Podle bodů se mi č.11 a 18 vůbec nelíbí.
Na kosti si vydělat není vůbec žádný problém. A jestli někomu přijde hodně si jednou za 14 dní udělat čas a zajít si 1-2 swampy, nebo 1HG, taky je tu možnost Keri. Každý má stejné možnosti. Jestli se vám nechce je to už jen čistě váš problém a to, že vy jste v nevýhodě, za to si můžete sami.
K dračím věcem. Určitě nesouhlasím se zjednodušením přístupu a zlevněním dračích věcí. Zase jsme u toho. Kdo chce udělá si ji, kdo ne neudělá. Sám sem vyrobil 3 dračí výbavy. Tím myslím brnka, zbraně, náramky, štíty a další věci i PVM dračí věci. A ten kdo mi tvrdí , že to trvá dlouho nebo, že to není možné udělat, tak to je pěkná blbost. V dnešní době kdy má téměř každý plno postav 120+ není vůbec žádný problém si tu dračí udělat. Já chodil do HG se 2 postavama a taky sem to zvládl. Nevím co všem je. Každý by nejlíp měl všechno za darmo a až pod nos. Je to unikátní výzbroj. Tak snad když je unikátní, tak pro to něco udělejte. Když nechcete unikátní kupte si shellko na stánku za 200kk a dejte si ho za 1kkk na +9 během 10 minut. Kdyby to tak šlo i s dračí výbavou, tak by jste pořád uháněli tým, že není co dělat vše je tak jednoduché a aby přidali další a další věci. Když se vám to nelíbí, můžete si taky zkusit zahrát Oficiální Metin2 (tímto nechci dělat žádnou reklamu) a tam si zkusit od začátku poctivě expit a získat nejlepší výbavu. Bych chtěl vidět kolik z vás by to tam vydrželo déle než měsíc. Toť je můj názor na tyto body a je to směrováno i k hráčům.
PS: Nezapomeňte hned napsat jak tu brečím a brečeli by lidi kdyby se to zavedlo, že my jsme museli dát do dračí výbavy xxxkkk a vy nemusíte. Byl bych rád aby jste se tomuto vyhnuli. Děkuji všem za přečtení a přeji příjemnou hru. S pozdravem Odplata