:normal?:Arminius píše:Ja by som uplne zrušil kosti v PvP oblastiach, pripadne ich zakázal kazdy tyzden napr. top päťke z každej ríšepotom by sa to samozrejme menilo podla poctu cb...
Edit: Warn za spam.
/Script
:normal?:Arminius píše:Ja by som uplne zrušil kosti v PvP oblastiach, pripadne ich zakázal kazdy tyzden napr. top päťke z každej ríšepotom by sa to samozrejme menilo podla poctu cb...
Ano to máš pravdu že je něco špatně a hned mě napadl 1 důvod, a je to určitě tím že dřív když byli jen vodní brnka, 95 zbraně, to lidi bavilo protože byl furt hon na vodního draka, a bylo to vše vyvážené, vzpomínám na starou dobrou svatou říši, furt tam někdo byl, teď tu má skoro každej 150lv, vše si pomalu každej solne, prostě to nemá smysl. Samozřejmě že je furt co dělat, ale prostě to není co dřív, že se expilo na 100lv nějakej ten pátek, měl jsem prsten a zabil jsem draka a měl jsem 3% a byl jsem happy.LOCO30 píše:No já mám obavy, že to dopadne jak na Sinfo. Počet osob ve war 3-1-2 a to už bude nášlapáno. Ze 150 hráčů dostat se na 50 za dva roky, tak je vidět, že je něco špatně.KeriBM píše:taky sem se na to dival no konecne clovek dodela PvP a takova ucast jeste ze sem zvyklej ze sinfortiechtelo by to treba novou mapu kam by se mohlo zase jen pres CB nebo jinak uz nevim jak se dostat k vysim poctum ucastniku ve valkach
Dosť záleží na tom z akej si ríše za akú postavu hráš. Ja som PvP hral v dobe kedy vo vojne už veľa ľudí nebolo, v dobe keď tam bolo 40 ľudí z každej ríše by som tých 400cb vymlátil.KeriBM píše:
Ahoj v hodne veceh mas pravdu ale jestli si mel veci za 190kkk a nedal si ani rytire chyba bude asi ve troji zrucnosti.
Ja osobne sem udelal PvP asi za 70kkk+ mam samana 131 m1 karma full bio a za 1 war 300 CB byl sem 2x za tyden a hned sem rytir,takze si myslim ze by si tomu mohl dat jeste sanci s tak peknou postavou.
E:kdyz sem zacinal tezil sem pozdeji drop na metinech pozdeji swamp pozdeji HG a netrvalo ani 3 mesice a uz si litam ve valkach a sbiram CB