Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Mám pvp botky:15meč,15dýka,15obouruč,2000zb, tak pěkný botky, ale bohužel v botech mám jenom jeden talisman
ale prý existuje nějaká raznice,která je schopná přidat zbývající 2 talismany do věci
Chtěl jsem se zeptat, jak to funguje, jak se to dělá a jaká je šance, že se ta raznice povede?
No do téhle věci je dobré investovat ty yangy do raznic na to přidání, protože ty raznice se pohybují kolem cen 600kk+ jedna (není to zrovna 2x levné), ale kdyby to byl do šit věci nemá smysl to cpát do ní no, moje rada.
Ty raznice co jsem se díval, se dají sehnat už i za 200-300kk v pohodě. Nebo si je udělat, takže to není zas tak hrozná cena. Takže určitě to do toho investuj a natoč do toho luxusní talismany. To něčeho takového se to vyplatí investovat. Kdyžtak přidávej to jen se zručkou na P (je tam nejvíc % na přidání). Pokud sám nemáš, někoho si určitě najdi, nebo mi v nejhorším napiš .
já naposled viděl prodávat tu raznici na přidání 3 talismanu za 800kk a nejmíň za 600kk, jsem vidlě prodávat, tak nevím no, ale kdybych věděl že to je po 200-300kk tak určitě bych bral no, nějaké věci jsem zbytečně prodal nevadí no.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?