War říší a PVP návrhy na oživení

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Cunicek
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 33 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Re: War říší a PVP návrhy na oživení

Příspěvek od Cunicek » čtv 19. čer 2014 15:18:41

A o čem je pak pvp, kdyby byli všichni stejně silní?
Ty rozdíly jsou na tom to hlavní.

A když se kosti zruší, tak se zruší všem, bude to úplně stejné jak teď, akorát ušetříš za kosti.

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 171 poděkování

Příspěvek od slusnej » čtv 19. čer 2014 15:24:32

Cunicek píše:To že si nedokážeš vydělat na kosti je tvůj problém, nemusí se to proto dávat hned k NPC.

A kdyby ve válce zrušili kosti, tak by to nebyl až tak velký zásah, protože by ubylo jak dmg, tak ochrana.
Moc to hrotíš.
Ty si podle mě stejná jitrnice jak Jitro, tu nejde o mě ale o všechny hráče, jestli chceš hrát ve war v počtu 15hráčů, tím myslím 5vs5vs5 když koukám že ti to hlavička nebere, čili jak na Sintforii, tak se pak nediv že se nebude dát hrát to pvp, jasný jistý to není že to zabere, ale je to podle mě nejreálnější nápad.
Obrázek

Cunicek
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 33 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od Cunicek » čtv 19. čer 2014 15:26:55

A když má Jitro pravdu?

Myslím, že ten počet neomezují kosti, jako chápu, že je pro Tebe problém 300kk.
Ale to se nemusí hned dávat zadarmo, jen proto, že jsi líny vydělat blbých 300kk.

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Re: War říší a PVP bude oživení

Příspěvek od Mithra » čtv 19. čer 2014 15:34:06

Mithra píše:Seznam jsem vytvořil především proto, abychom se v té hromadě nápadů neztratili a také proto, aby jste měli i vy přehled o tom, co již bylo navrženo a mohli se soustředit více na to, co v seznamu zatím chybí, ale mohlo by to nějak prospět vyřešení otázky PVP.

Diskuze o jednotlivých bodech by, připouštím, mohla být prospěšná, ale zatím je spíše kontraproduktivní. Proto si prosím své názory zatím poznamenejte někde bokem. Možná se k diskuzi o jednotlivých bodech ještě společně dostaneme. Ovšem ne dříve, dokud se neshodneme na tom, že ten seznam je již téměř kompletní a není na něj co přidávat.

Ještě bych rád doplnil, že vzhledem k tomu, jakým způsobem se hra vyvíjí (nové věci se přidávají do hry za provozu), tak se nikdy nevyhneme tomu, abychom s příchodem nového nemuseli změnit starý systém. To znamená, že téměř 99% změn se nějakým způsobem dotkne toho, co tu již bylo. Tedy všechno nové vlastně lze považovat za "nefér". Tohle je ovšem daň která se platí ve všech online hrách. Bez ní by se takové hry v podstatě nedaly rozvíjet. (Berte to jako oznámení skutečnosti, nikoliv jako námět k další diskuzi o tomto odstavci. Jsem o pravdivosti tohoto odstavce přesvědčen a diskutovat o jeho obsahu s nikým nebudu.)
Jste nepoučitelní. Jestli se tu chceme skutečně dobrat společně k nějakým výsledkům, pak žabomyší vojny tomu určitě neprospějí.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 171 poděkování

Příspěvek od slusnej » čtv 19. čer 2014 15:36:27

Cunicek píše:A když má Jitro pravdu?

Ale to se nemusí hned dávat zadarmo, jen proto, že jsi líny vydělat blbých 300kk.
Zas píšeš jen mě, ale to je asi jedno, a opravdu mě to problém nedělá, ale až budeš hledat 5min jednoho párka aby ste se chvilku sekali, tak pak ukazuj na jitrnici že není co dělat ve war.
A tímhle končím.
Obrázek

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » čtv 19. čer 2014 15:41:06

slusnej píše:
Cunicek píše:A když má Jitro pravdu?

Zas píšeš jen mě, ale to je asi jedno, a opravdu mě to problém nedělá, ale až budeš hledat 5min jednoho párka aby ste se chvilku sekali, tak pak ukazuj na jitrnici že není co dělat ve war.
A tímhle končím.
kdyz nemas 300kk valky 3 do tejdne to mas 14 dni na kosti jestli za 14 dni nemas 300kk tak co chces delat v pvp.. jak pak musej vypadat veci na war? radeji na to nemyslet.....ja nevim co chces vic mithra navrhnout tedka uz to je pouze na vas mate navrhy tak si rozmyslete co chcete a nechcete at na to necekame rok a nebude tu hrat ubec nikdo..dokud nebudou nutit hrace do pvp tak se nic nezmeni..pvm je taky nuda ale musi se to delat tak proc by se nemohlo nutit i do pvp od vetsiho lvl?
tudiz by se muselo rozdelit valky treba pro 1-109 valky druha serie 110-150 a vymyslet na to cim by to prospelo aby malej lvl dohnal vetsiho a mohl se zapojit do vetsich war a pak jak rozvijet velkej lvl aby nestal rok na stejnym miste jako ted
Sieg oder Valhöll

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Příspěvek od M3t0r1 » čtv 19. čer 2014 16:03:18

Môj nápad ako by som PvP oživil pozostáva z viac bodov, nemyslím si že len jedna malá zmena by niečo dokázala ovplyvniť, už v minulosti revolúcie nerobili obyčajný ľudia na ulici aj keď si mysleli že áno.

Bolo by fajn rozmyslieť si kam team chce aby sa hra uberala, to čo bolo bolo, ľudia nemôžu stále argumentovať tým ako bolo dobre za čias cechu VIP, prvej svätej ríše atď.
Server sa môže stať PvP serverom, kde takmer každý bude hrať PvP a len výnimočne poexpiť nejaký Lv a tak, verte či nie určite by to [GA] dokázali zariadiť za mesiac pár zmenami.
Ja by som proti oživeniu PvP nemal absolútne nič, pokiaľ by sa to dosiahlo prijateľnými zmenami a nie extrémy.

1. Čo tak začať od vojny? Táto téma je presne o tom, každý píše že vo vojne je čím ďalej tým menej ľudí. Ja by som navrhol ich prilákať lepšou odmenou, áno Darčeky pre biológa a predmety na zručnosť sú fajn vec ale nie každý robí zručnosť a väčšina ľudí vo vojne už má hotové biologické úlohy a poviem vám že predávať tieto predmety nie je žiadna sranda keď na tržnici je veľká konkurencia.

Navrhoval by som takú odmenu, ktorá by sa páčila všetkým :)
Pochopiteľne sú to YANG.

Systém rozdeľovania by bol rovnaký ako pri CB, hráč Lv 150 zabije hráča 95 dostanee 7kk, hráč Lv 95 zabije hráča 130 dostane 12kk atď.
Pri vstupe do vojny by ste dostali do inv "šek" a naň by sa vám pripisovali yang za každého zabitého hráča (aby sme predišli niečomu takému že niekto príde do vojny s 1,95kkk yang v inventári a yang mu zmiznú) a po vojne by ste mali 30 minút na to si tie yang vybrať.
Situácia: Hráč za vojnu (60 minút) zarobí 200kk, nie je to veľa no určite to pokryje náklady na elíky a kosti + niečo málo ostane.
Za jeden týždeň (tri vojny) mu ostane bokom aj dosť yang napríklad na plusnutie náramku o jedno plus.

(EDIT: sú tu hráči ktorý dokážu vymlátiť za vojnu aj 700CB čo by znamenalo 700kk čo je podľa mňa veľa, na obyčajnú vojnu počas týždňa by som určil maximálny zisk 300kk? Zvyšok vojny ako by ste nahrali 300kk by sa vám yang už nepripočítavali, už len CB. )

2. Raz týždenne by som urobil "zlatú vojnu" kde by ľudia chodili po niečo iné.
Stále nemám nápad dokončený no bolo by to niečo kvôli čomu sa do hry skutočne oplatí ísť a namiesto 60 minút swampu (300kk) by boli 60 minút vo vojne a neprerobili by.

Napadá ma viac vecí:

A) Jedna z troch ríší by chránila napríklad "Nálezisko bohatstva" (každý týždeň by to bola iná ríša) a dve nepriateľské ríše by sa snažili "Nálezisko" vykopať
(nie naraz, najprv jedna ríša by mala 20 minút šancu, potom druhá ríša 20 minút šancu)
Do vojny by sa mohli dostať len vojevudca, generál, rytír (prvých 10 ľudí v štatistike za týždeň, v prípade že by jeden z 10 neprišiel automaticky smie vstúpiť jedenásty hráč v tabuľke zo svojej ríše)

Nálezisko by strážili hráči svojej ríše a snažili by sa útoky odrážať.
Predstavte si mapu o veľkosti 1-2x Kruh pri Pacholkovi (pri NPC, tam kde sú kone) a v strede by bola žila.
Naraz by sa tam portlo všetkých 10ľudí a vo vnútri by ich už 10 ľudí čakalo, kým by neumrel posledný z útočníkov nikto kto už raz umrel by nemohol vstať, hneď ako umrú všetci portnú sa na zoradisko a o 30 sekúnd začína ďalší útok.
V prípade že by zabili všetkých 10 brániacich hráčov jeden z útočníkov by vykopal žilu a každý útočník by dostal 50kk, v prípade správnej obrany by dostali po 50kk obrancovia.

(Suma by sa upravila tak, aby za vojnu nikto nezarobil 1kkk, maximálne primeraných 500kk + zabavil by sa, nevravte že to je málo, buďte radi za to čo dostanete, chodili ste PvP aj keď ste nedostávali nič, tak nebuďte hneď lakomý)

B) a C) doplním po úplnom premyslení, nechcem písať niečo čo nemám domyslené

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » čtv 19. čer 2014 16:21:04

odmeny za cb sou celkem blbost pac body stejne nejdou spravedlive spis by to chtelo za pravidelnou ucast ve valce ...a pak jak tu psal loco by bylo celkem zajmavy ale udelal bych to spis ve svate nez ve valce risi to ktera rise by vybojovala vic bodu mela by sanci se dostat na new mapu a tam dropovat predmety na vylepsen veci co by prisl dohry ktery bys ziskal v pvm a tak proste to trosku propojit ....ale netahat pvm do pvp mapy jak tedka new svata to je total blbost pak se nesmime dvit ze pvp tu je mrtve
Sieg oder Valhöll

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Příspěvek od M3t0r1 » čtv 19. čer 2014 16:23:20

SvetaPan píše:odmeny za cb sou celkem blbost pac body stejne nejdou spravedlive spis by to chtelo za pravidelnou ucast ve valce ...a pak jak tu psal loco by bylo celkem zajmavy ale udelal bych to spis ve svate nez ve valce risi to ktera rise by vybojovala vic bodu mela by sanci se dostat na new mapu a tam dropovat predmety na vylepsen veci co by prisl dohry ktery bys ziskal v pvm a tak proste to trosku propojit ....ale netahat pvm do pvp mapy jak tedka new svata to je total blbost pak se nesmime dvit ze pvp tu je mrtve
A ľudia by menili ríšu tak ako by sa im páčilo, poprípade by sa pár ľudí zapredalo a napríklad 15 veľmi dobrých hráčov by sa stretlo v jednej ríši a jediná ríša, ktorá by si vylepšovala veci v novej mape by bola tá kde by sa stretlo najviac topiek.

Orald
Lv.9
Lv.9
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od Orald » čtv 19. čer 2014 16:32:58

Hlavně by to chtělo normální svatou zemi, klidně tu co byla před Cidonií. Ale nejlepší by byla přece jen ta první svatá země. :inlove:

Kolonie Cidonie jako svatá je totální blbost. To se můžeme mlátit rovnou v přitažlivce. ;)
Belichar kundy.
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Makarov « ned 11:52 am »
lukyno10 píše: Čauko, boj ze hřebtu koně u pumy, nefunguje.... pročpak?
nefungovali animace, tak se to předělává...
@ Vydesenej « ned 9:51 am »
Protože jahoda není zelenina
@ lukyno10 « ned 1:18 am »
Čauko, boj ze hřebtu koně u pumy, nefunguje.... pročpak?
@ jura94 « čtv 9:09 am »
koupím skin na obouruč 6 nebo 10 neu
@ radecek24 « ned 8:48 am »
koupim wara auru 109 az 110 kdyztak pm nebo napsat na postavu radik33
@ Revus « úte 10:25 pm »
80 pozehu za kerindor :D
@ Revus « úte 9:19 pm »
ulet
xddd
Kerindor paráda ty mobky no xD Ted už ani nefunguje 2K hp z vedení který včera šlo, :D
@ Nonepovideeej « úte 8:13 pm »
Také Ti za vše moc děkuji, Mio! Užívej volnosti a sem tam se stav na pokec na hře. ;)
@ LittleNessa « úte 4:56 pm »
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě :up:
@ Grout « úte 1:01 am »
Díky Mio, měj se hezky! :)
@ kovardominik « pon 8:29 pm »
Díky za vše co jsi pro nás udělal :up:
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D

Who is chatting

offline Hakan 
offline pikasek