War říší a PVP návrhy na oživení

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Cherry
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Re: War říší a PVP návrhy na oživení

Příspěvek od Cherry » čtv 19. čer 2014 12:39:11

Zdravím, tak se taky podělím o svůj názor.
Podle bodů se mi č.11 a 18 vůbec nelíbí.
Na kosti si vydělat není vůbec žádný problém. A jestli někomu přijde hodně si jednou za 14 dní udělat čas a zajít si 1-2 swampy, nebo 1HG, taky je tu možnost Keri. Každý má stejné možnosti. Jestli se vám nechce je to už jen čistě váš problém a to, že vy jste v nevýhodě, za to si můžete sami.
K dračím věcem. Určitě nesouhlasím se zjednodušením přístupu a zlevněním dračích věcí. Zase jsme u toho. Kdo chce udělá si ji, kdo ne neudělá. Sám sem vyrobil 3 dračí výbavy. Tím myslím brnka, zbraně, náramky, štíty a další věci i PVM dračí věci. A ten kdo mi tvrdí , že to trvá dlouho nebo, že to není možné udělat, tak to je pěkná blbost. V dnešní době kdy má téměř každý plno postav 120+ není vůbec žádný problém si tu dračí udělat. Já chodil do HG se 2 postavama a taky sem to zvládl. Nevím co všem je. Každý by nejlíp měl všechno za darmo a až pod nos. Je to unikátní výzbroj. Tak snad když je unikátní, tak pro to něco udělejte. Když nechcete unikátní kupte si shellko na stánku za 200kk a dejte si ho za 1kkk na +9 během 10 minut. Kdyby to tak šlo i s dračí výbavou, tak by jste pořád uháněli tým, že není co dělat vše je tak jednoduché a aby přidali další a další věci. Když se vám to nelíbí, můžete si taky zkusit zahrát Oficiální Metin2 (tímto nechci dělat žádnou reklamu) a tam si zkusit od začátku poctivě expit a získat nejlepší výbavu. Bych chtěl vidět kolik z vás by to tam vydrželo déle než měsíc. Toť je můj názor na tyto body a je to směrováno i k hráčům.
PS: Nezapomeňte hned napsat jak tu brečím a brečeli by lidi kdyby se to zavedlo, že my jsme museli dát do dračí výbavy xxxkkk a vy nemusíte. Byl bych rád aby jste se tomuto vyhnuli. Děkuji všem za přečtení a přeji příjemnou hru. S pozdravem Odplata :shinsoo:

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » čtv 19. čer 2014 13:03:47

To je sice pravda Odplato, ale nedočetl jsem se nikde že by tě něco napadlo na ožívení válek, podle mě když se ty kosti zastaví bude to krok k dobrému, a s tvého podpisu usuzuji že moc nehraješ takže ti to je nejspíš jedno. Jinak odměny dračích věcí je podle mě hloupost. Jak píšeš, unikátní věc.
Obrázek

Cherry
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od Cherry » čtv 19. čer 2014 13:08:39

slusnej píše:To je sice pravda Odplato, ale nedočetl jsem se nikde že by tě něco napadlo na ožívení válek, podle mě když se ty kosti zastaví bude to krok k dobrému, a s tvého podpisu usuzuji že moc nehraješ takže ti to je nejspíš jedno. Jinak odměny dračích věcí je podle mě hloupost. Jak píšeš, unikátní věc.
Ahoj, napadlo/nenapadlo. To co sem si tak zhruba promýlal v hlavě už kdysi dávno, tak zde už padlo a opakovat se je bych řekl zbytečné. K těm kostem. Klidně je odeberte, ale bude tu ještě vetší nářek jak mají BM výhodu díky ochraně a budete prosit, aby to hodně rychle vrátili na zpět. K tvému poznatku, že už asi moc nehraji. Ano máš pravdu, stojím si u zahrádky a herbařím. To je tak jediné co se dá dělat když už je vše hotové, nic méně do válek chodím, když mi to čas dovolí, tak že mi to zase tak moc jedno není. Vyčkávám na nové mapy a uvidím jak to bude dál. Jinak děkuji za souhlas, k dračím věcem :up:

Clon3D
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 226 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Příspěvek od Clon3D » čtv 19. čer 2014 13:37:19

Co takhle místo zrušení kostí ve válce vždy přidat ke každému spawnu říší NPC, které bude ty kosti prodávat dejme tomu za pár yangů? Kosti by byli na 1h a NPC by tam stálo prvních 5 minut pak by automaticky zmizelo. Akorát by ty kosti museli utíkat i kdyby byli jen v invu nebo postava off no. Nevím zda to tak jde udělat. Ale třeba u karmy se čas odečítá i když je postava offline. :-)
Obrázek ObrázekObrázek

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » čtv 19. čer 2014 13:46:28

to muzou prodavat vsechno npc rovnou ne? draci veci dat zbrojiroj atd a mame vse bez prace...co to zas vymejslite za blbosti
Sieg oder Valhöll

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » čtv 19. čer 2014 15:00:29

SvetaPan píše:to muzou prodavat vsechno npc rovnou ne? draci veci dat zbrojiroj atd a mame vse bez prace...co to zas vymejslite za blbosti
Myslím že nikdy by k tomuhle nedošlo aby se prodávali dračí věci no celkově jaká koliv část čeho koliv, a ktomu nikdo tu nepsal aby dračí věci byly na prodej u nějakého npc. Nicméně Odplata má pravdu s tou ochranou ale to už ke hře patří.
Ale tenhle nápad co teď napadl Clona se mě hodně líbí, mysĺím že by to šlo na 110% nějak vyřešit, aby se dali kosti do war upravit aby ubíhal čas na nich. Nebo prostě po skončení války, nebo odchodu z války by hned zmizeli. Což by neměl být takovej problém.
Obrázek

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » čtv 19. čer 2014 15:03:28

chces kosti bez si je dropnout do keri ci sperkovnice nebo si je kup ....proc davat neco k npc? nebavi me hg tak chci draci brko a ostatni k npc to je to same co ty kosti ....nebo to lidi nechodej kuli tomu lidi nemaj na kosti do valky? je to na 6 hodin nerikejte ze za tu dobu nenastrite na nove....achjo neni to mozny co vas napadne
Sieg oder Valhöll

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Re: War říší a PVP bude oživení

Příspěvek od Mithra » čtv 19. čer 2014 15:09:53

Koukám, že místo přemýšlení nad dalšími alternativami jsme se dostali k tomu, čemu jsem se chtěl vyhnout. Podruhé tedy opakuji svou prosbu.
Mithra píše:Seznam jsem vytvořil především proto, abychom se v té hromadě nápadů neztratili a také proto, aby jste měli i vy přehled o tom, co již bylo navrženo a mohli se soustředit více na to, co v seznamu zatím chybí, ale mohlo by to nějak prospět vyřešení otázky PVP.

Diskuze o jednotlivých bodech by, připouštím, mohla být prospěšná, ale zatím je spíše kontraproduktivní. Proto si prosím své názory zatím poznamenejte někde bokem. Možná se k diskuzi o jednotlivých bodech ještě společně dostaneme. Ovšem ne dříve, dokud se neshodneme na tom, že ten seznam je již téměř kompletní a není na něj co přidávat.
Ještě bych rád doplnil, že vzhledem k tomu, jakým způsobem se hra vyvíjí (nové věci se přidávají do hry za provozu), tak se nikdy nevyhneme tomu, abychom s příchodem nového nemuseli změnit starý systém. To znamená, že téměř 99% změn se nějakým způsobem dotkne toho, co tu již bylo. Tedy všechno nové vlastně lze považovat za "nefér". Tohle je ovšem daň která se platí ve všech online hrách. Bez ní by se takové hry v podstatě nedaly rozvíjet. (Berte to jako oznámení skutečnosti, nikoliv jako námět k další diskuzi o tomto odstavci. Jsem o pravdivosti tohoto odstavce přesvědčen a diskutovat o jeho obsahu s nikým nebudu.)
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Cunicek
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od Cunicek » čtv 19. čer 2014 15:11:50

To že si nedokážeš vydělat na kosti je tvůj problém, nemusí se to proto dávat hned k NPC.

A kdyby ve válce zrušili kosti, tak by to nebyl až tak velký zásah, protože by ubylo jak dmg, tak ochrana.
Moc to hrotíš.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » čtv 19. čer 2014 15:16:50

Právě ty rozdíly mezi hráči to dělá celé PvP, kdyby byli všichni stejně silní, tak se tu nemusíme poměřovat a celé PvP můžem zrušit. Někdo se hře věnuje, kove, dropuje, vydělává, tak proč jeho ochuzovat o něco a někomu, kdo se fláká na námku naopak něco dávat? To zatraktivění PvP se musí postavit na uplně něčem jiném a né tím, že budete hráče výkonostně srovnávat.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « sob 6:29 am »
@PanNikdo,  rado sa stalo.
@ ChunjoKing « sob 6:28 am »
@BlowBM,  všetci sme ten problém mali. Už by to malo byť v poriadku. Funguje všetko tak, ako má?
@ PanNikdo « pát 8:52 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
děkuji za info
@ BlowBM « pát 6:06 pm »
Ma niekto podobný problém s ekurou? Píše mi to že nelze se spojiť s aktualizačnim serverem… na pc mi neotovori ani web ekury. Takže reinstall nemám ako urobiť.
@ Ashen « pát 4:10 pm »
A kdy půjde arénka?
@ Tomori « pát 3:21 pm »
Dobrý den, chtěla bych vás informovat, že testovací války ve dnech 25. 7. 2025 a 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí. Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste v posledním týdnu vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@ libast « pát 9:26 am »
Co stím je nelze se připojit k aktuálnímu servru.
@ Tomori « čtv 10:26 pm »
MladejKozel píše: Proč nejde arena ?
Dobrý večer, o problému víme. Již se pracuje na jeho odstranění.
@ ChunjoKing « čtv 9:20 pm »
@PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
@ MladejKozel « čtv 9:10 pm »
Proč nejde arena ?
@ PanNikdo « čtv 8:17 pm »
Omlouvám se ,ale ono je to teď možné jít bez otázek?
@ ChunjoKing « čtv 7:12 pm »
Také prepnuté BMko sa tam môže napchať tak, či tak, keď bude chcieť.
@ Nonepovideeej « čtv 9:31 am »
A přesně to je ono.. zruší se otázky, nacpe se tam několik takových individuí a pak to takto dopadá, že tam běhá kolem dokola přepnuté BMko a tahá to vše kolem..
@ Grout « čtv 2:27 am »
Spíš aréna v 6 co byla.. nějaký BM to tam tahalo všude možně, jen ne do středu. Padlo to kvůli němu v 17. kole, protože jsme nestíhali běhat za ním a zabíjet to...
@ PanNikdo « stř 9:02 pm »
Co to bylo dneska ta arena 15 vteřin a hned plno a pak bylo teprve vyhlášení zkoušky
@ ChunjoKing « pon 9:38 am »
Ja som tiež minule točil a neznížil sa mi stupeň talizmanov
@ Revus « sob 1:08 pm »
Jinak, jak jsem řešil to točení talismanů +4, ted jsem akorát točil a z 25 toček to ani jednou nezhoršilo.. tak bud mam ultra štěstí a nebo to je upravené že to kvalitu nezhorší
@ Revus « sob 12:40 pm »
.
@ noxforko « pát 10:09 pm »
LittleNessa píše: Ahoj .. chci se zeptat komu se líbilo to dnešní testování střední války ? .. Upřímně zvednout HP skoro o 20K nebo o kolik na úkor dmg z L kouzla které je v horní hranici max 5k mi přijde jako totální ústřel .. To raději zrušit ty Lka ve střední úplně než takové experimenty... Ve finále co se stane při tomhle pokusu .. lidi zruší odolnosti a dají si utoky :-) takže to nebude one shot 25k ale one shot 50 ... Vím, že je to jen pokus, ale tohle je podle mého hodně vedle tolik HP.
Za mě, by lidi s gen více jak 1 stejně neměli mít možnost vůbec být ve středních.
@ Vydesenej « pát 8:01 pm »
LittleNessa píše: Ahoj .. chci se zeptat komu se líbilo to dnešní testování střední války ? .. Upřímně zvednout HP skoro o 20K nebo o kolik na úkor dmg z L kouzla které je v horní hranici max 5k mi přijde jako totální ústřel .. To raději zrušit ty Lka ve střední úplně než takové experimenty... Ve finále co se stane při tomhle pokusu .. lidi zruší odolnosti a dají si utoky :-) takže to nebude one shot 25k ale one shot 50 ... Vím, že je to jen pokus, ale tohle je podle mého hodně vedle tolik HP.
Je to přesně tak jak říkáš :D
@ LittleNessa « pát 7:58 pm »
Ahoj .. chci se zeptat komu se líbilo to dnešní testování střední války ? .. Upřímně zvednout HP skoro o 20K nebo o kolik na úkor dmg z L kouzla které je v horní hranici max 5k mi přijde jako totální ústřel .. To raději zrušit ty Lka ve střední úplně než takové experimenty... Ve finále co se stane při tomhle pokusu .. lidi zruší odolnosti a dají si utoky :-) takže to nebude one shot 25k ale one shot 50 ... Vím, že je to jen pokus, ale tohle je podle mého hodně vedle tolik HP.
@ Vydesenej « pát 7:48 pm »
O tu velkou válku je nějak moc velký zájem mi příjde alespoň v dnešním testování
@ Mionix « pát 7:17 pm »
@Revus,  Budou, chodím na ně s level 160
@ asdis « pát 2:04 pm »
V pohode aj na 120.Akurat ten bordel okolo bude pomenej
@ Revus « pát 1:55 pm »
ty jsi vtipnej, wow...
@ Suko201 « pát 1:53 pm »
Revus píše: Ahoj, budu mi padat mušle v jeskyni vyhnanství 2 i když jsem level 100?
ne, musíš mít max 99lv :(
@ Revus « pát 12:17 pm »
Ahoj, budu mi padat mušle v jeskyni vyhnanství 2 i když jsem level 100?
@ Tomori « čtv 9:36 pm »
Akemos píše: Frkačky jsou zprovozněny schválně? Minule nic,ted jdou.....
Anoo, je to schválně.
@ Akemos « čtv 9:35 pm »
Frkačky jsou zprovozněny schválně? Minule nic,ted jdou.....
@ Tomori « čtv 9:15 pm »
SiriusA píše: Proč byl zrušen kvíz při vstupu do arény ?
Dobrý den, otázky byly dočasně odstraněny z důvodu nižší účasti v aréně, abychom hráčům usnadnili vstup a naplnila se. Věříme, že tento krok pomůže, a budeme sledovat zpětnou vazbu od hráčů.
@ SiriusA « čtv 9:03 pm »
Proč byl zrušen kvíz při vstupu do arény ?
@ Tomori « čtv 6:12 pm »
Dobrý den, na webu najdete nový Vývojový deník #17, který přináší informace o testovacích válkách a obsahuje také dotazník č.2 na téma : směřování PvP na Ekuře. :hello: https://www.click4survey.cz/s4/66638/3c378898
@ Tomori « čtv 5:48 pm »
Shelby2022 píše: nevite nekdo kde vymenit ten amulet za bombon ? :)
Dobrý den, pro výměnu části amuletu z pumy (ať už univerzálního nebo běžného) stačí kliknout pravým tlačítkem na příslušnou část.
@ Shelby2022 « čtv 12:26 pm »
nevite nekdo kde vymenit ten amulet za bombon ? :)
@ Vydesenej « čtv 12:03 pm »
Suko201 píše:
Vydesenej píše:
Tomori píše: Dobrý den, nebojte je to teprve 2. dotazníček mimo hru :D . Vaše odpovědi každý den sleduji, a vyhodnocení a informace z něj předám i zde v anonymním režimu hráču. <3 Pokud budete mít dotaz, klidně mne kontaktujte. Přeji krásný den.
Děkuji za zpětnou vazbu. Myslel jsem to i s těmi ve hře :D a budu se tedy těšit na výsledky
Tak snad nečekáš, že to přidají za měsíc, bude to chvilku trvat, ale snad do konce roku něco bude. Za mě ty pvp eventy by byly top, konečně něco nového s pvp a mělo by to smysl.
Ale já vůbec neměl namysli ihned implementování do hry :D mě spíš zajímalo jestli dostaneme nějakou zpětnou vazbu z těch dotazníků jako takových
@ Suko201 « čtv 11:49 am »
Vydesenej píše:
Tomori píše:
Vydesenej píše: Masakr už 3 nebo 4 dotazník za poslední měsíc. To jsem zvědav jestli si pak dotyční co to budou číst/vyhodnocovat něco vezmou z toho. (Já za sebou doufám že snad ano)
Dobrý den, nebojte je to teprve 2. dotazníček mimo hru :D . Vaše odpovědi každý den sleduji, a vyhodnocení a informace z něj předám i zde v anonymním režimu hráču. <3 Pokud budete mít dotaz, klidně mne kontaktujte. Přeji krásný den.
Děkuji za zpětnou vazbu. Myslel jsem to i s těmi ve hře :D a budu se tedy těšit na výsledky
Tak snad nečekáš, že to přidají za měsíc, bude to chvilku trvat, ale snad do konce roku něco bude. Za mě ty pvp eventy by byly top, konečně něco nového s pvp a mělo by to smysl.
@ Relly « čtv 11:24 am »
Tak tohle pobavilo, ngl.
@ Tomori « čtv 10:54 am »
Určitě, nebojte se. Testovací válka se upravuje podle z5 vazby hráčů. Postupně se vždy něco přidá/doladí, aby to odpovídalo Vaší . Při poslední testovací válce se doladily asistence a znemožnilo se prodloužení efektu “zruška” viz Vývojový deník #17.
@ Vydesenej « čtv 10:33 am »
Tomori píše:
Vydesenej píše: Masakr už 3 nebo 4 dotazník za poslední měsíc. To jsem zvědav jestli si pak dotyční co to budou číst/vyhodnocovat něco vezmou z toho. (Já za sebou doufám že snad ano)
Dobrý den, nebojte je to teprve 2. dotazníček mimo hru :D . Vaše odpovědi každý den sleduji, a vyhodnocení a informace z něj předám i zde v anonymním režimu hráču. <3 Pokud budete mít dotaz, klidně mne kontaktujte. Přeji krásný den.
@ Tomori « čtv 10:25 am »
@ Relly « čtv 10:12 am »
@Mionix,  jojo, proto tam mám aktivní ticket z 27.6 bez odpovědi. Kazdy asi tu aktivitu vidí jinak.
@ Vydesenej « čtv 9:37 am »
Masakr už 3 nebo 4 dotazník za poslední měsíc. To jsem zvědav jestli si pak dotyční co to budou číst/vyhodnocovat něco vezmou z toho. (Já za sebou doufám že snad ano)
@ angrylunaxx « stř 8:33 pm »
jo a teď to jede ve velkém
@ Akemos « stř 7:39 pm »
on někdo opravdu prodává/kupuje za real? :-D
@ Mionix « stř 6:04 pm »
@Relly,  Tickety, co vidím, se pravidelně řeší. ;-)
@ Relly « stř 5:54 pm »
@Mionix,  To by musel v prvé řadě někdo vůbec reagovat.
@ Mionix « stř 3:53 pm »
Pokud má kdokoliv podezření u nějakého hráče na real, tak ho poprosím aby se obrátil na support hry. Sem takové věci nepatří.
@ Tomori « stř 3:42 pm »
Dobrý den, dnes od 20:10 proběhne soutěž ve sběru bylin, a po ní bude následovat rybářská soutěž.
@ Grout « pon 2:00 am »
Díky za OX Tomori <3 Příště rybářská soutěž?
@ Tomori « ned 2:48 pm »
Dobrý den, dnes ve 20:10 si dáme OX :hello:
@ Vydesenej « ned 10:15 am »
LittleNessa píše: Však ono je jedno jestli jí zruší nebo jestli zůstane v podobě jaká je nyní, šance na získání certifikátu je 0:0 :D
To není jedno :D takhle máš alespoň naději.
@ LittleNessa « sob 7:50 pm »
Však ono je jedno jestli jí zruší nebo jestli zůstane v podobě jaká je nyní, šance na získání certifikátu je 0:0 :D
@ Vydesenej « sob 3:12 pm »
LittleNessa píše: Mě v tom dotazníku zaujala věc, zdali nám nevadí testování přes arény ... Možná k zamyšlení a otevření tu speciální diskuse jak řešit i arény, které se nechodí a nedochází už nějaký ten měsíc .. a zkusit najít nějaké řešení jak by to mohlo být znovu dostupné i když nechodí lidi
Zrušit arenku. Mrk Mrk
@ OrangEE « sob 2:49 pm »
@LittleNessa,  urobiť sólo arény s tým, aby človek nezískal o nič viac ako keby sa chodilo pravidelne v plnom počte ludí
@ LittleNessa « sob 1:49 pm »
Mě v tom dotazníku zaujala věc, zdali nám nevadí testování přes arény ... Možná k zamyšlení a otevření tu speciální diskuse jak řešit i arény, které se nechodí a nedochází už nějaký ten měsíc .. a zkusit najít nějaké řešení jak by to mohlo být znovu dostupné i když nechodí lidi
@ asdis « sob 11:02 am »
len taky navth.nedalo by sa pridat nejake denne ukoly ako tu to bolo u pinati priklad
@ Relly « pát 9:38 pm »
@TomasFoxx,  Můžeš se naklonovat a do žluté a modré přidat po 5-10 hráčích.
@ TomasFoxx « pát 8:10 pm »
testovaci valky hrozne sexy, uz jen vymyslet neco s tim rozdelenim risi (to byl asi jeden z hlavnich problemu co tu lidi meli) a rychle nam to hodit do normalnich valek
@ TomasFoxx « pát 7:57 pm »
@ Revus « pát 5:05 pm »
Nemá někdo koženy extaze na točku? plus 0, random talíky. Nebo aspon extáze +0 bez talismanů že si je tam hodím. Není nikdy nic.

Who is chatting

offline Fogru 
offline Marwinek 
offline Mionix 
offline OrangEE