Ty jsi stále úplně mimo napíši zde naposledy, prostě jsi se rozhodl nás krtitizovat, tak pojedeš jak kolovrátek, tohle nemá být téma na krtitiku, ale na testování, tak že naposled. Podívej se do tabulky:
889 Pěšák Leonidas8 Válečník 132 2146 802
1001 Pěšák CepinoBM Sura 131 20736 0
Tak že ty válčíš 14 dní, já už mám něco pozabíjeno, tak mi nepřisuzuj, že já dělám jen PvM a ano i v něm mám téměř vše hotovo. Vyčítal jsem ti to proto, že ty jsi začal první vyčítat jí, že nechodí do válek říší. Tečka bod 1.
Sám si se přiznal, že ani nevíš o jaký úkol jde, ale krtizovat opět umíš řádně, nebyl jsi na VTS, nic jsi neotestoval, nevíš o co jde, ale víš nejlépe odpověď. Bod 2 tečka.
Zase v bodě tři mi podsouváš mé PvM, znova se podívej do tabulky, dělám i PvP, ale když chci na levelu zvednout karmu z G6, tak prostě musím na nějaký čas PvP oželet, těšíš se na něco o čem ani nevíš, protože si tam nebyl, tak o co prosím tě ti jde? Bod 3 tečka.
Nikam nejdu, napsal jsem, že základem této hry je PvM, PvP je až nadstavba, díky hlavně PvM tento server vydělává své peníze, těžko si PvPčkař bude kupovat prémko na exp, yangy, drop věcí. Napsal jsem doslova, že majitelé to musí rozvíjet pro obě skupiny, bez toho nebudou mít peníze a bez toho nebude žádná hra. To že 99% lidí tu dělá PvM aby mělo PvP je pěkná kravina, to si sám nalháváš, to by ve válkách říší bylo pokaždé 1500 lidí a ne 60 jako teď. A zase již potřetí mi podsouváš, že dělám jen PvM. Nějak se ti to zadrhlo chlapče. Bod 4 tečka.
A na závěr, my to nehrajem ani pro PvP ani pro PvM, ale jak napsala kamarádka pro dobrou partu, zabití času a pokecání na TS.

A pokud mi máš stále co napsat, tak prosím PM, ať tu nesviníme téma.
Děkuji a přeji ti pěkný den Cepino