Sinfortia - překlad

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
hrncekkafe
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 52 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Re: Sinfortia - překlad

Příspěvek od hrncekkafe » pon 07. říj 2013 15:05:02

mne to pride ako strata casu... je to pekne cesko slovensky privat a paci sa mi to..
Uvedte nič.

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Příspěvek od shvetseek » úte 08. říj 2013 1:19:23

Studuju angličtinu se zaměřením na vzdělání na ZČU a jediný internetový slovník, který používám je google :D
Když mi jde o to, ověřit si důvěryhodně nějaké slovíčko, tak jdu jedině do tištěnýho slovníku od FRAUSu. Nebo do anglických výkladových slovníků.

BTW: Klidně bych se nějakých překladatelských prací zůčastnil, kdyby na to fakt došlo :twisted:
Kdybych si to pak mohl dát do CV... To se hodí :D

A co s reklamou? Dáš ju na YT jako WoT a čafko. Otázka je, zda by se "ofiko" servery, proti tomuhle třeba nějak nebránily, nebo tak. Přece jen je to další příživník na jejich úkor.
"Happines only real when shared."

Prospekt
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Prospekt » stř 09. říj 2013 19:15:43

Vůbec to nezní špatně :) ale teď otázka - Bude se GMkám chtít ? Rozhodně by to znamenalo dosti práce =) určitě pár měsíců :) ale taky větší přínos peněz a více práce :) což si myslím že by jim stálo za to :) ale rozhodně by to chtělo větší Aktivitu GMkem - Eventy,OX a více se starat + Rychlejší vyřizování Ticketu :)

PS:Myslím si že by to využily lidé co by se rádi přiučily nebo zdokonalily v Anglickém Jazyku :)

S Pozdravem Calween
Spoiler:
Obrázek
Obrázek

-Bojovat za mír je jako souložit za panenstní. (George Carlin)

Odpovědět