Nulová aktivita, Honza to říkal dobře, zapláčeme. Doufám že se Saggi vzchopí zruší Sinfortii, projede si návrhy (zbytečná sekce jinak) a začne vycházet komunitě, hlasování, diskuze jako to béjvalo dříve

A proč by nemohl být druhý server zanechán ??Chyumgo1 píše:Fungovalo to tři roky, nevím proč by to bez druhého serveru nemohlo pokračovat, na ty kteří chtějí druhý server se prostě vybodnout protože většina, ještě jednou zdůrazním to většina a ještě jednou většina z nich jsou děti, které si na Sinfortii udělaj level 50, pak si řeknou že to jde pomalu a jdou na Aqu aby mohli dávat 4385438483k smršťí. Přesně takhle to dopadlo..
Nulová aktivita, Honza to říkal dobře, zapláčeme. Doufám že se Saggi vzchopí zruší Sinfortii, projede si návrhy (zbytečná sekce jinak) a začne vycházet komunitě, hlasování, diskuze jako to béjvalo dříve![]()
Možná to je důvod pro toto témaRiddle píše:přesně souhlasím s Chyumgem
ty děti, co prosili o Sinfortii si tam udělali lvl 50 a šli někde na quadco...
opravdu pochybuju, že by nějakej top hráč s pěknou výbavou na sindicate se po 2 rokách makání na Sindicate na to vybodl a šel na Sinfortku,jak psal HonzaM, zapláčeme a měl sakra pravdu, stačí když se jdu podívat na Sinfortii, všude prázdno, nikde nikdo, takhle to určitě nenechá Saggi dál jít a časem to zruší
Ano ty děcka jsou kolektiv pro 2hodiny, jestli jsi to pochopil a proč by měl být zrušen?Shockys píše:A proč by nemohl být druhý server zanechán ??Chyumgo1 píše:Fungovalo to tři roky, nevím proč by to bez druhého serveru nemohlo pokračovat, na ty kteří chtějí druhý server se prostě vybodnout protože většina, ještě jednou zdůrazním to většina a ještě jednou většina z nich jsou děti, které si na Sinfortii udělaj level 50, pak si řeknou že to jde pomalu a jdou na Aqu aby mohli dávat 4385438483k smršťí. Přesně takhle to dopadlo..
Nulová aktivita, Honza to říkal dobře, zapláčeme. Doufám že se Saggi vzchopí zruší Sinfortii, projede si návrhy (zbytečná sekce jinak) a začne vycházet komunitě, hlasování, diskuze jako to béjvalo dříve![]()
Nějak nenacházím důvod v tvém textu.
Ty ,,děcka" jsou taky nějaký kolektiv a co já vím, tak hra Metin2 není převážně pro ,,starce"Čím víc ,,děcek" tím snad lépe pro všechny...
zahrnuje to 2 důležité vlastnosti - zisk, zábavu a myslím si, že toto server Sinfortia hodně postrádá
28.5.2013 Update
Spuštění rozšířených oblastí na Sinfortii.
4.6.2013
Oprava na sinfortii, kdy z kouzelného dolu byl přístup pouze na CH1.
Tím jsem chtěl říct že kdyby se radši čas investoval do již odzkoušených a prosperujících věcí, tak zde může přijít daleko více hráčů a zisky mohou jít nahoru, ale tímhle krokem se Sindicate začal podobat EA, protože si řekneš zda-li má cenu tady ještě pět let hrát, když se na první server zapomene a bude se dělat na novém čtvrtém světě18.6.2013 - Update
WEB:
Resetování statistik válek říší pro Sinfortii. Již bude probíhat správné načítání statistik a tak jsou staré vymazány.
Hele a nebude to tvým počítačem?slusnej píše:Kdyby se místo nového světu třeba udělal novej zdroj na menší lagy by bylo rozumnější no, kdyby sindicate měl nějakej zdroj co má offik asi z daleka podobnej, tak by to bylo lepší, protože když skočím na offik nemám ani v nejmenším lagy, ale tu se mi to prostě skeá na jekém koliv CH, nevím proč ale tohle mě štve tahle vada.
Jo jasný že bude, ale je to už tak 3 PC? Když jsem tu začínal od rozjezdu, tak bez lagů pak jsem si dal voraz od metinu a přišel hrát lagy strašné, postavil jsem si herní PC, který mi tahá teď aj BF3, a onlinovky typu WOW atd bez problému, ale když to lognu na metinChyumgo1 píše:Hele a nebude to tvým počítačem?slusnej píše:Kdyby se místo nového světu třeba udělal novej zdroj na menší lagy by bylo rozumnější no, kdyby sindicate měl nějakej zdroj co má offik asi z daleka podobnej, tak by to bylo lepší, protože když skočím na offik nemám ani v nejmenším lagy, ale tu se mi to prostě skeá na jekém koliv CH, nevím proč ale tohle mě štve tahle vada.
Protože kdyby to byla technická "chyba" tak bych to měl i já ne?