HM - oprava

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Re: HM - oprava

Příspěvek od slusnej » pát 19. črc 2013 11:45:51

BloodRayne píše:
Anfalas píše:Vše co se tu přidává je jen o času, vše je uděláno tak aby jste tu trávili co nejvíce času. Proč se nepřidá nová mapa která není časově omezená nebo se neplatí ničím žádný vstup? Osobně se divím, že není i Opičí krev v IS jako Medaile Hrdinství. Už se na serveru snaží jen vydělávat, osobně jsem rád, že sem do tohoto serveru nedal ani korunu a těch co do toho posílaj peníze, kupují za Kč účty atd., tak těch lituju. Dokud se server nedostane na linii na které byl před 2 roky, tak bude o ničem. Zatím stále není pořádný důvod hrát, dračí věci k smíchu, hráč za ně dá x miliard a téměř v ničem mu nepomůžou. Já osobně čekám na tu slibovanou mapu v které se bude moct expit a vydělávat zároveň s hlavní postavou 130+, čekal sem to od Cidonie, ale to je další mapa která je jen k smíchu. Zdarte :Hello:

E: Eště něco k novému serveru, hráči zjišťují, že nemá cenu hrát a dělat vše odznova, proto se vracejí zpět na Sindicate. Ono tu dost lidí říkalo jak to zkazí tento metin atd. Myslím si, že na slova hráčů docela dochází. Kvůli bugu u šeků končí víc a víc lidí. Bug tu je x týdnů a téměř vůbec se neřešilo, taková je aktivita teamu. Good luck in this game.

PS: Nemám to radši vše smazat? Abych neměl nějaký trest přímo do hry. Docela se tohoto bojím.

No v hodně věcech máš pravdu a hlavně v tom novém serveru.

Můj názor je takový, že cely hero market zrušit, dělá to akorát bordel mezi komunitou, že pomalu neví kdo je kdo a za koho hraje, stačí, že si tu lempláci kupují učty za real prachy a přitom to má být trestný :think:
No a ta cidonie je spíš parodie na swamp a svatou, pač tolik mobu pohromadě není snad ani ve swampu :lol:
Přesně tak, podle mě HM je taky pěkná blbost, a o té cidonii ani nemluvit.
Ale menší problém je tu, že když se HM zruší, tak hodně hráčů skončí, protože je tu hodně lidí, co rádi tradujou, takže by na tom sindicate prodělával.
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 19. črc 2013 11:47:23

Anfalas píše:Osobně se divím, že není i Opičí krev v IS jako Medaile Hrdinství. Už se na serveru snaží jen vydělávat, osobně jsem rád, že sem do tohoto serveru nedal ani korunu a těch co do toho posílaj peníze, kupují za Kč účty atd., tak těch lituju.
Anfalasi v tomto ti musím oponovat. Pokud tu neboudou lidé, kteří za tuto hru budou platit, tak tu nebude ani hra a potažmo ani forum a můžeš si plakat tak maximálně doma u televize. Uvědom si, že jen díky těm platícím, tu může zbytek serveru hrát a následně i ty si tu můžeš stěžovat. Majitelé to nedělají pro srandu králikům, ale pro jasný zisk, což je naprosto v pořádku. Dále stále tu slyším nějaké poznámky, jak se tu nedá nic dělat a jak je všechno špatně. Sakra nikdo vás nenutí vůbec tuto hru tady hrát, můžete s přehledem ze dne na den skončit, odinstalovat a máte klid. Dále, myslím si že oproti třeba ofiku se tu pro udržení hráčů dělá sakra hodně, tam si téměř bez peněz ve hře ani neškrtneš, zpoplatněné je tam totálně všechno. Komunikace teamu a GA je tu zas oproti ofiku na obrovské úrovni. Tam s tebou majitel nekomunikuje vůbec a GM pouze banují a warnují. Mraky hacku, botu atd. Od toho je tento svět a to kvituji super očištěn. To že se tu vyskytují bugy, tak to je samozřejmost. To je jak s novým informačním systémem, něco nového naprogramuješ a při vydání nové verze zjistíš, že jsi pár starých věcí pokazil. GA je jen člověk a prostě vše uhlídat nelze. Na opravách se myslím pracuje relativně rychle. Je tu na to sám a ne jak v německu team lidí. Spousty věcí se tu upravuje, nastavuje na popud a ohlas hráčů, to by ti v jiné hře ani neudělali. Byl tu naprogramová HM možná k nějakému rozvoji a zisku majitelů, ale hlavně kvůli vám hráčům, aby jste si bez strachu z okradení mohli vesele měnit nebo prodávat postavy. Při spuštění nového světa, díky možnosti mít na jednom účtě více postav na více světech je jasné, že se celý HM musí totálně překopat a přeprogramovat. To znamená mraky času. Pak jediné, co tu od vás hráčů majitelé slyší, je zase stížnosti na to, že to jestě není hotové. Prostě až to bude, tak to bude. Asi to má vážný důvod to ještě nespustit a pořádně to doladit. Spousta hráčů, kteří ani možná na rozvoj hry nepřispěli ani korunou by nejradši ještě majitele linčovali, že se nejde podle toho jak oni pískají. Znova opakuju, máte jedinečnou možnost hru odinstalovat a buď hrát něco jiného, nebo dělat něco jiného. Nebo se předveďte, založte si vlastní server Metin2 a pak se ukáže, jestli to dokážete dělat lépe než zde. A na závěr pokud bych chtěl být krutý, tak pokud jsi Anfalasi na hru nepřispěl ani korunou, tak kdo ti dal právo vůbec něco kritizovat? S úctou váš Cepino
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Anfalas
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 107 poděkování

Příspěvek od Anfalas » pát 19. črc 2013 12:18:36

Cepino píše:A na závěr pokud bych chtěl být krutý, tak pokud jsi Anfalasi na hru nepřispěl ani korunou, tak kdo ti dal právo vůbec něco kritizovat? S úctou váš Cepino
Tady je někde napsaný že si může stěžovat a kritizovat jen sponzor? Pokud vím tak asi ne že? ;) A když dokážu hrát i bez reálných peněz, tak proč by ne? Myslím si, že je mnohem lepší si koupit jídlo atd. než nějaké premium na hře. :lol: :lol:
Kotvim buzny.

Metin2 - Grafika jak Mario

slusnej
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od slusnej » pát 19. črc 2013 12:33:35

Anfalas píše:
Cepino píše:A na závěr pokud bych chtěl být krutý, tak pokud jsi Anfalasi na hru nepřispěl ani korunou, tak kdo ti dal právo vůbec něco kritizovat? S úctou váš Cepino
Tady je někde napsaný že si může stěžovat a kritizovat jen sponzor? Pokud vím tak asi ne že? ;) A když dokážu hrát i bez reálných peněz, tak proč by ne? Myslím si, že je mnohem lepší si koupit jídlo atd. než nějaké premium na hře. :lol: :lol:
Někdo je zamilovanej spíš do herního života než realného Beli :D
Stejně ti ho nezruší, tu kdyby napsalo 80% hráčů ať se HM zruší, tak stejně by ho nezrušili (připadá mi to tu jak na offiku, jen prachy tahat)
Obrázek

123boys
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od 123boys » pát 19. črc 2013 13:15:07

Omg ked bol Hm hráči si zarábali predávaním postáv za yangy a nikdo si nemusel kupovať SDčka ale teraz ked HM není si všetci kupujú SD (výhoda pre team ) preto kameny +6 stojia 100kk a nie 60kk

Gerter
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od Gerter » pát 19. črc 2013 13:23:28

Vám to přijde,že tenhle sever jede od toho,aby z vás dostával JEN a POUZE PRACHY ? Když se podíváte na ostatní P - Servery , tak v Item-shopu naleznete půlku věcí , který na serveru jinak nezískáte,než přes Item - shop .

Tady jsou opravdu jen základní věci a ještě je vše ve hře .

Navíc se tu dají získat SD přímo přes Hru , což je také + .
konec

[left]Život je hra ,

Můžeš být buď hráčem,nebo hračkou.

Jak se říká, čtyři činy nikdy nevrátíš: Kámen, který hodíš. Slovo, které vykřkneš. Příležitost, kterou nezkusíš. A čas, který promrháš.

Kdo mlčí, nemusí vždy souhlasit. Možná jen někdy nemá chuť diskutovat s idioty .[/left]

Cepino
Lv.38
Lv.38

Příspěvek od Cepino » pát 19. črc 2013 13:39:23

Anfalas píše:
Tak si představ, že já si koupím jídlo, koupím si co chci, dopřeju si co chci a přesto mi přijde správné nějakou tou částkou jednou za čas ocenit majitele za snahu. Stejně jako to dělám s kvalitními programy nebo hudbou. Právě, že nejvíce v poslední době mi tu přijdou brblající ti, co se ještě chlubí tím, že do hry nedali ani korunu. Já tě do toho nenutím, jen si myslím, že jsou tu jiní, co na nějakou krtiku mají větší právo než ty. A pokud si dobře pamatuji i jak napsal Gerter, téměř vše co je v iTemshopu lze získat i ve hře, prémka můžete získat prodejem prutů. Pokud by chtěl majitel opravdu vydělávat, tak vám většinu věcí dá jen za prachy do iTemu, dále vás nenechá vydělávat SD a klidně může i zpoplatnit polovinu map. Tak tu nemluvte pořád o tom, že vše dělají jen a jen pro prachy.

PS pro slušného, trávím tu mnohém méně času než jiní, chodím do hry hlavně kvuli lidem z TS, bez nich bych to nehrál, yangů mám xy miliard, tak že bych si mohl vydělávat Sd jak na běžícím pásu a stejně majitelům jednou za čas přispěji. Nesuď podle sebe jiné.

Anfalas
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 107 poděkování

Příspěvek od Anfalas » pát 19. črc 2013 15:17:54

Cepino píše: Tak si představ, že já si koupím jídlo, koupím si co chci, dopřeju si co chci a přesto mi přijde správné nějakou tou částkou jednou za čas ocenit majitele za snahu. Stejně jako to dělám s kvalitními programy nebo hudbou. Právě, že nejvíce v poslední době mi tu přijdou brblající ti, co se ještě chlubí tím, že do hry nedali ani korunu. Já tě do toho nenutím, jen si myslím, že jsou tu jiní, co na nějakou krtiku mají větší právo než ty. A pokud si dobře pamatuji i jak napsal Gerter, téměř vše co je v iTemshopu lze získat i ve hře, prémka můžete získat prodejem prutů. Pokud by chtěl majitel opravdu vydělávat, tak vám většinu věcí dá jen za prachy do iTemu, dále vás nenechá vydělávat SD a klidně může i zpoplatnit polovinu map. Tak tu nemluvte pořád o tom, že vše dělají jen a jen pro prachy.

PS pro slušného, trávím tu mnohém méně času než jiní, chodím do hry hlavně kvuli lidem z TS, bez nich bych to nehrál, yangů mám xy miliard, tak že bych si mohl vydělávat Sd jak na běžícím pásu a stejně majitelům jednou za čas přispěji. Nesuď podle sebe jiné.
Je mi uplně jedno, že si sem někdo posílá peníze, posílejte si, ale nebudeš mi tvrdit, že někdo má právo menší a někdo větší. Seš na stejný vlně jako všichni hráči, ať už ti co posílají nebo ti co neposílají.
Kotvim buzny.

Metin2 - Grafika jak Mario

slusnej
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od slusnej » pát 19. črc 2013 15:38:55

Cepino píše:PS pro slušného, trávím tu mnohém méně času než jiní, chodím do hry hlavně kvuli lidem z TS, bez nich bych to nehrál, yangů mám xy miliard, tak že bych si mohl vydělávat Sd jak na běžícím pásu a stejně majitelům jednou za čas přispěji. Nesuď podle sebe jiné.
Já nikoho nesoudím podle sebe, jen je tahle hra už o penězích, já už taky co se připojím do hry jdu jen pokecat, protože tam není co dělat, chodil bych si aspoň zabojovat, ale jak když svatá neexistuje, ale je to o penězích, kdyby nebylo tam HM je zadarmo, to stejný i medaile hrdinství.
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38

Příspěvek od Cepino » pát 19. črc 2013 15:42:48

Anfalas píše:
Cepino píše: Tak si představ, že já si koupím jídlo, koupím si co chci, dopřeju si co chci a přesto mi přijde správné nějakou tou částkou jednou za čas ocenit majitele za snahu. Stejně jako to dělám s kvalitními programy nebo hudbou. Právě, že nejvíce v poslední době mi tu přijdou brblající ti, co se ještě chlubí tím, že do hry nedali ani korunu. Já tě do toho nenutím, jen si myslím, že jsou tu jiní, co na nějakou krtiku mají větší právo než ty. A pokud si dobře pamatuji i jak napsal Gerter, téměř vše co je v iTemshopu lze získat i ve hře, prémka můžete získat prodejem prutů. Pokud by chtěl majitel opravdu vydělávat, tak vám většinu věcí dá jen za prachy do iTemu, dále vás nenechá vydělávat SD a klidně může i zpoplatnit polovinu map. Tak tu nemluvte pořád o tom, že vše dělají jen a jen pro prachy.

Je mi uplně jedno, že si sem někdo posílá peníze, posílejte si, ale nebudeš mi tvrdit, že někdo má právo menší a někdo větší. Seš na stejný vlně jako všichni hráči, ať už ti co posílají nebo ti co neposílají.
To máš naprostou pravdu, máš stejné právo jako ostatní, což si myslím, že tímto to činí tuto hru ještě více otevřenější pro hráče jak platící tak neplatící. I proto si myslím, že můžeme být rádi, že vůbec můžeme zde hrát. Jinde v jakékoliv věci, kde nezaplatíš, tak se na tvůj názor nikdo ani neptá. Tak se tě zeptám jinak, neber v potaz jestli je někdo platící, kdo nám dal právo něco kritizovat? Jestli se nám něco nelíbí, tak můžeme jít jinam nebo to nehrát. Právě tím, že zde někdo na nějaký podnět občas dá, tím je hra 100x lepší než jiné.
Ps: pro slusného, Medaile hrdinstvi si muzes dropnout ve hre, kde, to si zjisti sám, ale jiz nejaké jsme v pohode dropli. :-)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.

Who is chatting

offline Mionix