To je u nich běžnéAmelee píše:Křižáci nastoupí v sobotu na válku, která je v neděli?DrTom píše:Ahoj, hned jak se výzvu dozví Neos a zjistí kdo bude mít v sobotu čas, tak dáme vědět![]()

To je u nich běžnéAmelee píše:Křižáci nastoupí v sobotu na válku, která je v neděli?DrTom píše:Ahoj, hned jak se výzvu dozví Neos a zjistí kdo bude mít v sobotu čas, tak dáme vědět![]()
děkuji za bystré zareagování, malý omyl a ty se toho hned chytneš.. procházel jsem i jiná témata a tam chtějí válku v sobotu,tak jsem psal sobotu, jednoduché a jasné.Amelee píše:Křižáci nastoupí v sobotu na válku, která je v neděli?DrTom píše:Ahoj, hned jak se výzvu dozví Neos a zjistí kdo bude mít v sobotu čas, tak dáme vědět![]()
Zdravim,Krkovička píše:Ahoj nechtěli by jste v neděli(19.10) válku s cechem Wikings?
Tak se nevymlouvej - je nám jasný, že jste chtěli od soboty dělat nácvikDrTom píše:děkuji za bystré zareagování, malý omyl a ty se toho hned chytneš.. procházel jsem i jiná témata a tam chtějí válku v sobotu,tak jsem psal sobotu, jednoduché a jasné.Amelee píše:Křižáci nastoupí v sobotu na válku, která je v neděli?DrTom píše:Ahoj, hned jak se výzvu dozví Neos a zjistí kdo bude mít v sobotu čas, tak dáme vědět![]()
Jak myslíš, ty okurko!Night24 píše:Budou z vás nakládané okurky