Chyby v nové verzi
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
RoxBorn
- Lv. 18

- Dal poděkování: 89 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Re: Chyby v nové verzi
při psaní do cechového chatu není vydět lvl postavy za jmenem ..... chyba nebo záměrná uprava ?
Edit: Chyba, opravíme.
/Script
Edit: Chyba, opravíme.
/Script
-
ramosik
- Lv.21

- Dal poděkování: 360 poděkování
- Dostal poděkování: 66 poděkování
Nedá sa nastaviť aby bolo vydieť panel úloh "lištu", teda aspoň mne to nejde aj keď dám akékoľvek rozlíšenie. Nejaká rada či aj vy hráte na full screen?
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
Okno, tvoje rozlíšenie obrazovky a máš toramosik píše:Nedá sa nastaviť aby bolo vydieť panel úloh "lištu", teda aspoň mne to nejde aj keď dám akékoľvek rozlíšenie. Nejaká rada či aj vy hráte na full screen?
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
- Pergameny vylovené z vody před novým jádrem nejdou stohovat.
Edit: Opravíme.
/Script
- Yonah má zvýšenou rychlost pohybu.
Edit: To aby zvládal nárůst soukromých stánků s miliardovými sumami
.
/Script
Edit: Tady mi není jasné v čem je problém.
/Script
Edit: No, pergamen by měl správě ukazovat o 5% míně.
/Chyumgo
Edit: Pergamen má stejnou šanci jako kovář.
/Script
Edit: "Daní za tuto výhodu je o 5% nižší šance na vylepšení než udává kovář."
[spoiler="Obrázek"]
[/spoiler]/Chyumgo
- V launcheru není tlačítko "Denní odměna"
Edit: Jde o úmysl. Výběr bude brzy možný ze hry.
/Script
Edit: Opravíme.
/Script
- Yonah má zvýšenou rychlost pohybu.
Edit: To aby zvládal nárůst soukromých stánků s miliardovými sumami
/Script
Šance na zlepšení předmětů se odvíjí od techniky vylepšování (např. u poznámek je nyní uvedeno 100%)
Přes kováře:

Přes požehnaný pergamen:

/Script
Edit: No, pergamen by měl správě ukazovat o 5% míně.
/Chyumgo
Edit: Pergamen má stejnou šanci jako kovář.
/Script
Edit: "Daní za tuto výhodu je o 5% nižší šance na vylepšení než udává kovář."
[spoiler="Obrázek"]
[/spoiler]/Chyumgo- V launcheru není tlačítko "Denní odměna"
Edit: Jde o úmysl. Výběr bude brzy možný ze hry.
/Script
Naposledy upravil(a) Chyu dne pát 10. říj 2014 12:38:24, celkem upraveno 3 x.
-
Wolfikk
- Lv.20

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Chyba u teleportera ( Jsem z cervene rise )
Po vyberu Chram utrapy jsou moznost portovat se na Vstup,Severozapadni cast,Stezka ale pokud kliknu na predchozi oblasti tak me to misto moznosti vyberu portovani hodi na Stezku
Edit: Prověříme, i když tato chyba se nejspíše týkala i staré verze.
/Script
Po vyberu Yongan naskoci dalsi moznosti k jeskyni, zahradce atd a pri vyberu predchozi oblasti me to teleportera celeho zavre misto vyberu kam se portnout
Edit: Totéž jako minulý edit.
/Script
V kouzelnem dole nejdou delat porty. Umysl nebo chyba ? Nejde se ani portovat na jine misto z dolu jako napr do mesta atd.
Edit: Již nahlášeno, opravíme.
/Script
Po vyberu Chram utrapy jsou moznost portovat se na Vstup,Severozapadni cast,Stezka ale pokud kliknu na predchozi oblasti tak me to misto moznosti vyberu portovani hodi na Stezku
Edit: Prověříme, i když tato chyba se nejspíše týkala i staré verze.
/Script
Po vyberu Yongan naskoci dalsi moznosti k jeskyni, zahradce atd a pri vyberu predchozi oblasti me to teleportera celeho zavre misto vyberu kam se portnout
Edit: Totéž jako minulý edit.
/Script
V kouzelnem dole nejdou delat porty. Umysl nebo chyba ? Nejde se ani portovat na jine misto z dolu jako napr do mesta atd.
Edit: Již nahlášeno, opravíme.
/Script
Naposledy upravil(a) Wolfikk dne stř 08. říj 2014 22:44:26, celkem upraveno 1 x.
-
yetin
- Lv.1

- Dostal poděkování: 2 poděkování
Ahojky, měl jsem toho vypsaného dost, ale většina se tu řešila.
Tak tedy nejmenované chyby:
- při lagování se mi okno až zaseklo, řešil jsem to přihlášením v novém okně a to staré okno spadlo, jenže nešlo nijak shodit!!, zůstalo viset a nešel vypnout ani launcher.
Edit: Již nahlášeno, souvisí s lagy.
/Script
- používám okna menší než obrazovka pc, byla výhoda, že jsem viděl část "schovaného" okna (snazší pro přepínání oken, nebo jsem dal 4 malá okna na obrazovku a kopal 4 postavami), nyní se mi všechny okna umístí jen vlevo nahoře na monitoru. Nejde držet mezerník, aby hlavní postava tloukla moby a přepnout okno na bufku, protože při držení mezerníku mi to nedovolí přepínat okna dole na liště, rád bych vrátit možnost posouvání oken po ploše monitoru.
Edit: Možnost posouvání oken po monitoru stejně jako přepínání závisí na nastavení vašeho operačního systému.
/Script
- netýká se chyb, ale přidám to sem - nebylo by možné dát obchodnici požehnané pergameny po 50 nebo 100 ks???? při vylepšování dračích věcí je nepříjemné je kupovat po 1
Edit: Možné by to bylo, ale zatím se neplánuje. Viz příspěvek pod vámi.
/Script
yetin
- při lagování se mi okno až zaseklo, řešil jsem to přihlášením v novém okně a to staré okno spadlo, jenže nešlo nijak shodit!!, zůstalo viset a nešel vypnout ani launcher.
Edit: Již nahlášeno, souvisí s lagy.
/Script
- používám okna menší než obrazovka pc, byla výhoda, že jsem viděl část "schovaného" okna (snazší pro přepínání oken, nebo jsem dal 4 malá okna na obrazovku a kopal 4 postavami), nyní se mi všechny okna umístí jen vlevo nahoře na monitoru. Nejde držet mezerník, aby hlavní postava tloukla moby a přepnout okno na bufku, protože při držení mezerníku mi to nedovolí přepínat okna dole na liště, rád bych vrátit možnost posouvání oken po ploše monitoru.
Edit: Možnost posouvání oken po monitoru stejně jako přepínání závisí na nastavení vašeho operačního systému.
/Script
- netýká se chyb, ale přidám to sem - nebylo by možné dát obchodnici požehnané pergameny po 50 nebo 100 ks???? při vylepšování dračích věcí je nepříjemné je kupovat po 1
Edit: Možné by to bylo, ale zatím se neplánuje. Viz příspěvek pod vámi.
/Script
yetin
-
DroperkaLB
- Lv.16

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 86 poděkování
v IS máš pergy po 75ks.yetin píše:Ahojky, měl jsem toho vypsaného dost, ale většina se tu řešila.
yetin
- Meotis
- Lv.13

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Takže postavu som debugovala a dostala som ju do mesta. no asi som ja blbeček :normal?: , ale podľa niektorých tu napísaných príspevkov sa mi zdalo, že len postava bola zaseknutá a kúzelná baňa funguje. Takže som skúsila port a jejda hodilo ma to doslova do sloja a samozrejme nejde sa odtiaľ dostať
takže moja otázka je ,funguje kúzelná baňa a ak áno ako sa tam dá dostať ?
no a otázka ako sa odtiaľlto dostanem? lebo debug nefunguje. Božíčku to som si nemyslela, že nová verzia je taká dobrodružná
:Hello:
No a ďaľšie, som zberač pergamenov s konečným cieľom cesty.ako som sa pozrela na niektoré, tak som zistila, že na pergameny zo zeme príťažlivosti je napísané "Chyby z GPS " a za tým sú súradnice. ale zase nie všetky pergameny zo zeme príťažlivosti sú takto označené. dá sa to nejako opraviť, alebo to jednoducho mám odhodiť ?
no a otázka ako sa odtiaľlto dostanem? lebo debug nefunguje. Božíčku to som si nemyslela, že nová verzia je taká dobrodružná
Spoiler:

- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
Re: Chybné v novej verzií
Ve výběru postav mám pokaždé tady tuto situaci: [spoiler="Obrázek"]Chyumgo píše:Další chyba, hra si stále nepamatuje naposledy použitou postavu.
Edit: Nepotvrzeno.
/Script
[/spoiler]I když vyberu ninju a poté se znova přihlásím.[/b]Edit: Poslední přihlášená postava je zapamatována pouze v případě, že dáte "Změnit postavu". Pro nová okna to neplatí.
/Script
-
luktron
- Lv.2

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tržnice... myslím že x lidí jen ukazuje itemy místo aby prodávali.. ZD,měděnky +9 75/10 5kkk, štít od 61 2x tal,schop 3kkk atd zkrátka nesmyslné částky . To co dřív stálo 2kkk ted stojí 2x-3x tolik....
Edit: Při zběžném procházení tržnice jsem objevil zdobené šperky i za obvyklou cenu. Mimo to, nic vám nebrání si předmět vyrobit sám, levněji.
/Script
Edit: Při zběžném procházení tržnice jsem objevil zdobené šperky i za obvyklou cenu. Mimo to, nic vám nebrání si předmět vyrobit sám, levněji.
/Script