Jinak k novinkám zatím žádné výhrady nemám. Vylepšené PM = velká spokojenost, u změn u průniků čekáme, jak to nakonec bude ve hře vypadat a úprava úterní mapy na Válku říší se mi líbila - byl to docela zážitek bojovat pod modrým respawnem a pozorovat, jak vám nad hlavou (postavy) lítají od modrých lukostřelců, co stáli nahoře, šípy. Takhle nějak si představuju bitvu o Hrad = dobývání "podhrádí".
17.9. novinky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Re: 17.9. novinky
Riddle - jen tak na okraj - týmové WP se musí i v chumlu umět orientovat a hlavně na dobré hráče (TOPky, nabuffené postavy, zapnuté Temné ochrany, Aury atd.).
Jinak k novinkám zatím žádné výhrady nemám. Vylepšené PM = velká spokojenost, u změn u průniků čekáme, jak to nakonec bude ve hře vypadat a úprava úterní mapy na Válku říší se mi líbila - byl to docela zážitek bojovat pod modrým respawnem a pozorovat, jak vám nad hlavou (postavy) lítají od modrých lukostřelců, co stáli nahoře, šípy. Takhle nějak si představuju bitvu o Hrad = dobývání "podhrádí".
- Eldik
- Lv.20

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 104 poděkování
Jsem myslel, že obrana na průniky je odolnost proti průměrné škodě.
Teď vlastně budou dvě obrany na jeden útok.
Teď vlastně budou dvě obrany na jeden útok.
-
Clon3D
- Lv.15

- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 123 poděkování
Myslím, že kvalitní WPčka toto umí dobře.Riddle píše:Andri- no jasný v chumlu, kde je přes 20lidí, ti tak nějaký wpéčko bude zaměřovat 1 speciálního hráče
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
No hele, jsem spokojenej že ty brány se nějak posunuli vlastně jen se tma udělal schod jako prase vysokej, a konečně se to nemotlai před modrým respawnem za to jsem fakt rád, ale ty průniky to je prostě něco, ninja už je fakt na odchod s tímhle.
- UzenaSlanina
- Lv.15

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Sice se po zabití pak všichni oživíme NA respawnu (i supporti). Ale s těmi buffery, co nutně potřebují zabít, to na začátku vypadá zvláštně.
Taky se mi líbilo, že bylo několik teleportů, kudy šlo vlézt z respawnu na bojiště. Aspoň se tak nedalo "kempovat" u jednoho vstupu.
A ten obří schod, co tam byl mezi respawnem a bojištěm - asi kvůli lukostřelcům.
-
Andri
- Lv.24

- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Riddle píše:Andri- no jasný v chumlu, kde je přes 20lidí, ti tak nějaký wpéčko bude zaměřovat 1 speciálního hráče
Ono každý Bmko se skillama na dálku leze do chumlu
-
Prospekt
- Lv.9

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Nové změny
Upravení prodlevy po zabití - Velice dobré aspoň vidíme kdo ve válce vyžíral a kdo měl DMG! 
Nový bonus Ochrana proti průniku - Sem velice zvědav co bude dělat Delian/Neolik a další... :DDD
Děkuji teamu
a hlavně Saggimu za tyhle změny
Velice povedené
Hlavně bych chtěl napsat těm hráčům kteří mi nadávaly do vyžírek
že i tu DMG v válce mám a nečekám na poslední ránu 
Calween
Nový bonus Ochrana proti průniku - Sem velice zvědav co bude dělat Delian/Neolik a další... :DDD
Děkuji teamu
Hlavně bych chtěl napsat těm hráčům kteří mi nadávaly do vyžírek
Calween
- Dell
- Lv.19

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 209 poděkování
Re: Nové změny
Predpokladam, ze si nekoupi Samana a nebudou pobehovat kolem a kolem a zapalovat a zapalovat. Kdyz mas problem s moji postavou, nebo osobou, tak se s tim vyrovnej jako chces a necpi me do svych problemu.Prospekt píše:Nový bonus Ochrana proti průniku - Sem velice zvědav co bude dělat Delian/Neolik a další... :DDDCalween
-
Prospekt
- Lv.9

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Re: Nové změny
Dell píše:Predpokladam, ze si nekoupi Samana a nebudou pobehovat kolem a kolem a zapalovat a zapalovat. Kdyz mas problem s moji postavou, nebo osobou, tak se s tim vyrovnej jako chces a necpi me do svych problemu.Prospekt píše:Nový bonus Ochrana proti průniku - Sem velice zvědav co bude dělat Delian/Neolik a další... :DDDCalween
S tebou má problém ohledně průniků Skoro každý