Omlouvám se ale vubec sem nečetl co se tu psalo...nechce se mi... :/
5.Pokud se nepletu, tak spouste lidí vadí, žepri jsi nemužou tedka zabojovat ve war (maj low veci podle nich). Co tak pro nás udelat neco jako souboje 4vs4, nebo 8vs8 nebo tak nejak ?? System bych si predstavoval uplne jednoduše človek by odkliknul ukol, že se takového souboje chce zoučastnit a pak čeká, až mu systém vyhledá adekvátni spolubojovníky a soupeře (bud podle výbavy pokud by to šlo, nebo podle dosahovaných výsledku). Tudíž by bojovali zruba stejne silný hráči proti sobe.
Nebo by si už predem založili skupinu a vudce skupiny by odkliknul že chce jít bojovat do arény a opet by systém vyhledal adekvátní soupere.
Nebo by šlo udelat to samé ale pro cechy, proste by systém vyhledal adekvatni soupeře pro presne stanovený počet lidí nebo sílu cechu.
Takže by lidi mohli klidne bojovat i bez vecí a systém by vždy vyhledal jako soupeře nekoho kdo taky bojuje bez veci (nebo dosahuje stejné výsledky). Tudiž by si každdy dozajista užil spoustu prče, pokud by tedy chtel. (Nekdo možno netouží po stejne silném soupeři...)
Doufám, že jsem se moc nerozepsal, spíš jsem chtel napsat jen takové myšlenky, nežli úplne promylené návrhy(to mužu pozdej pokud by byl zájem...