Nové změny v PvP !!!

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Dell
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Re: Nove zmeny v PvP !!!

Příspěvek od Dell » pon 27. kvě 2013 17:32:38

SvetaPan píše:nebavi nas delat pvp ? co mame delat kdyz pvp mame a nemame ho kde pouzit? naka valka risi 3* do tejdne je v pohode za tech xxx kkk co dame do pvp to nam ma stacit? ja osobne vydelavam herberenim do hg zajdu jen kdyz potrebuju elementy ...swamp sem nebyl pres rok uz ....tak o jakej zisk me ma jit? spis prevazne nam jde o zabavu a v pvm ma bejt zabava kdyz si tu vse udelas sam? spis to nudi....a svata zanikla kuli naroku na hru skrz pvm a vse okolo .... draci veci sezere to xxx kkk ...a kdyz se chces dorovnat lidem a mit je taky nezbejva ti nic jinyho nez pvm a na ostatni neni cas tak to asi je ....a co ti je po tom kdo sem? taky nevim kdo si a nak me to zilky netrha ....
Zitra te ocekavam ve war risi. Osobne s tebou si zapeveckuju kdyz ho nemas kde pouzit. Proc tu maji vzdy nejvic kecu ti co se ve war ani neukazou. Proc tu nekdo nadava vsem do noliferu a kazdou patou minutu sem hodi prispevek i kdyz nema na nic cas. Proc ste tak nadrazena komunita co nic nedela ale vsechno vi. Protoze jste to vy :error:

E: Pamatuju si te z jedine doby. A to z te kdyz sem zacal na sindi hrat a sel sem do svate na poznamky. To se to Jitrovi delali CBcka na dropech zejo ;)
Nelibila se ti Cidonie s kopacema na krystaly? Ne to ti fakt neverim a ani ty sobe sam lhat nechces. To je asi vse k tve postave a osobe.

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » pon 27. kvě 2013 18:01:30

Dell píše:
SvetaPan píše:nebavi nas delat pvp ? co mame delat kdyz pvp mame a nemame ho kde pouzit? naka valka risi 3* do tejdne je v pohode za tech xxx kkk co dame do pvp to nam ma stacit? ja osobne vydelavam herberenim do hg zajdu jen kdyz potrebuju elementy ...swamp sem nebyl pres rok uz ....tak o jakej zisk me ma jit? spis prevazne nam jde o zabavu a v pvm ma bejt zabava kdyz si tu vse udelas sam? spis to nudi....a svata zanikla kuli naroku na hru skrz pvm a vse okolo .... draci veci sezere to xxx kkk ...a kdyz se chces dorovnat lidem a mit je taky nezbejva ti nic jinyho nez pvm a na ostatni neni cas tak to asi je ....a co ti je po tom kdo sem? taky nevim kdo si a nak me to zilky netrha ....
Zitra te ocekavam ve war risi. Osobne s tebou si zapeveckuju kdyz ho nemas kde pouzit. Proc tu maji vzdy nejvic kecu ti co se ve war ani neukazou. Proc tu nekdo nadava vsem do noliferu a kazdou patou minutu sem hodi prispevek i kdyz nema na nic cas. Proc ste tak nadrazena komunita co nic nedela ale vsechno vi. Protoze jste to vy :error:

E: Pamatuju si te z jedine doby. A to z te kdyz sem zacal na sindi hrat a sel sem do svate na poznamky. To se to Jitrovi delali CBcka na dropech zejo ;)
Nelibila se ti Cidonie s kopacema na krystaly? Ne to ti fakt neverim a ani ty sobe sam lhat nechces. To je asi vse k tve postave a osobe.
war risi me nebavi ...a v cidonii sem byl jednou a to kdyz sem se sel podivat jak to vypada zabil pro srandu par lidi a sel zas pryc
Sieg oder Valhöll

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 27. kvě 2013 18:06:07

SvetaPan píše:
Dell píše:

war risi me nebavi ...a v cidonii sem byl jednou a to kdyz sem se sel podivat jak to vypada zabil pro srandu par lidi a sel zas pryc
Tak proc tady sakra do vsech a do vseho kerujes, jak je vsechno spatne? Mistr Jitro má na vsechno jen ten svůj pravý a správný názor. To se to kecá, všechno by jsi předělával ale do válek říší nechodíš. Tak víš co, zalez a šoupej nohama, ty máš to nejmenší právo něco diktovat jak co a jak má být. Prý kupovat něco za CB sám má nahrabáno 25k CB . To by se to nakupovalo a co by asi dělali nováčci? Možná že jsi tu kdysi něco dokázal, ale poslední dobou dokážeš akorát kritizovat a mlít pantem. Skutek utek. My ostatní alespon do tech válek říší chodíme a snažíme se něco udělat.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

SvetaPan
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od SvetaPan » pon 27. kvě 2013 18:08:24

no pokud vim tak tedka jak prisli ty new veci to taky nejde kupovat za ty cb co si udelal pred tou udrzbou ...a za 1 na co by novackoj byli new veci treba od 150? wtf? miluju jak porad kecate co novaccich ....
Sieg oder Valhöll

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 27. kvě 2013 18:13:36

SvetaPan píše:no pokud vim tak tedka jak prisli ty new veci to taky nejde kupovat za ty cb co si udelal pred tou udrzbou ...a za 1 na co by novackoj byli new veci treba od 150? wtf? miluju jak porad kecate co novaccich ....
Miluju jak jsi sežral všechnu moudrost světa. Že by to PvP šli dělat lidi, třeba až doexpi, proto od 150 nebo ono je tak strasne tezke udelat 140? Za tyden jsem měl 110 jak dlouho myslíš že by to trvalo na 141? Nebo dal? Miluju jak máš na všechno jen svůj názor. :-)) Ty jsi vtipálek. Na to bě je super jak si protiřečíš, jednou napíšeš 3x týdně válka je málo a pak z tebe vypadne, že do ní nechodíš že tě nebaví. :-)))
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

SvetaPan
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od SvetaPan » pon 27. kvě 2013 18:45:45

Cepino píše:
SvetaPan píše:no pokud vim tak tedka jak prisli ty new veci to taky nejde kupovat za ty cb co si udelal pred tou udrzbou ...a za 1 na co by novackoj byli new veci treba od 150? wtf? miluju jak porad kecate co novaccich ....
Miluju jak jsi sežral všechnu moudrost světa. Že by to PvP šli dělat lidi, třeba až doexpi, proto od 150 nebo ono je tak strasne tezke udelat 140? Za tyden jsem měl 110 jak dlouho myslíš že by to trvalo na 141? Nebo dal? Miluju jak máš na všechno jen svůj názor. :-)) Ty jsi vtipálek. Na to bě je super jak si protiřečíš, jednou napíšeš 3x týdně válka je málo a pak z tebe vypadne, že do ní nechodíš že tě nebaví. :-)))
nepochopil si ubec co sem resil valku pocet kolikrat je me ubec nezajma ...ale o to ze krom valky se tu pvp nedela ....a kolik lidi pise vzdy doexpim a udelam pvp a kolik lidi z toho to pvp pak udela ....
Sieg oder Valhöll

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » úte 28. kvě 2013 9:19:14

Já už se budu jen opakovat.

Dřív ve svatý, v bitvách o sloupy, jsem si mohl zabojovat sám proti šesti. Protože mezi těmi šesti se nacházaly 1-2 kusy, které jsem dokázal zabít dřív, než těch šest zabilo mě. Já je dokonce ani zabít nemusel, mohl jsem to jen zkusit. Protože za zabití byly 3 CB a za smrt -1, měl jsem 3 pokusy někoho zabít. Když se mi ze tří pokusů povedlo někoho zabít, stále jsem zůstával na svých CB.

Tím chci říct jediné. Dřív jsem mohl jít do svaté sám a často jsem si našel svojí bitku, své soupeře, se kterými mělo pvp smysl, se kterými se umíralo, ale i vyhrávalo, i když třeba jen občas.

Co se stane, když půjdu v současné době sám do svaté. Možnosti jsou:
1. Budu tam sám, nepotkám ani duši.
2. Potkám tam jednoho nepřítele. Budeme do sebe bušit 10 minut a nakonec to vzdáme, protože se prostě nezabijeme.
3. Potkám tam několik lidí. Jestliže nedokážu zabít někoho 1:1, těžko zabiju někoho 1:3, patrně budu vždy je obětí. A protože moje šance někoho zabít je 0, nemá pro mě bitka smysl a po několika smrtích, bez naděje na úspěch odcházím.

Nemá pro mě smysl, abych chodil do svaté sám, takže tam nechodím. Dřív jsem mohl jít do svaté sám, protože soupeři byli různých kvalit a mohl jsem si mezi nimi najít ty, se kterými mělo pvp smysl (umírat i vyhrávat). Dneska se z pvp stal vrcholový sport a to je i důvod, proč se z pvp stal skupinový sport. Protože jednotlivec si neškrtne. A na tom se nejspíš nic nezmění.

Protože se z pvp stal skupinový sport, mohu se domluvit se skupinou a jít s ní do svaté. Ale nejspíš tam budeme stát sami. Jestliže se z pvp stal skupinový sport, je potřeba tam přitáhnout celé skupiny, ne jednotlivce.

Mohu se domluvit s cechem, a jít jako skupina dropovat písek. I když ten nápad budou mít další skupiny z cizích říší a mohlo by být zaděláno na nějaké pvp, na té velké mapě s ohromným množstvím mobů nejspíš ani nezjistíme, že tam nějaké jiné skupiny jsou. A když už půjdeme dropovat písek, proč se prát o něco (o moby), kterých jsou všude kolem spousty ?
Obrázek

qrabino
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od qrabino » úte 28. kvě 2013 14:53:12

Já když vidím celkově dnes to PVP,tak se mi chce zvracet,zlatý starý časy!
V dnešní době,lvl pod 100,nemá třeba ve válce šanci,leda že by měl výbavu za x kkk. Dříve tomu tak nebylo i 70lv tam měl sebemenší šanci.
PS : Nestojím o blbý hádky,ty si nechte pro někoho jiného.
Podpis není třeba. ;-)

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » úte 28. kvě 2013 20:24:00

Malchus to napsal velice dobre, tak to ted proste je, co se tyce svate.
Na skupinovy boje jsou stejne nejlepsi cechovni valky a hlavne mi to pride prestizni. Je tam nutna tymova spoluprace, hraci musi byt spolehlivy, aby nenechali ve stichu ve war sve spolucechovniky, adrenalin.
Kdyz nekoho pvp bavi, tak si pvpcko stejne udela. Hodne lidi tu proste hleda vymluvy, takhle se nikam nedostanou. Pro zacinajiciho hrace je tu spoustu moznosti, jak si sehnat slusnou rozjetou postavu, prumerne konkurence schopny pvp veci je uz mozne sehnat celkem levne a je jich mraky.
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » stř 29. kvě 2013 1:01:57

Dlouho to tu jen čtu , ale dnes konečně k tomu něco napíšu.

První bude k Jitrovi, má v mnohem pravdu, ale lepší by to bylo kdyby se těch válek taky zůčastnil a věděl by která bije..takhle se to opravdu může tvářit jako tlachání na foru a skutek utek ;) (to je k Jitroušovi a narážky na něj)

Co si týká dnešního pvp tak je tak nemocné až pomalu na smrtelné postely.
Je třeba najít lek, nějaké přidáni talíku za cb je jako placebo..
Proč?Kolik z vás točí luxus bonusy do věci kde je 1-2 talíky?Hádam asi nikdo co?
Takže tu máme jen to, kde již dříve ty luxus bonusy byly a přidaly se 1-2 talíky(prvotní talíkování věcí) Jenže, tohle je jen jednorázovka, prostě se udělaj a konec..věc hotová..Takže uplně k ničemu toto..

Bylo tu napsáno myslím od Neose dobrý napad a pochopitelný..pač pvp hodnosti maj být snad nejvíc né?Tak proč se nemůže portnout kamkoliv takovej generalisimo a hráč který jenom příšerkaří a hrabe si na svém píseču může?Nějaká prodloužená doba ve swampu byla výsměch pvp hráčum už tehdy, vzhledem k tomu že pvm hráč tam mohl být cca 1.5 hodky tak si 30 výdělal na tu krev a na diablosovi tam byl na tom samem mistě co ho to koplo za 3 minuty zas..takže už tehdy, tahle výhoda pozbyla smysl..
To by byl jeden dobrý lék pro pvp..

Já mam i vlastní napad, a ten spočívá v tom, že pvp hráč by mohl nakoupit více pergu najednou, pač si myslím, že každy pořád něco kutí a ty dračí věci chtějí enormní mnořství pergu, od každého co to kove tak jen většinou čtu, že ho odrazuje to stohování pergu, jásama nežli sem dala luk na +8, tak to trvalo 14 dnů nežli sem na to dostala chut, stohovat stovky pergů..pro mě a další x hráčů je to fakt otrava..

Dále k přidávání počtu cb(myslím počet cb) taky dost ustřelený..
Nehledě na to, že se cb stále nepřidává podle dmg kouzly, ale podle máchání mečem v chumlu a podobně, nedávno to jeden bm sura popisoval jak získává cb , takže nějáký utok kouzlem de uplně šejdrem..

Co se týká svaté, to co tu napsal Malchus je holá pravda, jenže problém je taky jak tam nahnat v tu a tu danou hodinu tu bandu pvp hračů ze všech říší?Nějakým kosení kopáču to sice šlo, ale ti rádoby pvp šly jen po těch kopáčích, viz výsledky cb za první týden to byl boom , přes 3000 cb a podobně, pochybuju o tom, že to daly na pvp hráčích pač pvp hráč s průměrnou pvp se jen tak lehko nedá zabít, kort takové množství..takže to nemohlo mít nějake pozitivní výsledky a bylo mnoho breku na foru.. to, že sem tam byla za celý 1 týden sotva 40 minut a už to někdo rozmazával na foru jak tam nekiluju chudáky pvm, ale to že tam jejich vrstevníci dělaj tisíce už nenapsaly o tom už nemá smysl ani psát :)
No to se změnilo a výsledek je zas prázdno..tihle :warn: zas vymizely..

Co se týká cele svate, tak můžu řít katastrova..
Mapa velká jak ruská step :-:
Neskutečně moc agresivních mobu :-:
Nepřehledné ochrané věže :-:
A ted nevím kde tam hledat :+: pač někoho hledat podle souřadnic fakt nebudu ;)
Co se tu píše , že pvp hráče se nutí do pvm je holej fakt, chceš lv na dračí věci -expi, chceš prachy na věci- vydělávej,chceš karmu- mlat tuny příšer..
A pořád dokola..pro mě osobně moře času nudy.. ;)

Mnoho příšerkářů tu píšou a dokonce i sám saggi psal, že je to volitelné, ale defakto není, pač bez toho moc neustojí nikdo ;)

Udělala bych to třeba tak.
Chceš kupovat pergy např po 100-tak válči.
Nechceš kupovat pergy po 100?Tak neválči, nikdo t do toho nenutí ;)
A tak i s jinýmy návrhy na pvp odměny, žádné takové , že si tu výhodu koupí příšerkař za pár šupu ;)

Ještě jedna věc, hodně se nadává na to jak to bylo, senti atd, ale ruku na srdce, ty pvp hráče to do te svaté dostalo pač věděly kdy tam kdo bude a často to mělo ještě dlouhé dohry někdy do noci.

No nic končím napsáno bylo dost, komu se to nelíbí co jsem napsala mám jednu radu.
Napište si svůj nesmyslný argument na čistý papír, pečlivě složte, uložte do obálky , roztáhněte půlky a vložte do :warn: ;) :lol:
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Kacii 
offline Mionix 
offline vitulinek