Přesně tak, podle mě HM je taky pěkná blbost, a o té cidonii ani nemluvit.BloodRayne píše:Anfalas píše:Vše co se tu přidává je jen o času, vše je uděláno tak aby jste tu trávili co nejvíce času. Proč se nepřidá nová mapa která není časově omezená nebo se neplatí ničím žádný vstup? Osobně se divím, že není i Opičí krev v IS jako Medaile Hrdinství. Už se na serveru snaží jen vydělávat, osobně jsem rád, že sem do tohoto serveru nedal ani korunu a těch co do toho posílaj peníze, kupují za Kč účty atd., tak těch lituju. Dokud se server nedostane na linii na které byl před 2 roky, tak bude o ničem. Zatím stále není pořádný důvod hrát, dračí věci k smíchu, hráč za ně dá x miliard a téměř v ničem mu nepomůžou. Já osobně čekám na tu slibovanou mapu v které se bude moct expit a vydělávat zároveň s hlavní postavou 130+, čekal sem to od Cidonie, ale to je další mapa která je jen k smíchu. Zdarte :Hello:
E: Eště něco k novému serveru, hráči zjišťují, že nemá cenu hrát a dělat vše odznova, proto se vracejí zpět na Sindicate. Ono tu dost lidí říkalo jak to zkazí tento metin atd. Myslím si, že na slova hráčů docela dochází. Kvůli bugu u šeků končí víc a víc lidí. Bug tu je x týdnů a téměř vůbec se neřešilo, taková je aktivita teamu. Good luck in this game.
PS: Nemám to radši vše smazat? Abych neměl nějaký trest přímo do hry. Docela se tohoto bojím.
No v hodně věcech máš pravdu a hlavně v tom novém serveru.
Můj názor je takový, že cely hero market zrušit, dělá to akorát bordel mezi komunitou, že pomalu neví kdo je kdo a za koho hraje, stačí, že si tu lempláci kupují učty za real prachy a přitom to má být trestný
No a ta cidonie je spíš parodie na swamp a svatou, pač tolik mobu pohromadě není snad ani ve swampu
Ale menší problém je tu, že když se HM zruší, tak hodně hráčů skončí, protože je tu hodně lidí, co rádi tradujou, takže by na tom sindicate prodělával.