Jinak k novinkám zatím žádné výhrady nemám. Vylepšené PM = velká spokojenost, u změn u průniků čekáme, jak to nakonec bude ve hře vypadat a úprava úterní mapy na Válku říší se mi líbila - byl to docela zážitek bojovat pod modrým respawnem a pozorovat, jak vám nad hlavou (postavy) lítají od modrých lukostřelců, co stáli nahoře, šípy. Takhle nějak si představuju bitvu o Hrad = dobývání "podhrádí".
17.9. novinky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Re: 17.9. novinky
Riddle - jen tak na okraj - týmové WP se musí i v chumlu umět orientovat a hlavně na dobré hráče (TOPky, nabuffené postavy, zapnuté Temné ochrany, Aury atd.).
Jinak k novinkám zatím žádné výhrady nemám. Vylepšené PM = velká spokojenost, u změn u průniků čekáme, jak to nakonec bude ve hře vypadat a úprava úterní mapy na Válku říší se mi líbila - byl to docela zážitek bojovat pod modrým respawnem a pozorovat, jak vám nad hlavou (postavy) lítají od modrých lukostřelců, co stáli nahoře, šípy. Takhle nějak si představuju bitvu o Hrad = dobývání "podhrádí".
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa | ||||||||||
- Eldik
- Lv.20

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 104 poděkování
Jsem myslel, že obrana na průniky je odolnost proti průměrné škodě.
Teď vlastně budou dvě obrany na jeden útok.
Teď vlastně budou dvě obrany na jeden útok.
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.
-
Clon3D
- Lv.15

- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 123 poděkování
Myslím, že kvalitní WPčka toto umí dobře.Riddle píše:Andri- no jasný v chumlu, kde je přes 20lidí, ti tak nějaký wpéčko bude zaměřovat 1 speciálního hráče
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
No hele, jsem spokojenej že ty brány se nějak posunuli vlastně jen se tma udělal schod jako prase vysokej, a konečně se to nemotlai před modrým respawnem za to jsem fakt rád, ale ty průniky to je prostě něco, ninja už je fakt na odchod s tímhle.

- UzenaSlanina
- Lv.15

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Už se to odsouhlasilo,nebo všichni chodí kolem horké kaše?
Věk je jen číslo
Koupím Zdob.ebeny 3x15
viewtopic.php?f=14&t=108117&p=1115153#p1115153
Dále prodám Luxus PvP/PvM Věci:
viewtopic.php?f=14&t=108048
/Vykupuju temné čepele +0
Koupím Zdob.ebeny 3x15
viewtopic.php?f=14&t=108117&p=1115153#p1115153
Dále prodám Luxus PvP/PvM Věci:
viewtopic.php?f=14&t=108048
/Vykupuju temné čepele +0
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Sice se po zabití pak všichni oživíme NA respawnu (i supporti). Ale s těmi buffery, co nutně potřebují zabít, to na začátku vypadá zvláštně.
Taky se mi líbilo, že bylo několik teleportů, kudy šlo vlézt z respawnu na bojiště. Aspoň se tak nedalo "kempovat" u jednoho vstupu.
A ten obří schod, co tam byl mezi respawnem a bojištěm - asi kvůli lukostřelcům.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa | ||||||||||
-
Andri
- Lv.24

- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Riddle píše:Andri- no jasný v chumlu, kde je přes 20lidí, ti tak nějaký wpéčko bude zaměřovat 1 speciálního hráče
Ono každý Bmko se skillama na dálku leze do chumlu
Podpis smazán moderátorem fóra.
-
Prospekt
- Lv.9

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Nové změny
Upravení prodlevy po zabití - Velice dobré aspoň vidíme kdo ve válce vyžíral a kdo měl DMG! 
Nový bonus Ochrana proti průniku - Sem velice zvědav co bude dělat Delian/Neolik a další... :DDD
Děkuji teamu
a hlavně Saggimu za tyhle změny
Velice povedené
Hlavně bych chtěl napsat těm hráčům kteří mi nadávaly do vyžírek
že i tu DMG v válce mám a nečekám na poslední ránu 
Calween
Nový bonus Ochrana proti průniku - Sem velice zvědav co bude dělat Delian/Neolik a další... :DDD
Děkuji teamu
Hlavně bych chtěl napsat těm hráčům kteří mi nadávaly do vyžírek
Calween
Spoiler:

-Bojovat za mír je jako souložit za panenstní. (George Carlin)
- Dell
- Lv.19

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 209 poděkování
Re: Nové změny
Predpokladam, ze si nekoupi Samana a nebudou pobehovat kolem a kolem a zapalovat a zapalovat. Kdyz mas problem s moji postavou, nebo osobou, tak se s tim vyrovnej jako chces a necpi me do svych problemu.Prospekt píše:Nový bonus Ochrana proti průniku - Sem velice zvědav co bude dělat Delian/Neolik a další... :DDDCalween
-
Prospekt
- Lv.9

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Re: Nové změny
Dell píše:Predpokladam, ze si nekoupi Samana a nebudou pobehovat kolem a kolem a zapalovat a zapalovat. Kdyz mas problem s moji postavou, nebo osobou, tak se s tim vyrovnej jako chces a necpi me do svych problemu.Prospekt píše:Nový bonus Ochrana proti průniku - Sem velice zvědav co bude dělat Delian/Neolik a další... :DDDCalween
S tebou má problém ohledně průniků Skoro každý
Spoiler:

-Bojovat za mír je jako souložit za panenstní. (George Carlin)