Dlouho to tu jen čtu , ale dnes konečně k tomu něco napíšu.
První bude k Jitrovi, má v mnohem pravdu, ale lepší by to bylo kdyby se těch válek taky zůčastnil a věděl by která bije..takhle se to opravdu může tvářit jako tlachání na foru a skutek utek

(to je k Jitroušovi a narážky na něj)
Co si týká dnešního pvp tak je tak nemocné až pomalu na smrtelné postely.
Je třeba najít lek, nějaké přidáni talíku za cb je jako placebo..
Proč?Kolik z vás točí luxus bonusy do věci kde je 1-2 talíky?Hádam asi nikdo co?
Takže tu máme jen to, kde již dříve ty luxus bonusy byly a přidaly se 1-2 talíky(prvotní talíkování věcí) Jenže, tohle je jen jednorázovka, prostě se udělaj a konec..věc hotová..Takže uplně k ničemu toto..
Bylo tu napsáno myslím od Neose dobrý napad a pochopitelný..pač pvp hodnosti maj být snad nejvíc né?Tak proč se nemůže portnout kamkoliv takovej generalisimo a hráč který jenom příšerkaří a hrabe si na svém píseču může?Nějaká prodloužená doba ve swampu byla výsměch pvp hráčum už tehdy, vzhledem k tomu že pvm hráč tam mohl být cca 1.5 hodky tak si 30 výdělal na tu krev a na diablosovi tam byl na tom samem mistě co ho to koplo za 3 minuty zas..takže už tehdy, tahle výhoda pozbyla smysl..
To by byl jeden dobrý lék pro pvp..
Já mam i vlastní napad, a ten spočívá v tom, že pvp hráč by mohl nakoupit více pergu najednou, pač si myslím, že každy pořád něco kutí a ty dračí věci chtějí enormní mnořství pergu, od každého co to kove tak jen většinou čtu, že ho odrazuje to stohování pergu, jásama nežli sem dala luk na +8, tak to trvalo 14 dnů nežli sem na to dostala chut, stohovat stovky pergů..pro mě a další x hráčů je to fakt otrava..
Dále k přidávání počtu cb(myslím počet cb) taky dost ustřelený..
Nehledě na to, že se cb stále nepřidává podle dmg kouzly, ale podle máchání mečem v chumlu a podobně, nedávno to jeden bm sura popisoval jak získává cb , takže nějáký utok kouzlem de uplně šejdrem..
Co se týká svaté, to co tu napsal Malchus je holá pravda, jenže problém je taky jak tam nahnat v tu a tu danou hodinu tu bandu pvp hračů ze všech říší?Nějakým kosení kopáču to sice šlo, ale ti rádoby pvp šly jen po těch kopáčích, viz výsledky cb za první týden to byl boom , přes 3000 cb a podobně, pochybuju o tom, že to daly na pvp hráčích pač pvp hráč s průměrnou pvp se jen tak lehko nedá zabít, kort takové množství..takže to nemohlo mít nějake pozitivní výsledky a bylo mnoho breku na foru.. to, že sem tam byla za celý 1 týden sotva 40 minut a už to někdo rozmazával na foru jak tam nekiluju chudáky pvm, ale to že tam jejich vrstevníci dělaj tisíce už nenapsaly o tom už nemá smysl ani psát
No to se změnilo a výsledek je zas prázdno..tihle :warn: zas vymizely..
Co se týká cele svate, tak můžu řít katastrova..
Mapa velká jak ruská step
Neskutečně moc agresivních mobu
Nepřehledné ochrané věže
A ted nevím kde tam hledat

pač někoho hledat podle souřadnic fakt nebudu
Co se tu píše , že pvp hráče se nutí do pvm je holej fakt, chceš lv na dračí věci -expi, chceš prachy na věci- vydělávej,chceš karmu- mlat tuny příšer..
A pořád dokola..pro mě osobně moře času nudy..
Mnoho příšerkářů tu píšou a dokonce i sám saggi psal, že je to volitelné, ale defakto není, pač bez toho moc neustojí nikdo
Udělala bych to třeba tak.
Chceš kupovat pergy např po 100-tak válči.
Nechceš kupovat pergy po 100?Tak neválči, nikdo t do toho nenutí
A tak i s jinýmy návrhy na pvp odměny, žádné takové , že si tu výhodu koupí příšerkař za pár šupu
Ještě jedna věc, hodně se nadává na to jak to bylo, senti atd, ale ruku na srdce, ty pvp hráče to do te svaté dostalo pač věděly kdy tam kdo bude a často to mělo ještě dlouhé dohry někdy do noci.
No nic končím napsáno bylo dost, komu se to nelíbí co jsem napsala mám jednu radu.
Napište si svůj nesmyslný argument na čistý papír, pečlivě složte, uložte do obálky , roztáhněte půlky a vložte do :warn: