Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Mám pvp botky:15meč,15dýka,15obouruč,2000zb, tak pěkný botky, ale bohužel v botech mám jenom jeden talisman
ale prý existuje nějaká raznice,která je schopná přidat zbývající 2 talismany do věci
Chtěl jsem se zeptat, jak to funguje, jak se to dělá a jaká je šance, že se ta raznice povede?
No do téhle věci je dobré investovat ty yangy do raznic na to přidání, protože ty raznice se pohybují kolem cen 600kk+ jedna (není to zrovna 2x levné), ale kdyby to byl do šit věci nemá smysl to cpát do ní no, moje rada.
Ty raznice co jsem se díval, se dají sehnat už i za 200-300kk v pohodě. Nebo si je udělat, takže to není zas tak hrozná cena. Takže určitě to do toho investuj a natoč do toho luxusní talismany. To něčeho takového se to vyplatí investovat. Kdyžtak přidávej to jen se zručkou na P (je tam nejvíc % na přidání). Pokud sám nemáš, někoho si určitě najdi, nebo mi v nejhorším napiš .
já naposled viděl prodávat tu raznici na přidání 3 talismanu za 800kk a nejmíň za 600kk, jsem vidlě prodávat, tak nevím no, ale kdybych věděl že to je po 200-300kk tak určitě bych bral no, nějaké věci jsem zbytečně prodal nevadí no.