Chyby v nové verzi
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Re: Chyby v nové verzi
při psaní do cechového chatu není vydět lvl postavy za jmenem ..... chyba nebo záměrná uprava ?
Edit: Chyba, opravíme.
/Script
Edit: Chyba, opravíme.
/Script
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 66 poděkování
Nedá sa nastaviť aby bolo vydieť panel úloh "lištu", teda aspoň mne to nejde aj keď dám akékoľvek rozlíšenie. Nejaká rada či aj vy hráte na full screen?
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
xDxDx | 5P | P | P | P | ✓ |
- megac
- Lv.27
- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 123 poděkování
Okno, tvoje rozlíšenie obrazovky a máš toramosik píše:Nedá sa nastaviť aby bolo vydieť panel úloh "lištu", teda aspoň mne to nejde aj keď dám akékoľvek rozlíšenie. Nejaká rada či aj vy hráte na full screen?

Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback

- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
- Pergameny vylovené z vody před novým jádrem nejdou stohovat.
Edit: Opravíme.
/Script
- Yonah má zvýšenou rychlost pohybu.
Edit: To aby zvládal nárůst soukromých stánků s miliardovými sumami
.
/Script
Edit: Tady mi není jasné v čem je problém.
/Script
Edit: No, pergamen by měl správě ukazovat o 5% míně.
/Chyumgo
Edit: Pergamen má stejnou šanci jako kovář.
/Script
Edit: "Daní za tuto výhodu je o 5% nižší šance na vylepšení než udává kovář."
[spoiler="Obrázek"]
[/spoiler]/Chyumgo
- V launcheru není tlačítko "Denní odměna"
Edit: Jde o úmysl. Výběr bude brzy možný ze hry.
/Script
Edit: Opravíme.
/Script
- Yonah má zvýšenou rychlost pohybu.
Edit: To aby zvládal nárůst soukromých stánků s miliardovými sumami

/Script
Šance na zlepšení předmětů se odvíjí od techniky vylepšování (např. u poznámek je nyní uvedeno 100%)
Přes kováře:

Přes požehnaný pergamen:

/Script
Edit: No, pergamen by měl správě ukazovat o 5% míně.
/Chyumgo
Edit: Pergamen má stejnou šanci jako kovář.
/Script
Edit: "Daní za tuto výhodu je o 5% nižší šance na vylepšení než udává kovář."
[spoiler="Obrázek"]

- V launcheru není tlačítko "Denní odměna"
Edit: Jde o úmysl. Výběr bude brzy možný ze hry.
/Script
Naposledy upravil(a) Chyu dne pát 10. říj 2014 12:38:24, celkem upraveno 3 x.
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Chyba u teleportera ( Jsem z cervene rise )
Po vyberu Chram utrapy jsou moznost portovat se na Vstup,Severozapadni cast,Stezka ale pokud kliknu na predchozi oblasti tak me to misto moznosti vyberu portovani hodi na Stezku
Edit: Prověříme, i když tato chyba se nejspíše týkala i staré verze.
/Script
Po vyberu Yongan naskoci dalsi moznosti k jeskyni, zahradce atd a pri vyberu predchozi oblasti me to teleportera celeho zavre misto vyberu kam se portnout
Edit: Totéž jako minulý edit.
/Script
V kouzelnem dole nejdou delat porty. Umysl nebo chyba ? Nejde se ani portovat na jine misto z dolu jako napr do mesta atd.
Edit: Již nahlášeno, opravíme.
/Script
Po vyberu Chram utrapy jsou moznost portovat se na Vstup,Severozapadni cast,Stezka ale pokud kliknu na predchozi oblasti tak me to misto moznosti vyberu portovani hodi na Stezku
Edit: Prověříme, i když tato chyba se nejspíše týkala i staré verze.
/Script
Po vyberu Yongan naskoci dalsi moznosti k jeskyni, zahradce atd a pri vyberu predchozi oblasti me to teleportera celeho zavre misto vyberu kam se portnout
Edit: Totéž jako minulý edit.
/Script
V kouzelnem dole nejdou delat porty. Umysl nebo chyba ? Nejde se ani portovat na jine misto z dolu jako napr do mesta atd.
Edit: Již nahlášeno, opravíme.
/Script
Naposledy upravil(a) Wolfikk dne stř 08. říj 2014 22:44:26, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.1
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Ahojky, měl jsem toho vypsaného dost, ale většina se tu řešila.
Tak tedy nejmenované chyby:
- při lagování se mi okno až zaseklo, řešil jsem to přihlášením v novém okně a to staré okno spadlo, jenže nešlo nijak shodit!!, zůstalo viset a nešel vypnout ani launcher.
Edit: Již nahlášeno, souvisí s lagy.
/Script
- používám okna menší než obrazovka pc, byla výhoda, že jsem viděl část "schovaného" okna (snazší pro přepínání oken, nebo jsem dal 4 malá okna na obrazovku a kopal 4 postavami), nyní se mi všechny okna umístí jen vlevo nahoře na monitoru. Nejde držet mezerník, aby hlavní postava tloukla moby a přepnout okno na bufku, protože při držení mezerníku mi to nedovolí přepínat okna dole na liště, rád bych vrátit možnost posouvání oken po ploše monitoru.
Edit: Možnost posouvání oken po monitoru stejně jako přepínání závisí na nastavení vašeho operačního systému.
/Script
- netýká se chyb, ale přidám to sem - nebylo by možné dát obchodnici požehnané pergameny po 50 nebo 100 ks???? při vylepšování dračích věcí je nepříjemné je kupovat po 1
Edit: Možné by to bylo, ale zatím se neplánuje. Viz příspěvek pod vámi.
/Script
yetin
- při lagování se mi okno až zaseklo, řešil jsem to přihlášením v novém okně a to staré okno spadlo, jenže nešlo nijak shodit!!, zůstalo viset a nešel vypnout ani launcher.
Edit: Již nahlášeno, souvisí s lagy.
/Script
- používám okna menší než obrazovka pc, byla výhoda, že jsem viděl část "schovaného" okna (snazší pro přepínání oken, nebo jsem dal 4 malá okna na obrazovku a kopal 4 postavami), nyní se mi všechny okna umístí jen vlevo nahoře na monitoru. Nejde držet mezerník, aby hlavní postava tloukla moby a přepnout okno na bufku, protože při držení mezerníku mi to nedovolí přepínat okna dole na liště, rád bych vrátit možnost posouvání oken po ploše monitoru.
Edit: Možnost posouvání oken po monitoru stejně jako přepínání závisí na nastavení vašeho operačního systému.
/Script
- netýká se chyb, ale přidám to sem - nebylo by možné dát obchodnici požehnané pergameny po 50 nebo 100 ks???? při vylepšování dračích věcí je nepříjemné je kupovat po 1
Edit: Možné by to bylo, ale zatím se neplánuje. Viz příspěvek pod vámi.
/Script
yetin
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 19 poděkování
- Dostal poděkování: 96 poděkování
v IS máš pergy po 75ks.yetin píše:Ahojky, měl jsem toho vypsaného dost, ale většina se tu řešila.
yetin

- Meotis
- Lv.13
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Takže postavu som debugovala a dostala som ju do mesta. no asi som ja blbeček :normal?: , ale podľa niektorých tu napísaných príspevkov sa mi zdalo, že len postava bola zaseknutá a kúzelná baňa funguje. Takže som skúsila port a jejda hodilo ma to doslova do sloja a samozrejme nejde sa odtiaľ dostať
takže moja otázka je ,funguje kúzelná baňa a ak áno ako sa tam dá dostať ?
no a otázka ako sa odtiaľlto dostanem? lebo debug nefunguje. Božíčku to som si nemyslela, že nová verzia je taká dobrodružná
:Hello:
No a ďaľšie, som zberač pergamenov s konečným cieľom cesty.ako som sa pozrela na niektoré, tak som zistila, že na pergameny zo zeme príťažlivosti je napísané "Chyby z GPS " a za tým sú súradnice. ale zase nie všetky pergameny zo zeme príťažlivosti sú takto označené. dá sa to nejako opraviť, alebo to jednoducho mám odhodiť ?

no a otázka ako sa odtiaľlto dostanem? lebo debug nefunguje. Božíčku to som si nemyslela, že nová verzia je taká dobrodružná

Spoiler:

Som sama sebou, ale ak by som mohla byť Drakom, budem Drak.
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Re: Chybné v novej verzií
Ve výběru postav mám pokaždé tady tuto situaci: [spoiler="Obrázek"]Chyumgo píše:Další chyba, hra si stále nepamatuje naposledy použitou postavu.
Edit: Nepotvrzeno.
/Script

Edit: Poslední přihlášená postava je zapamatována pouze v případě, že dáte "Změnit postavu". Pro nová okna to neplatí.
/Script
-
- Lv.2
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tržnice... myslím že x lidí jen ukazuje itemy místo aby prodávali.. ZD,měděnky +9 75/10 5kkk, štít od 61 2x tal,schop 3kkk atd zkrátka nesmyslné částky . To co dřív stálo 2kkk ted stojí 2x-3x tolik....
Edit: Při zběžném procházení tržnice jsem objevil zdobené šperky i za obvyklou cenu. Mimo to, nic vám nebrání si předmět vyrobit sám, levněji.
/Script
Edit: Při zběžném procházení tržnice jsem objevil zdobené šperky i za obvyklou cenu. Mimo to, nic vám nebrání si předmět vyrobit sám, levněji.
/Script
Sislak 120 lvl Full BIO ! Karma:M2 Zrucnost:P
TowSerBuff 123 lvl
Arriana 120 lvl
TowSerBuff 123 lvl
Arriana 120 lvl
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »