Ono to s těmi jádry asi nebude tak jednoduché... Není to tak, že každé otevřené okno metina jede na jednom jádře?Anderson píše:Zrovnávaš jablká a hrušky..Je to tak, metin pracuje len na jednom jadre..A rapídny rozdiel to je len preto, lebo keď hráš na nejakom starom PC kde máš jedno jadro, tak je nad slnko jasné že to asi pôjde horšie ako na nejakom 4jadreHronaro píše:S tím že využívá jen jedno jádro až tak nesouhlasím .. zkus si swamp s 1 jadrem a se 4 Alespon u mě to je rapidni rozdíl a totalních lagů sekaní obrazu mi to jedé téměř v pohoděllooovec píše:Dvoujádro, čtyřjádro, je to jedno, někdo už tu psal, že metin využívá jen jedno jádro procesoru a navíc to není jen o taktu jádra ale také o cache. píšete kolik GB RAM ale nenapíšete frekvenci. Já mám dvoujádro, frekvence 3,0 ghz, 2gb ram na frekvenci 1600 mhz a sdílenou grafiku o taktu jádra 400mhz 0.75 gb paměť a swamp běží jak med i když neustále tahám a množím pejsky. dokonce nemusím vypínat ani jména, jen zásahy. Pokud někdo dokáže zapnout pro metin víc jader, bude po problému, na jedno jádro tak vychází 1mb cache. To se týká většiny procesorů krom např. I7 ****MQ - ten má na své 4 jádra 6mb cache. Hezké hraní váš skladatel a prodejce pc:-)
Protože proč jinak by Saggi psal, že optimální počet jader pro paření se rovná násobku otevřených oken + 1 pro systém?