PvP výbava ninja dagger

Prostor k diskuzi o obratných ninja bojovnících, kteří dovedou hbitě zacházet s dýkami i lukem.
Odpovědět
Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

PvP výbava ninja dagger

Příspěvek od Anderson » čtv 21. srp 2014 12:06:29

Ahojte, chcel by som radu, akú výbavu kupovať na ninju...
Takže mám lvl115 a mám zatial PvP BSko (obojruč a meč 15, dýka 10 a 500zb) mám ho vymeniť za dračie?
šperky aké? náhrdelník z nebeských sĺz alebo zlatý? náramok strieborný a náušnice ebenky to je mi jasné..
ďalej zbraň, myslím že shardy..
ďalšia vec sú talismany, v talismanoch v PvP som nováčik a vôbec neviem ktoré talismanyp oužiť.. Bol by som rád keby sa troška rozpíše skúsenejší ninja a trošku mi poradil

Odkaz pre boardov: dávam to do diskúzie o hre lebo do témy postavy a ninja chodí velmi málo ludí, tak vás chcem poprosiť či by ste to tu nemohli chvílku nechať, ďakujem
ende

kado
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 83 poděkování
Dostal poděkování: 178 poděkování

Re: PvP výbava ninja dagger

Příspěvek od kado » čtv 21. srp 2014 12:11:53

dracie je lepsie koli tomu ze ho mozes dalej zlepsit ;)
nahrdelik slzy koli prounikom ;) naramok skor draci ;)
zbran shardy / titanky / medzky ak chces prunikovat
tailky preferuj v tomto poradi : schopka , prumka , ZB , HP , poh , sila
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

Nippousek
Lv.23
Lv.23
Dostal poděkování: 150 poděkování

Příspěvek od Nippousek » čtv 21. srp 2014 12:17:45

Přesně,souhlasím s kadem..
Shardy jsou rozporuplné.. někdy dáš 1000 někdy 5000..
Takovej ninja,co jen průnikuje do pvp není vůbec špatnej..
Pár lidí znám..mají talíky na průmku a zb všude.. daj většinou jen oblak a vířko a usekaj tě.. to je nejlepší metoda..
Jinak asi tak,co napsal kado..
Ale na 115 bych volil stříbrnej.. dračí +0 nějak nepřidává.. a brnko bsko...
3x15+10 magie a si zavodou ;)

S pozdravem
Nippouš
Definitivní konec, aktivní pouze na fórku !

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » čtv 21. srp 2014 12:19:04

a ešte by som sa chcel spýtať..Bude mi stačiť, ja neviem, dajme tomu takých 20kkk na priemernú PvP výbavu aby som nebol len jak chodiaca obeť vo válke, ale aby som aj niečo dokázal zabiť/ustáť?..zase nepatrím k nejakým papalášom ktorí majú desiatky miliárd na účtoch :D teraz momentálne mám okolo 5kkk + ešte zarábam, tak sa preto pýtam či mi tých 20kkk bude stačiť
ende

OnOff
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování

Příspěvek od OnOff » čtv 21. srp 2014 12:20:22

Brnění - vezmi určitě dračí, máš tam i o ničem bonusy, takže dračí bude i čisté lepší.
Náhrdelník bych volil na ninju daggera slzový (průnik)
náramek vem dračí, naušnice ebenky
zbraň bych vzal shardy... později titanky.
Talismany - pokud máš dost financí, nejlepší kombinace na tebe je schop,schop,hodnota útoku. Pak bych volil třeba schop,schop,zb nebo schop,zb,útok. Nebo klidně i průmku, ostatní bych vůbec nebral - maximálně sílu.
ObrázekAlarwanObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
30k min.+
Jinno
97
Tabulky Tugyise
M2
0
17
5P
0k
Nový začátek, vše v progresu. Dříve znám jako Andriana či NEIL.

Nippousek
Lv.23
Lv.23
Dostal poděkování: 150 poděkování

Příspěvek od Nippousek » čtv 21. srp 2014 12:21:19

Hodně se toho odvíjí od biologa.
Pokuď máš full bio,tak ti bude stačit výbava za takových 25kkk aby si i něco udržel.
Pokuď né,ale máš alespoŇ hotové poznámky,počítej tak 40..
Jinak pokuď nemáš asi červené větve,tak se do pvp radši ani nepouštěj.. až je uděláš.dejme tomu si něco udělej,ale bez větví to skoro nemá cenu..
To by musela bít kurňa drahá výbava..

S pozdravem
Nippouš
Definitivní konec, aktivní pouze na fórku !

tobartos
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od tobartos » čtv 21. srp 2014 20:42:46

Bsko je o ničem ale vyměnit to za dračí se snadno řekne. Ono dračí 3x15 + 1x10, tedy klasicky vyhovující, stojí i +0 někde 10kkk+. Volil bych tedy anlternativu - Shell (1500 ZB a 8% antischop). Viz níže.

Dále se musíš rozmyslet co chceš být, jestli spíše kouzlič nebo sekač. Pakliže hodláš bojovat na 115 lvl, udělal bych se spíše na kouzla. Bral bych na sebe:
Shardy, Shell, zd. stříbrný náramek, zd. ebeny, zd. nebeský náhrd. nebo zlatý, pokud budeš totálně na útok - tal. schop, poh

Proč?
Proč Shardy? - Na 115 lvl jsou ti dračí dýky samozřejmě k ničemu.
Proč Shell? - Zlatý střed v případě, že nechceš ani levný ani drahý brnění. Shellko se vyrovná v antishopce Dračimu +6 a ZBčka, které budeš tratit, lze vynahradit/opomenout celkem slušně. Pokud se bojíš mýtu vyšších obran shellka, tak tě můžu ujistit, že je to hodně malý problém. Nejen, že máš navíc 20% antitělesnýho v základu k dobru, ale z vlastní zkušenosti mě usekávali i v BS zrovna tak dobře jako v Shellku. Žádný velký vliv v tom tudíž nevidím.
Proč zd. stříbrný náramek? - Zrovna tak jako dračí dýky i zde bude dračí náramek horší než zd. stříbrný, především kvůli méně ZB a alespoň budeš mít +9% do schopky.
Proč zd ebeny? - Jaké jiné pro ninju. Sílu alespoň na seky využiješ a hlavně dosti ZB navíc bude.
Náhrdelník? - Pokud budeš na průniky alespoň částečně kup si zd. nebeský. Jinak zvol klidně zlatý (cena/kvalita).

Talíky?
Na tvém lvl bych volil kombinaci schop schop poh (levnější varianta poh schop poh), kde můžeš v případě méně financí zlatý náhrdelník do výbavy. Další, zpravidla levnější možností je schop schop síla (v levnější variantě síla schop síla). Ta ti bude přidávat do seků, takže v tomto případě bych volil zd. nebes. náhrdelník do výbavy. Lepší než síla by bylo ještě schop prům schop (levnější prům schop prům či prům síla prům), kde bude opět pasovat zd. nebeský náhrdelník. Možností je ale více, třeba: 3x poh / 3x prům / poh, prům poh...prostě záleží pak čistě i na tobě, dle celku, možností, financí atp.

Co bych nedělal? Dle mého nejnudnější talíková varianta je 2x či 3x ZB. Taktéž můžeš, ale brát budeš docela prdlačku. Nejsi ani BM, aby si ze sebe dělal ultra tank, takže je to spíš škodná. Já osobně nemám žádný talík ZB a dosáhnu klíďo se Shellkem se vším všudy nad 30k ZB (a to nemám zd. ebeny).

Ceny?
Přibližné ceny bych viděl takto:
Shardy (lidi, průnik, návrat / poh /síla...): 1,5 až 2kkk.
Shell (3x15 + 1x10): 4 - 6kkk
Zd. stříbrný náramek: klasika 1kkk- / s průnikem 10% - 1,5 až 2kkk
Zd. ebeny: 2x15 + 2x10 - 2-kkk / lepší - 5+kkk
Náhrdelník: Zlatý 3x15 - 4+-kkk / 2x15 +10 - 200+kk / 2x15, 1x10 + ZB - 2+kkk) // Zd. nebeský: lepší (3x15) 4+kkk / 2x15 2x10 - 2+-kkk
+ věcí s talíkama podle potřeby a financí

V klidu se vejdeš do 20kkk. Záleží jak si celý set složíš a vyladíš. Vůbec nemusíš za jednu věc dávat celý kapitál.

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Příspěvek od M3t0r1 » pát 22. srp 2014 13:38:14

Záleží na tom ako dlho plánuješ na Lv 115 ostať.

ZBRAŇ

:| Shard: raz dáš 2000 inokedy 6000
:cry: Titanová dýka: na levely 115 ju môžeš mať +0 / +1 a to sa vôbec neoplatí
:idea: Dýka Medúzy: s prúmkou 40%+ a k tomu 5% alebo 10% prúnik

BRNENIE

:cry: Oblek černého větru: ak nebolo rupnuté z Vodní Oblek je podpriemerné a neoplatí sa a BS 15 15 10 500ZB už vôbec nie
:idea: Bitevní Oblek Shell: najlepšie 3x 15% a k tomu 1x 10%
(cena:kvalita)
:idea: Temné dračí brnění: samozrejme 4x 15% je najlepšie a ak máš niečo k tomu (rýchlosť kúzla/šíp) je to ešte lepšie ale cena sa pohybuje niekde nad 40kkk, preto znova odporúčam 3x15 a k tomu 1x 10 za výhodnejšiu cenu.
Schopka má ďalej tú výhodu že ju môžeš neskôr vylepšovať zatiaľ čo shell už neplusneš.

TALIZMANY

Samozrejme luxus ako 3x Schop po tom túžime každý ale na ninju za peknú cenu by som uvažoval o týchto možnostiach:

Schop + ZB + Poh / Živ. energia(325zb) / Prúmka

Všetko záleží od tvojho štýlu hrania, či pôjdeš prúniky alebo len kúzliť alebo kúzliť a aj prúniky.

NÁRAMOK

Rozhodni sa podľa toho čo uvidíš že potrebuješ.
Ja napríklad mám Zdobený Nebeský nár. 2000ZB 15/10 kvôli kritiku, keby mám Zdobený Stříbrný nár. mám o 1500ZB viac (základ+taveniny) ale menej % kritik.
Na mojom levely som nad Náramek dračích slz ani neuvažoval no ty môžeš o +0/+1 čiže 8% obrany schopka + nejaké ZB.

NÁRDELNÍK

:idea: Zlatý náhrdelník (22): Ak natočíš 3x15 v základe s taveninami máš 14% šíp
:idea: Zdobený Nebeský náhr. (110): 14% prúmka, vyššia rýchlosť kúziel a veľké % na prúnik.
Ak pôjdeš na prúniky alebo prúniky+kúzlo v náhrdelníku máš jasno ale ak pôjdeš len na kúzla tak vyberáš medzi týmito dvoma.

20kkk na výbavu je dosť málo, buďme realisti a uvažujme radšej o 30kkk ako spodnej hranici.

TxGaRxT
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 137 poděkování
Dostal poděkování: 137 poděkování

Příspěvek od TxGaRxT » úte 09. zář 2014 14:05:56

za 20kkk sa dá niečo polepiť, ako už písal niekto hore kúp si shellko .. dýky pokial chceš prúnikovať tak medúzky aspoň 40% keď kúzliť shardy. talíky zasa od toho či chceš kúzliť alebo sekať. :D príliš málo informácií si poskytol :D :D
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « pon 10:42 pm »
@redBull21,  zdravím. Za pečenie torty už nemožno získať časť amuletu. Za OX by už,podľa všetkého, nemalo byť možné získať časť talizmanu tak isto. Vlastne, pokiaľ nemáte všetky 4 časti talizmanu, tak už pumu neskompletizujete. Pečenie torty prebiehalo len do polčasu eventu. Potom začali oslavy, kde už časť talizmanu za pečenie nebolo možné získať. Počas pečenia sa dala každý deň upiecť iba jedna časť torty(poleva,korpus,ozdoba atď.). Na získanie amuletu bolo potrebné upiecť každú časť jedenkrát a zároveň na každú časť doniesť väčšie množstvo surovín, než len na splnenie úlohy. Informovala o tom starenka hláškou, že ste doniesli to, čo chcela, ale na bájnu pumu to ešte nestačí. Čiže ste museli doniesť znova to isté, až pokým vám táto hláška o bájnej pume nezmizlia.
@ redBull21 « pon 5:30 pm »
Zdravím, když mám levý horní i dolní amulet + univerzální, bude možnost ještě nějak získat poslední kus ? Nepřišel jsem na to jak získat za pečení dortu když jsem udělal asi jen 16questů tak nejspíše už část pečeti nedostanu že ?
@ Uncut69 « pon 12:04 pm »
chci se zeptat, když mám tu duši na černou pumu, budu si to moc proměnit za jak dlouho budu chtít nebo to časem nepůjde? děkují.
@ Tomori « pon 10:22 am »
inddi píše: ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
Dobrý den, je to z toho důvodu, že u Vás vyskočil duplicitní účet vytvořen zde na fóru. Poprosím Vás abyste se na mne obrátila do sz kde to dovyřešíme.
@ ChunjoKing « pon 9:59 am »
@inddi,  netreba si z toho robiť hlavu. Samotná strakatá a aj čierna puma sa dajú zložiť kedykoľvek. Určite dôjde k náprave zo strany tímu a vy svoju časť amuletu dostanete.
@ inddi « pon 5:52 am »
Ano koukala jsem i do IS skladu není nikde.
@ ChunjoKing « pon 12:42 am »
Pozerali ste v IS sklade?
@ inddi « ned 11:55 pm »
ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
@ Tomori « ned 9:00 pm »
breberak1234 píše: jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
Dobrý den, je možné, že se Vám dotazník neukázal. U některých tento problém nastal. Pokud nám budete chtít poskytnout zpětnou vazbu napište mi sz, nebo zašlete ticket. Mockrát děkuji a omlouvám se za komplikace.
@ breberak1234 « ned 8:53 pm »
jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
@ asdis « ned 3:39 pm »
opacne.Levy horní-drop
@ Marph « ned 2:30 pm »
Děkuji
@ Tomori « ned 2:06 pm »
Dobrý den, levý horní = drop, pravý horní= OX, levý dolní= fórum a pravý dolní= pečení dortu.
@ asdis « ned 2:00 pm »
lavy dolny je za Pečení dortu
@ diver « ned 1:53 pm »
@Marph,  z fóra by měl být levý dolní tuším
@ Marph « ned 1:43 pm »
Mám 2 horní, s tím, že levý je z ohnivé a pravý by měl být z OX, které jsem dokončil, ale někdo mi psal, že ten je z fóra
@ Marph « ned 1:41 pm »
Jaký dílek je z fóra?
@ Revus « ned 9:54 am »
Jourdonais nebo tak nějak,dobrej ubožák. Ze žluté, 130 lvl. Přijde zničehonic a nonstop zabijí 20 min v kuse, krade drop.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.
@ Uncut69 « sob 5:44 pm »
děkují, a dá se ten amulet co se dostává z OX získat i jinak neví někdo?, popřípadě poslední OX asi nebude že? :D
@ Tomori « sob 5:29 pm »
Uncut69 píše: dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
Do 6. 7. 2025 do 20:00 se může přáníčko posílat.
@ Uncut69 « sob 5:20 pm »
dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.

Who is chatting

offline LazyMole 
offline Lenca96 
offline Mionix 
offline OUTWAR 
offline OrangEE 
offline Revus 
offline matesWSW