Ale môj názor zmenu, ktorá tu mala byť už dávno je to, aby sa využívala každá mapa... Pre vyjasnenie čo tým myslím:
Napríklad Metinland - dropujú sa tam duše, zlodejky, expáky a občas nejaká tá mapa = duše využívajú zväčša tie menšie levely a zlodejky, expáky a mapy využíva každý bez rozdielu levelu, čiže táto mapa je plne využiteľná pre tých, čo si chcú zarobiť
ďalej
Swamp - Swamp je trošku iný, tam padajú hlavne prúty a karmy z ktorých máme rovno "cash" na ruku, takže to je tiež super mapa hlavne v kombinácii s expertkami
Haegeron - pre ľudí, napríklad ako ja, ktorí tam chodia zatiaľ len v 8-početnej skupine to je taký nadpriemerný zárobok, ale zase nič ohromujúce. Z jedného priemerného HG si odnášam tak 800kk, rekord mám asi 1,1kkk, ale tým nechcem nič povedať, dá sa tu zarobiť.
ale Kerindor je v dnešnej dobe veľmi "zaostalý"... predávať úlomky je robota na 3-4 dni a máte z toho 200-400kk čiže v podstate nič moc za toľký čas. Výmena úlomkov je to isté - potrebujete sakramentské šťastie na to, aby ste dokázali tých 300-400kk zarobiť ak chodíte len s jednou postavou (beriem do úvahy len jednu postavu, lebo väčšina ľudí chodí len takto) ...
Je veľká škoda, že strepy už v podstate nemajú využitie.. Dnes už robí málokto zdobené šperky lebo už ich je kopa.. Čakal som, že strepy sa budú používať aj na dračie veci - to by držalo ich hodnotu zhruba na tých 50-70kk ako kedysi, takže by "kerindoristi" mali o zárobok postarané..
Chcelo by to podľa mňa radšej zlepšiť stav ekonomiky ako sa len starať o nové mapy a drobnosti, ale tým samozrejme nechcem povedať, že sa na nový update neteším