zruste ty 100% buffy.Uz si nahrabaly,tak pozdejsi hraci muzou jen cumet a urcite s radosti delat PvP vybavu par let.

A jinak srovnavat Metin s jinou hrou je nesmysl. Vy tu delate,jako by ty 100% buffy dostaval kazdy automaticky a to ani nema cenu upozornovat na ten omylek s tocenim stejnych taliku,takze udelat ty buffy pres taliky bylo jeste tezsi,pro pozdejsi hrace.

Jinak upozornuji,ze mam normalni vybavu do Swampu a dropoval a expil sem tam driv i bez tech 100% buffu.A stejne sem rad,ze sem je nakonec po drine udelal.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

KahnWeder
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od KahnWeder » čtv 16. kvě 2013 23:44:05

necromander: Jenom poznámka, nejsem žádný Grammar Nazi, ale fakt by prospělo, kdybys používal čárky. Když píšeš jednu větu přes 10 řádek, tak se její význam (kord v kombinaci se sloveštinou) fakt špatně chápe.
Ale zabudáš tak ako ty aj ostatný s podobným názorom na jeden fakt, že sindicate už beží veľmi dlhú dobu, a tý hrači ktorý boli 110+ sú teraz 140+ ale jak ja tak kopa dalších hráčov bola v tej dobe nejaká 50lvl alebo len začínali hrať a zoznamovať sa z hrou!
A tý hráči s vysokým lvl si stihli nahrabať kopu jang spraviť možno aj PVP luxusné výbavy pretože mali jangov ako smetia ale stalo sa to že kým ta moja generácia alebo ako to nazvať sa dostala na ich úroveň už prišli take zmeny ako omedzeni bufov tavba a tak podobne čo neomedzilo tých hráčov ktorý sa daju označiť „ stara garda „ lebo ty už všetko mali ale omedzilo to len nás mladších hráčov aby sme sa nemohli dostať na ich uroven a TEAM nam stále niečim sťažuje zarabanie jangov či je to znižením dropu a podobne alebo upava meteorov v swampe že 110 nepadne nič z bažiny a tak ale pred nami sa na tom nabalili všetci ostatný a na to nepozeráte. Preto mi čo sa nás to týka štekame jak besné psy ale tý čo už všetko majú a len si kupia sem tam taveninu a chodia sa s PVP len zabávať a sem tam podropovať dačo aby mali kus jang abo hafo jang to maju v pete ani sa tu nevyjadruju alebo každú zmenu ktorá nás omedzí prakticky ich zvyhodní ale ich sa už skoro nedotkne takže nemajú prečo sa ozývať už rozumieš ? prečo som proti zmená a bojujem a budem bojovať aby všetko ostalo po starol lebo tu už je taký systém na sindy a ak sa zmení doplatíme na to len mi mladší nikto iný ...
To je holt výhoda prvorozených. Je to jen moje smůla, že jsem přišel až po roce a oni mají náskok. Ne chyba hry. Nemůžeš za to žádat nějáké zvýhodnění. Nezbývá prostě nic jinýho, držet hubu a (aspoň trochu) krok.
Já jsem nezažil doby, kdy se ze swampu nosily kvanta yangů a nijak mě to netrápi. Prostě teď je situace jiná a chlape přizpůsob se.
To určite je, ale každý normálny hráč počíta stým že každý PVP hráč ma poriadne hrubý PVM koren vdaka ktorému ma PVP výbavu a všetko, ale v poslednej dobe sa rozmohla vímena postav a výbavi medzi privátmi či ofikom alebo kupa za real jang takže už su medzi nami len čiro PVP hráči bez PVM ktorý si ju nemajú ako spraviť no majú ale nechce sa im lebo by to dlhšie trvalo ... takže tu je pes zakopaný preto tak niektorý PVP hráči si libuju v tej zmene ale takých je len ako šafránu ale ta druha večšina je obrovské množstvo hráčov ktoré je proti cca viac ako 80% ak nerátame tých ktorým to je jedno.
Jasný, my, PvP nepolíbení hráči, si s nima nemůžeme dovolit otevřený boj. A proto použijeme správný český alibismus a před problémy budeme utíkat. Počkat si na klid a vykopat toho co nejvíc - nemůžou po mapě kroužit pořád.
A spolupraca mal som na mysli napríklad to že boli aj su skupinky hračov čo chodia len roklu apod ziskavaju shell a predavaju, ja napriklad tieto veci kupujem a tým si navzajom pomáhame, či už su to PVP alebo PVM hráči ale tavba je niečo ako kupa elikov alebo dropenie si zlodejok či expakov kto ma dropa a tak tak si račej za apr min dropne 15 expakov než aby ich kupoval a ktomu sa radí aj ta tavba takže to rozhodne nie je priležitosť na spolupracu to je niečo ako šikana PVM hráčov ktorý chcu byť su a aj ostanu samostatný z večšej časti a toto je uplna šikana lebo okrem PVP profíkov nikto momentálne kryštaly nezíska a to je nefer a blud lebo na PVM mapi vždy mohli aj môžu isť PVP hráči spraviť si lasnú PVM výbavu za babku ktorá stačí a dropovať ale chcieť bo PVM hráčoch ktorý nedokončili napríklad dropov do swampu alebo nemaju kopu jang aby si zadovažili luxusné výbavy do PVP za horibylné čiastky je naročné na čas jang a bez potrebných vedomostí skoro nemožné kedže nejaký soplik so selkom sa nemôže postaviť 145% v dračom sete je to kravina to je ako ked by som hovoril že vajcia a hrušky su to isté to proste nejde je to blud musí sa to opraviť ....
Není to dobře udělaný, ale myslím (od prohlášení Scripta), že si to vedení uvědomilo a už se na tom pracuje.
Vieš ty prečo chceme všetci PVM hrači buffi ? skus isť swamp na drop jang do skupiny ezakov bez buffu aspoň 95-98% a pri prvom stune na warovi si mrtvy, pri multistune na WP si mrtvi ak nebudu buffi 100% dobre ale nech nie si ani stuny v swampe ani HG a nikde na PVM mapách môžeme to spraviť aj takto ale nie je ľachšie to nechať tak ako bolo ako sa babrať a meniť niečo čo je super ?
Vidíš, a to je to zpohodlnění, o čem jsem psal. Já chodil na eza s buffem 85% a WP. A ano, za swamp jsem lecckdy lehnul. No a? Tak si jich nebudu nahánět tolik. Hamižnost zdejších hráčů nezná mezí, každý si musí nabrat aspoň půlku mapy jinak to není ten "správný výdělek". A
pak se zase křičí, že je swamp narvanej. Vsadím se, že při snížení buffů by se tam vešlo jednou tolik lidí a o nějáké "narvanosti" nebude vůbec řeč...Tahle zdánlivá "narvanost" pak vede k vyprošení nového serveru.
A ejhle, v tržnici se pak ukazuje, že server nebyl tak přeplněnej jak se zdálo...
Je všeobecne známe že ľudia nevedia čo majú kým to nestratia ani nevedia čo chcú a ked to dostanú boli by radšej aby to nikdy nežiadali, je to len ľudska hlúposť preto tu su GM aby posudili čo je kravina a patrí do smetí a čo je nápad ktorý stoji za úvahu ...
I kdyby to byla hloupost, ale lidi by začali vyhrožovat odchodem, co asi uděláš? "Klidně si běžtě, já vaše peníze nepotřebuju!"
Asi ne co?
To je pravda mali by lepšie buffi ale dam tipríklad pečieš rsp chceš upiecť tortu maš na nu nachystané suroviny a teraz t to čo si si všetko pracne pripravil navažil nachystal ti niekto príde a vezme muku a si dopiekol kamarade a to iste je z bufami mi sme ich robili preto lebo sme chceli 100% bufi kôli stunom a pod a teraz nam vezmu to čo sme si tak dlho budovali a na čo sme sa mnohý tešili jak male deti že juhu bude buf 101%+ a nič mi nebudu brať do bude mastenice v swampu a ide sa to budu keše a teraz ti niekto povie bufi nebudu mastenice taký ne jang to buh už vúbec ne tak to mu od zlosti dam tak pres pisk že áž je to jako kdyby ti nekdo zmazal tvuj sen nebo cíl po ktorom túžiš ale už vieš že ho nikdy nedosiahneš jednak je to hnusné voči hráčom urobiť niečo také ale neferové vzhľadom ktým ktorý to nemáju a tým čo to už majú ...

Ten příklad s dortem bych upravil. On ti ten někdo nevezme jenom mouku, on ti vezme od každýho trochu. Ve výsledku sice budeš mít koláč, ale menší, s čímž se samozřejmě hráči nedokáží spokojit (a zase jsme u té té nenasytnosti).
A dám ti ještě jeden příklad, který se, narozdíl od požehnání, stal skutečností:
" mi sme ich robili preto lebo sme chceli ubírat hodně zruškem a teraz nam vezmu to čo sme si tak dlho budovali a na čo sme sa mnohý tešili jak male deti že juhu bude zruško 10k+ a nič mi nebudu brať do bude mastenice v PvP a ..."
A taky to komunita přežila.
Takéto zmeny su ok maš pravdu ale nepatria na rozohraný server ako je sindi ale na sinfortiu ktorá je mladá kde su hráči ktorý si na to zvyknú pretože to budu brať tak že to bolo od začiatku tak ale tu to bolo od začiatku inak a zrazu to ma byť na spak sveta proste nie nie nie sindi je sindi preto je taký krásny a preto hráme ak sa niečo zmení je zle taketo zmeny patria len na sinfortiu nikde inde kapišto ?
Omyl, skoro na všechno se dá zvyknout, pokud není člověk rozmazlený fracek a má v sobě trošku nezištnosti.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » pát 17. kvě 2013 0:28:09

KahnWeder píše:
Spoiler:
necromander: Jenom poznámka, nejsem žádný Grammar Nazi, ale fakt by prospělo, kdybys používal čárky. Když píšeš jednu větu přes 10 řádek, tak se její význam (kord v kombinaci se sloveštinou) fakt špatně chápe.
To je holt výhoda prvorozených. Je to jen moje smůla, že jsem přišel až po roce a oni mají náskok. Ne chyba hry. Nemůžeš za to žádat nějáké zvýhodnění. Nezbývá prostě nic jinýho, držet hubu a (aspoň trochu) krok.
Já jsem nezažil doby, kdy se ze swampu nosily kvanta yangů a nijak mě to netrápi. Prostě teď je situace jiná a chlape přizpůsob se.
Jasný, my, PvP nepolíbení hráči, si s nima nemůžeme dovolit otevřený boj. A proto použijeme správný český alibismus a před problémy budeme utíkat. Počkat si na klid a vykopat toho co nejvíc - nemůžou po mapě kroužit pořád.
Není to dobře udělaný, ale myslím (od prohlášení Scripta), že si to vedení uvědomilo a už se na tom pracuje.
Vidíš, a to je to zpohodlnění, o čem jsem psal. Já chodil na eza s buffem 85% a WP. A ano, za swamp jsem lecckdy lehnul. No a? Tak si jich nebudu nahánět tolik. Hamižnost zdejších hráčů nezná mezí, každý si musí nabrat aspoň půlku mapy jinak to není ten "správný výdělek". A
pak se zase křičí, že je swamp narvanej. Vsadím se, že při snížení buffů by se tam vešlo jednou tolik lidí a o nějáké "narvanosti" nebude vůbec řeč...Tahle zdánlivá "narvanost" pak vede k vyprošení nového serveru.
A ejhle, v tržnici se pak ukazuje, že server nebyl tak přeplněnej jak se zdálo...
I kdyby to byla hloupost, ale lidi by začali vyhrožovat odchodem, co asi uděláš? "Klidně si běžtě, já vaše peníze nepotřebuju!"
Asi ne co?

Ten příklad s dortem bych upravil. On ti ten někdo nevezme jenom mouku, on ti vezme od každýho trochu. Ve výsledku sice budeš mít koláč, ale menší, s čímž se samozřejmě hráči nedokáží spokojit (a zase jsme u té té nenasytnosti).
A dám ti ještě jeden příklad, který se, narozdíl od požehnání, stal skutečností:
" mi sme ich robili preto lebo sme chceli ubírat hodně zruškem a teraz nam vezmu to čo sme si tak dlho budovali a na čo sme sa mnohý tešili jak male deti že juhu bude zruško 10k+ a nič mi nebudu brať do bude mastenice v PvP a ..."
Omyl, skoro na všechno se dá zvyknout, pokud není člověk rozmazlený fracek a má v sobě trošku nezištnosti.
K tomu jedine.Nikdo nerad dela zbytecnou praci. A ze se ji tu posledni dobou delalo spousty.

necromander
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od necromander » pát 17. kvě 2013 7:54:23

KahnWeder tvoju pripomienku s čiarkami beriem na vedomie :D.
Nechce sa mi ti citovať zasa všetky tvoje príspevky... Je jasné že sa zrejme nazorovo nestretneme to je isté. Ale aby bolo jasno aj ja mam WP a ani nie tak pred dlhou dobou som mal tiež len buffi 80% a daval si to na zvieratách lebo inde som dostal na pisk.

Dokážem prijať aj negatívne zmeny veť ta zmena na meteoroch a omedzenie lvl myslíš že ma to nezasiahlo ? Veď keď som dokončil výbavu full pvm na WP tak mi spravili škrt cez rozpočet. No a čo tak som si povedal to sa da prežiť dam vyšší lvl a bude.

Taketo zmeny mi nevadia rsp len trochu, a viem sa znimi zmieriť, ale zo znižením buffov sa ani ja ani xxx hráčov nezmieri.
Aj ked sa najdu presne taký ako ty o ktorých som písal vyššie je vám to uplne jedno a vyhovárate sa na stupidné výhovoriky pretože už všetko máte, po prípade nie si až tak ambiciozny hráč ako ja alebo ostatný ktorý mame svoje ciele a takéto zmeny nam robia príšerne škrty cez rozpočet a už úprimne povedané, ide mi to na nervy. Robte si tie škrty na sinfortii všetko tu na sindi bolo super prečo to meniť? Pre par vygumovaných hlav ktoré majú dobrú papuľku a vedia sa ozvať, a preto že iný mlčia ?

Ten násko ktorý si spomýnal to nie je ani tvoja smola ani moja to je len o tom že sa zvyhodňujú hráči ktorý to nepotrebujú!
A tý ktorý sa chceju dostať na ich úroveň, nemôžu pretože stále viac im vtom iste individua svojimi hlupimi nápadmy ktoré chrlia jak tlačiarne bránia.
Preto narastá LVL rozdiel, inak swamp bol preplnený len do doby kedy sa neotvoril HG a bol max lvl 140 či jak po otvorení HG všetky vysoké LVL vypadli zo swampu a ezakov a pod uvolnili menším hráčom a behali tam len po karmú max s dropom či na missie takže HG tento problém vyriešil.

Nechápem čo to tu pletieš HG bol super aj je pozitývna zmena, vyššie lvl maju svoju mapu kde expia, zarabajú, a kde neotravujú a nešikanujú či neberú zisk menším hráčom a naviac zarabaju aj na dračích veciach čo predávajú ...
Inak swamp chodím každý deň a od otvorenia HG si nepamňtám jediný deň kedy by som sa mohol sťažovať na preplnenosť teraz je to tam tak akurát.
Keď už mam pravdu povedať toto je rizo tvoj problém.
Ja tvorbu pvp hlavne u BM sur ovládam a nemam stým problém, problém su len a len prostriedky ktoré si PVP žiada a kedže HG nemienim chodiť max na expenie ale inak nie ale myslím že ak 140 dali v swampe dam aj ja a dračí set si kupim :P takže to že stým maš problém je tvoj problém... forko máš čítaj a nauč sa ju robiť ... návodov tu je dosť aj od Electrixa ( dufam že som mu skomolil meno ako obyčajne )
Asi ne co?
To je zložitá debata na ktorú tu nie je miesto a ani by kničomu neviedla takže :lock:
Tým len dokazuješ že veľmi PVM asi neovládaš alebo maš ľahostajný postoj k hre a je ti vždy jedno čo sa tu deje len aby si mudro vyzeral alebo ako tomu mám chápať.
Písal som ti že ak nebudu buffi nech nie su stuny a OK stým sa da zmieriť ak su stuny musia byť aj buffi, nič zložité na tom nie je a buff 100% je na sindi a vždy bol základom PVM ak sa to zmení budu len problémi a nevôľa hračov len porastie a to že dvaja traja povedia mi sa stým zmierime tak chodte na sinfortiu kde tak beží a nam čiže večšine dajte pokoj a nechjte nás si spokojne hrať a tešiť sa z hry ...
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )

Cti ke slávě

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 346 poděkování
Dostal poděkování: 280 poděkování

Příspěvek od cleo » pát 17. kvě 2013 9:13:29

Tak buffy byly přece vráceny, zase fungují tam kde fungovaly.

A co kdybychom my větší lvly chtěli, aby fungovaly i jinde než jen ve swampu, např. v HG. Nebyl by tu zase křik, že velké lvly chtějí vše jen pro sebe? - toto byla jen otázka, nechci to, nevadí mi zase tolik (ani jako šamance), že v HG buff nefunguje.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » pát 17. kvě 2013 9:23:59

cleo píše:Tak buffy byly přece vráceny, zase fungují tam kde fungovaly.

A co kdybychom my větší lvly chtěli, aby fungovaly i jinde než jen ve swampu, např. v HG. Nebyl by tu zase křik, že velké lvly chtějí vše jen pro sebe? - toto byla jen otázka, nechci to, nevadí mi zase tolik (ani jako šamance), že v HG buff nefunguje.
Tak bys taky jako samanka mela vedet,ze pozehnani funguje jen na telesny utok a nemlit tu nesmysly.I na 90metinech ti budou brat pres 100% buffy.

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 346 poděkování
Dostal poděkování: 280 poděkování

Příspěvek od cleo » pát 17. kvě 2013 9:29:04

lordsword píše:
cleo píše:Tak buffy byly přece vráceny, zase fungují tam kde fungovaly.

Tak bys taky jako samanka mela vedet,ze pozehnani funguje jen na telesny utok a nemlit tu nesmysly.I na 90metinech ti budou brat pres 100% buffy.
a ty bys nemusel ze sebe dělat nejchytřejšího - je to přece diskuse, říkám svůj názor - a na 90 mi moc neberou..........

PS. nehraju jen na šamance, ale i na surovi, warce atd.....
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.

Who is chatting

offline Mionix