War říší a PVP návrhy na oživení

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Re: War říší a PVP návrhy na oživení

Příspěvek od BloodRayne » sob 28. čer 2014 2:40:23

LOCO30 píše:
Ghibli píše:LOCO30 - jestli chce někdo CB, tak musí příjít včas. Mě to přijde v pohodě, že když něco chci, tak proto musím něco udělat nebo obětovat. A výprava do Války není žádná akce Rokle nebo Swamp či jiné PvM srandičky-mapičky s časem, kdy se to hodí mě. :fight:

PS: že v tý červený říši panuje až moc uvolněná bojová morálka? :wannafight: - místo zabíjení a umírání se chodí chodí na fórko diskutovat jako v nějakém yntelechtuálním klubu. Už aby bylo Krále, ten vás ohne, až budete potit CB.:D ;)
No spíše v červené odešla většina za PVP jinam a čeká jestli se něco bude dít, nebo se postav zbaví. Proto veškeré návrhy jsou vítány. Snad se pár starých bojoníků vrátí a když se změny povedou, tak se k nim přidají nový :up:

A od Ymira čekám nějaký revoluční podnět na oživení ;)

Nevím, jestli za pvp, ale tohle co je tady mě opravdu nebaví, jestli nazýváš přestřelku, mezi stíhačů tanku, pvp, asi jo :) A víte co, sleduju toto téma od samého začátku a na nic se tu nepřišlo, jen Chery měl v něčem pravdu, tu hru si kazíte samy, možná se vrátím, možná ne, ale 100% ne za to co se tu děje, mám dojem, že stímto názorem se stotožnuje hromada jiných pvp hráčů.
Totalně mě nebaví, aby něco udělala a strávila u toho mraky času a stejně si přečtu "hm nojono nevyšlo to" Tohle by nebylo ani tak hrozné, ale ještě horší je, že tu bylo mraky bugu,mraky křiváren a nechal to tenhle team dotáhnout tak, že celkově a několikrát po sobě zlikvidoval ekonomiku hry, ale někomu, kdo ujel, hrál tu hru roky, žil tím , komplet zablokovaly navždy učet, prostě stupidita..
Místo svaté, kde vznikala rivalita, cechy atd udělaly nějaký pískodropland..a to jen na základě dementních fnukalů.
Co jsem navrhovala kdy si a bylo prej část použito, komplet zrušilo možnost tu krev si koupit za skoro ani 10% co se tam vydělá.
Celkově si tým kalí do vlastního hnízda :-)
Bye vaše Růsa
Obrázek

Zmetek
Lv.4
Lv.4
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Zmetek » sob 28. čer 2014 23:53:46

BloodRayne píše:
LOCO30 píše:
Ghibli píše:LOCO30 - jestli chce někdo CB, tak musí příjít včas. Mě to přijde v pohodě, že když něco chci, tak proto musím něco udělat nebo obětovat. A výprava do Války není žádná akce Rokle nebo Swamp či jiné PvM srandičky-mapičky s časem, kdy se to hodí mě. :fight:

PS: že v tý červený říši panuje až moc uvolněná bojová morálka? :wannafight: - místo zabíjení a umírání se chodí chodí na fórko diskutovat jako v nějakém yntelechtuálním klubu. Už aby bylo Krále, ten vás ohne, až budete potit CB.:D ;)
No spíše v červené odešla většina za PVP jinam a čeká jestli se něco bude dít, nebo se postav zbaví. Proto veškeré návrhy jsou vítány. Snad se pár starých bojoníků vrátí a když se změny povedou, tak se k nim přidají nový :up:

A od Ymira čekám nějaký revoluční podnět na oživení ;)

Nevím, jestli za pvp, ale tohle co je tady mě opravdu nebaví, jestli nazýváš přestřelku, mezi stíhačů tanku, pvp, asi jo :) A víte co, sleduju toto téma od samého začátku a na nic se tu nepřišlo, jen Chery měl v něčem pravdu, tu hru si kazíte samy, možná se vrátím, možná ne, ale 100% ne za to co se tu děje, mám dojem, že stímto názorem se stotožnuje hromada jiných pvp hráčů.
Totalně mě nebaví, aby něco udělala a strávila u toho mraky času a stejně si přečtu "hm nojono nevyšlo to" Tohle by nebylo ani tak hrozné, ale ještě horší je, že tu bylo mraky bugu,mraky křiváren a nechal to tenhle team dotáhnout tak, že celkově a několikrát po sobě zlikvidoval ekonomiku hry, ale někomu, kdo ujel, hrál tu hru roky, žil tím , komplet zablokovaly navždy učet, prostě stupidita..
Místo svaté, kde vznikala rivalita, cechy atd udělaly nějaký pískodropland..a to jen na základě dementních fnukalů.
Co jsem navrhovala kdy si a bylo prej část použito, komplet zrušilo možnost tu krev si koupit za skoro ani 10% co se tam vydělá.
Celkově si tým kalí do vlastního hnízda :-)
Bye vaše Růsa
Přesně tak, do :warn: si to tým sám, že neustál ustupoval fňukálkům a teď se diví jak to, že nikdo nedělá PvP? Proč by taky musel když ho hra k tomu nenutila...
Vzpomínám si jak tenkrát byli zajímavý boje vždy kolem 20h u sentinelu. Tam se aspoň každej vyblbnul a co dělali členové týmu? Psali mi výhružné PMka jestli nenechám hráče projít do kerindoru tak uvidím :lol: . V mapě která je zaměřená primárně na zabíjení WTF? Poté se vyhovělo fňukálkům na fórum a sentinel byl společně se svatou zemí zrušen a svatou zemí se stal nudný šedivý kosočtverec. Ještě předtím byly zrušeny opět kvůli fňukálkům staré dobré války v poušti, v ledovce atd... :D Hráči, kteří nezažili situaci před 3-4 roky neví co se vždy na forum odehrávalo.... tuny založených témat od hráču z jinna a chuja o tom jak kdo je špatný, kdo koho vyhnal z expení- dost lidí nechápalo že tohle je bojová hra a hráči PvP výbavou mají výhodu i při expení když nikde neni místo.
No nic... "bojujte" ve válce v 10 z každý říše, já za sebou mám éru, kdy do ní chodili stovky hráčů a dělal jsem přes 1000 cb za 1 válku. Nezapomenu jak si plno tupců v ledovce stěžovalo že nemohou přejít přes mot a přitom si stačilo udělat pár portů za most že Rusilo? Ty naše nezapomenutelný výsadky. :up:
Bavte se u zdejšího PvP. ;)
Vivat :shinsoo:

TraXi
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 76 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od TraXi » ned 29. čer 2014 4:06:29

A čo tak spraviť 2 valky ríši. Jednu klasickú o 19:00 a druhú trebárs o 17:00 ale pre levely od 50 do 70. Všetci tvrdia že do valok nechodia lebo nemajú karmu lxs dračie alebo zdobeniny,o biológovi ani nehovoriac. Tu by sa mohli vyblázniť aj malé levely a na výbave by až tak nezáležalo. Pokiaľ ide o bodovanie, tak by sa body z obidvoch valok spočítali a nakoniec by sa určila víťazná ríša. Takto by mohli.CB na odmeny mať aj malé levely alebo práve začínajúci hráči.podporilo by sa pvp a prakticky by bolo dostupné na každom leveli. To je môj návrh.

ramosik
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 366 poděkování
Dostal poděkování: 66 poděkování

Příspěvek od ramosik » ned 29. čer 2014 8:30:01

TraXi píše:A čo tak spraviť 2 valky ríši. Jednu klasickú o 19:00 a druhú trebárs o 17:00 ale pre levely od 50 do 70. Všetci tvrdia že do valok nechodia lebo nemajú karmu lxs dračie alebo zdobeniny,o biológovi ani nehovoriac. Tu by sa mohli vyblázniť aj malé levely a na výbave by až tak nezáležalo. Pokiaľ ide o bodovanie, tak by sa body z obidvoch valok spočítali a nakoniec by sa určila víťazná ríša. Takto by mohli.CB na odmeny mať aj malé levely alebo práve začínajúci hráči.podporilo by sa pvp a prakticky by bolo dostupné na každom leveli. To je môj návrh.

Akurát , že by sa nič nezmenilo na "veľkých" leveloch. A na vyblbnutie malých levelov je tu P40.
Obrázek:chunjo:ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
xDxDx
5P
P
P
P
Rule #42 "Never accept an apology from someone who just sucker punched you."

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » ned 29. čer 2014 8:42:09

Zmetek píše: Přesně tak, do :warn: si to tým sám, že neustál ustupoval fňukálkům a teď se diví jak to, že nikdo nedělá PvP? Proč by taky musel když ho hra k tomu nenutila...
Vzpomínám si jak tenkrát byli zajímavý boje vždy kolem 20h u sentinelu. Tam se aspoň každej vyblbnul a co dělali členové týmu? Psali mi výhružné PMka jestli nenechám hráče projít do kerindoru tak uvidím :lol: . V mapě která je zaměřená primárně na zabíjení WTF? Poté se vyhovělo fňukálkům na fórum a sentinel byl společně se svatou zemí zrušen a svatou zemí se stal nudný šedivý kosočtverec. Ještě předtím byly zrušeny opět kvůli fňukálkům staré dobré války v poušti, v ledovce atd... :D Hráči, kteří nezažili situaci před 3-4 roky neví co se vždy na forum odehrávalo.... tuny založených témat od hráču z jinna a chuja o tom jak kdo je špatný, kdo koho vyhnal z expení- dost lidí nechápalo že tohle je bojová hra a hráči PvP výbavou mají výhodu i při expení když nikde neni místo.
No nic... "bojujte" ve válce v 10 z každý říše, já za sebou mám éru, kdy do ní chodili stovky hráčů a dělal jsem přes 1000 cb za 1 válku. Nezapomenu jak si plno tupců v ledovce stěžovalo že nemohou přejít přes mot a přitom si stačilo udělat pár portů za most že Rusilo? Ty naše nezapomenutelný výsadky. :up:
Bavte se u zdejšího PvP. ;)
Vivat :shinsoo:
Vidím že v tvém případě opravdu platí nomen omen. Vidět jako vrchol pvp zabíjet pvm hráče u Sentinelu ? Mě se nejvíc líbila Svatá, když tam žádnej Sentinel ještě nebyl. Ale pvp zabilo to, jak se zdokonalovaly pvp věci a začalo to být o tom, koho bude víc. Už ta věčně sentimentálně vzpomínaná "stará Svatá" končila tak. Válčit chtěli vždycky ti, koho bylo nejvíc a měli převahu. A nejvíce bylo červených, chápu, že se ti to líbilo. I ta stará Svatá končila tak, hlouček červených smutně postával před sloupy žlutých a modrých, kteří se odmítali dostavit k masakru. Protože o pvp už tam také moc nešlo.
Ano, a fňuky hráčů.
"On mi zaběhl za sloupy a nemohl jsem ho zabít, udělejte s tím něco."
"On mi ujel na koni a nemohl jsem ho zabít, udělejte s tím něco."
"On mi odportoval a nemohl jsem ho zabít, udělejte s tím něco."

Tak se udělala nová Svatá, kde to bylo o přesile tuplem a skončilo to tak, že už tam nechodil vůbec nikdo. A i kdyby se zavedla stará Svatá, nebude tam zase nikdo, protože jakmile jedna strana začne prohrávat, odejde. Tohle platilo od začátku a bude platit stále.

A když už jsme u fňuků, všimni si, že to stále pokračuje, od domáhání se zákazu dýkolukařů až po poslední "zakažte prapory".

A tvůj názor, že pvp hráči mají mít výhodu v dropování a expení když jinde není místo ? Že si prostě místečko vymlátí ? Z jiných her pamatuji proslulá pk-čka v Ultimě Online, gankování v Lineage 2. Tohle pvp spočívalo v tom, že pvp hráč s maximální možnou výhodou zmasakroval pvm hráče. Nešlo tam o žádné poměřování sil. Mě vždycky obtěžovalo, že mi někdo nutil pvp, když o to nestojím. A protože se řídím hesla nedělat ostatním to, co se nelíbí mě, vyhovovalo mi, že existovala svatá, války říší i cechovní, kam šli lidé, co se poprat chtěli a byli na to připraveni. Ale každý jsme jiný, ty rád vzpomínaš na Svatou se Sentinelem a pvm hráči.
Nemyslím si, že když začneme hromadně masakrovat pvm hráče, že si začnou hromadně dělat pvp výbavu. Spíš je to natolik otráví, že půjdou hrát jinam, kde budou mít klid.
Obrázek

TraXi
Lv. 12
Lv. 12

Příspěvek od TraXi » ned 29. čer 2014 12:21:32

ramosik píše:
TraXi píše:A čo tak spraviť 2 valky ríši. Jednu klasickú o 19:00 a druhú trebárs o 17:00 ale pre levely od 50 do 70. Všetci tvrdia že do valok nechodia lebo nemajú karmu lxs dračie alebo zdobeniny,o biológovi ani nehovoriac. Tu by sa mohli vyblázniť aj malé levely a na výbave by až tak nezáležalo. Pokiaľ ide o bodovanie, tak by sa body z obidvoch valok spočítali a nakoniec by sa určila víťazná ríša. Takto by mohli.CB na odmeny mať aj malé levely alebo práve začínajúci hráči.podporilo by sa pvp a prakticky by bolo dostupné na každom leveli. To je môj návrh.

Akurát , že by sa nič nezmenilo na "veľkých" leveloch. A na vyblbnutie malých levelov je tu P40.
Lenže p40 je limitovaný počtom hráčov, levelom, aj časom. Písal som niečo s veľkými levelmi?? Nemyslím. Ide o to, aby hráči menší ako 95 nemuseli ríšu len v chate povzbudzovať ale aby sa aj sami pričinili a získali si tak pár CB pre.seba. Nevidím žiadne negativum tohto návrhu. Skúste nejaké nájsť. Oživí to pvp? Oživí. A ba možno dokonca pritiahne aj viac nových alebo starých hráčov späť na sindicate.

DrTom
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 271 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Příspěvek od DrTom » ned 29. čer 2014 12:28:31

TraXi píše:
ramosik píše:

Lenže p40 je limitovaný počtom hráčov, levelom, aj časom. Písal som niečo s veľkými levelmi?? Nemyslím. Ide o to, aby hráči menší ako 95 nemuseli ríšu len v chate povzbudzovať ale aby sa aj sami pričinili a získali si tak pár CB pre.seba. Nevidím žiadne negativum tohto návrhu. Skúste nejaké nájsť. Oživí to pvp? Oživí. A ba možno dokonca pritiahne aj viac nových alebo starých hráčov späť na sindicate.
Tímto jen rozdělíš stávající valkaře ( cca 20 lidi za říší) na polovinu a pvp to určitě neprospěje. Na tento způsob zde byla udělaná malá a velká svatá a jak jsme na tom teď ? :-)

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3

Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P

nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
--- propůjčen :fight:

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » ned 29. čer 2014 14:51:27

Souhlasím ze Zmetkem snad úplně ve všem, a jak napsal ten kdo to nezažil před 3-4 roky, nemůže vědět o co šlo, sice Malchus má taky pravdu v něčem, ale každej dobře ví že v 1 svaté byli neustále boje u sentinelu, ten kdo je nezažil nemá ani páru o co tady vůbec ide. A je plno videí na yt o tom.
Obrázek

TraXi
Lv. 12
Lv. 12

Příspěvek od TraXi » pon 30. čer 2014 12:55:37

Tak potom už ak sa GM nepodarí presadiť ten nový projekt tak je s pvp amen

crazy8
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 129 poděkování

Příspěvek od crazy8 » pon 30. čer 2014 21:43:28

brutalne dobry navrh ale lvly by boli od 35 do 70! luxus navrh za mna velké :+: :+: :+: :+: :+: :+:
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.

Talízman účesu

Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix 
idle TomasFoxx