Chyby v nové verzi

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Re: Chyby v nové verzi

Příspěvek od Chyu » stř 19. lis 2014 15:49:11

Zdravím, mě se soubor ErrorLog.txt nevytvořil.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 19. lis 2014 20:40:23

fnndkso píše:Příšery v HG jsou pořád v texturách.. pod skálou nebo daleko na skále, už jak přicházím, tak tam jsou, né že by mi tam utekli.. někdy nejdou ani přilákat pláštěm, včera jsem nemohl ukončit 2 patro, protože mumie zůstala pod skálou.

e. teď znova, nejde ukončit 2. patro, protože je Magman úplně na vrcholku skály.. (Po 20ti minutách navíc jsem tam našel asi 5 příšer, které jsem nakonec po nějaké době pláťování zabil, ale rozhodně to hodně zrdžuje a mohlo by se s tím něco udělat, fakt mě nebaví hledat moby za skálou.)
Toto musím potvrdit alespo třeba ve druhém městě, kde nestvůry běhají po skalách v nedozírných výšinách, kam se člověk nedostane. Netuším od kdy se tak děje, ale sobotní naše HG bylo zdá se v pořádku a nestvůr na skalách jsem si všiml ve druhém městě až teď. V keri též mobové na skalách a v jeskyni (po opravě moby do stěn nelezly) nyní opět ve stěnách, probíhají, jak se jim zachce.

Dále mám jedno zjištění. Hra od nějaké změny nebo údržby, pokud mám přes den zapnuté třeba dvě okna nebo přes noc na shopy, tak žere a žere paměť, až windows napíše hlášku nedostatek virtuální paměti a okno někdy spadne. Upozonuji, že mám 4GB paměti, tak že relativně dost, ale i toto dvě okna sežerou. :-(

Další zjištění, tržnice plná Yonahů. Netuším jestli je to záměr nebo se hra zbláznila, ale na jednom místě jsem napočítal asi 10 Yonahů a v okolí další a další. :)
Naposledy upravil(a) Cepino dne stř 19. lis 2014 23:02:06, celkem upraveno 2 x.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

fnndkso
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od fnndkso » stř 19. lis 2014 21:17:56

Je dost možné, ze v pondělí nebyly na skalách, protože to začalo až včera po údržbě a bylo mi sděleno, že to souvisí s novým systémem safe zón a že se na opravě už pracuje.
Naposledy upravil(a) fnndkso dne čtv 20. lis 2014 8:07:57, celkem upraveno 1 x.

Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Příspěvek od Krkovička » čtv 20. lis 2014 6:45:49

Sel jsem nekolikrat vez ,pecete v pohode a jak se dostanu do patra ke kovari a udelam par kroku doleva tak me nenavratne vse zcerna mel jsem 4 postavi a kazda udelala to same ,vcera kdyz nas to hodilo do patra ke kovari tak to bylo dokonce vse cerne hned.
Pocitac mam vykonej i 14 postav utahne a koukal jsem se na ramky a taky slapou na pohodu takze nevim je problem u me nebo ve hre?

Dnes jsem si dal zalezet po valce jsem restartnul PC zapnul jsem si jen 4 postavi a sel jsem vez s kamosem u prvniho kovare tma tmouci pak se to rozvitilo na metiny a pak u zubate zase tma tmouci s kterou nejde nic delat toto se me nikdy nestavalo je to nejaka chyba?

Nove poznatky :
DroperkaLB :

Ja jsem to tu psal asi tak 3 tydny zpet ze v 6 patre klesaji rapidne fps a nekterym cerna okno. Ale koukam ze to tu nikdo neresi
Dělá to i když jdu jenom s jednou postavou.

plug1 :

Je to problém v rozdělení paměti metinu ne u tebe, předtim to při větší zátěži klienta blblo jen někomu. Teď to blbne pár lidem navíc :-D.. Vítej mezi nimi.

Edit: Děkujeme za postřehy, věž prověřujeme.
/Script
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

jokr1
Lv.2
Lv.2
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od jokr1 » pát 21. lis 2014 17:02:34

Zdavim
Vim ze delat porty v kouzlnem dole /draci sluji/ je zamer ale myslim si ze kdyz je sluj tak roztahana tak to akorad zneprijemni hru,ne vzdy se podari rozbit pylir pro wp suru takze ted budeme sluj delat celej den.Bylo by dobre aby se tam dali delat porty.co male lvl kteri si chodi vydelavat kopanim do dolu.

RoxBorn
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 93 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od RoxBorn » pon 24. lis 2014 21:17:00

zase pár chybiček....

1. Stává se mi že zničeho nic se mi vypne okno se zaplou hrou... žadne lagy nic proste zničeho nic se to vypne (ani to nevypíše žadnou chybu ...)

2. při výběru postav za kterou cchi hrát se mi občas stane že ta postava udělá ten svuj pohyb když si ji vyberete ale nezačne se načítat hra nic a pořád mě to nechá u toh ovýběru postav ( přes správce musím vypnout hru a znova zapnout )

3. Poslední dobou se mi stává zaseknutí obrazu... ( vypadá to tak jako se to děje v rokli v bludištích když se postava pohybuje jen myší - ted se mi to stává v HG,Věži a podobně ... ) a stává se mi to jen když mám zaplích vic učtu a třeba na Wp mám zaplí automat ale sem na Bufu a bufuji tak se wp zasekne ... )

Dříve se mi to nestávalo a ted poslední dobou jeto čímdal tím horší a častější :(

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » úte 25. lis 2014 20:16:37

Zdravím, ve hře nejde zablokovat PM s určitým hráčem.

Edit: Opravíme.
/Script

Thiago
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Thiago » úte 25. lis 2014 21:43:24

Zdravím, v dole nefunguje port jde vytvořit ale když sem použil port k žíle stohu mušlí tak mě to koplo zpět na začátek a to několikrát

Edit: Drobná chyba v určení souřadnic pro port - stačí si ustoupit "do uličky". Chybu opravíme při údržbě.
/Script
Obrázek

Bellinna
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 133 poděkování

Příspěvek od Bellinna » stř 26. lis 2014 10:37:12

Zdravím.
Pořád není vyřešená chybná animace dupnutí koně (pouze u zkroc. zvěře).

E: Poprosila bych o nějaké vyjádření ..
Tuhle chybu jsem hlásila i na VTS, ale k žádnému opravení tedy nedošlo.

Edit: Co konkrétně je na ní špatně?
/Script
Naposledy upravil(a) Bellinna dne pát 28. lis 2014 17:37:16, celkem upraveno 1 x.

DroperkaLB
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 96 poděkování

Příspěvek od DroperkaLB » pát 28. lis 2014 17:22:00

Tak kdy konečně opravíte to padání FPS v 6. patře věže ?
Píšu to tady už víc jak měsíc a zatím mi nikdo ani nedopověděl.

Edit: Jakmile zjistíme, co ho způsobuje.
/Script
Obrázek
Obrázek

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Tomori « čtv 7:55 pm »
silouette píše: Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
Dobrý den, je potřeba OX dojít. Ale nebojte jsou to lehké otázky.
@ silouette « čtv 6:14 pm »
Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
@ Mionix « čtv 5:50 pm »
@ Mionix « čtv 12:43 pm »
Opraveno. Hra je již přístupná.
@ Mionix « čtv 11:26 am »
@marexanax,  děkuji za nahlášení, sháním GA.
@ marexanax « čtv 11:18 am »
zřejmě nefunguje ch3
@ Vydesenej « čtv 9:13 am »
Nemohli by jsme dostat do Iteam Shopu možnost zakoupit si zábavnou kuklu prosím :D
@ ChunjoKing « čtv 8:13 am »
@Suko201,  event končí zo 6.7. na 7.7 a 3 oxky už boli. Myslím si, že ak ešte bude nejaký súťažný týždeň, tak už posledný
@ Suko201 « čtv 5:00 am »
Sabka píše: Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
však je teprve druhý týden mini eventů, ne?
@ Sabka « stř 9:00 pm »
Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
@ ChunjoKing « stř 8:59 pm »
A budú sa dať aj ozdobiť po evente?
@ ChunjoKing « stř 7:17 pm »
A budú sa dať dorty so sviecami použiť aj po evente, prosím vás?
@ ChunjoKing « stř 7:16 pm »
To je pravda. A je to super!
@ Mionix « stř 7:08 pm »
Tak prý i když jste nepekli, tak můžete každý den v Donji část dortu získat.
@ Mionix « stř 7:03 pm »
Tak to bohužel nejde a nepůjde.
@ Mionix « stř 6:02 pm »
Zjišťuji. Já žil v domění, že neozdobené půjdou normálně prodávat, ale očividně prý nejdou.
@ cleo « stř 5:03 pm »
@Mionix,  zdravím, to je záměr zavést, že i loňské kousky dortu nejdou přendavat, když to do nedávna šlo?
@ ChunjoKing « stř 10:26 am »
Dnes je posledný deň na účasť na výročnej tipovačke
@ Mionix « stř 8:45 am »
Ano v pravidlech fora je povolen jen jeden účet.
@ Grout « úte 7:18 pm »
>:( Mio, trhej. :D
@ Martin1986 « úte 4:43 pm »
@Uncut666,  pokial viem na forume moze mat kazdy iba 1 ucet .. mat ich viacero je zakazane :)
@ ChunjoKing « úte 3:58 pm »
@jogurd007,  Ano, da sa este ziskat. Jeden dielik za dokoncenie OX, druhy dielik zo sveta Ekury, tretí dielik z fóra, 4. dielik univerzal
@ Uncut69 « úte 1:26 pm »
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
@ jogurd007 « úte 6:34 am »
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo :D Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
@ Uncut69 « pon 11:45 pm »
joo, musím napsat přání :D
@ Suko201 « pon 9:37 pm »
Koukněte se do IS skladu, pokud jste se nekoukli. Já ho měl tam :-)
@ Alter « pon 5:45 pm »
ahoj chtel jsem se zeptat proc jeste nemam amulet za prani .dekuju
@ Uncut666 « pon 5:25 pm »
Zdravím, posílal jsem tipovačku na více učtech, včera se rozdávali amulety a nejspíše se na mě zapomnělo, mohu poprosit dodání amuletu? děkují.
@ LazyMole « pon 4:51 pm »
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
@ Grout « pon 4:46 pm »
Myslí tím, že mu už padlo 10 stránek. Proto se ptá, jestli to je omezeno na postavu :D
@ OrangEE « pon 4:01 pm »
@LazyMole,  Aká jedenáctá ? veď ich je 10
@ LazyMole « pon 2:39 pm »
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd :D, padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??
@ Azi123 « pon 12:25 pm »
Dobrá, děkuji moc za informaci :)
@ Tomori « pon 12:01 pm »
Dobrý den, nemusíte se obávat. Ox samozřejmě ještě bude. Avšak pár dní po soutěžním týdnu. Vše bude předem ohlášeno, proto doporučím sledovat fórum. :hello:
@ Azi123 « pon 10:47 am »
Dobré ráno :) Nemá někdo nějakou informaci, jestli nebude OX? Ještě mi schází mimo deník jeden dílek a vypadá to zatím beznadějně :D
@ Hiearch « ned 11:28 pm »
Dobrý večer, plánuje se po ukončení druhého soutěžního týdne ještě jedna ox?
@ Tomori « ned 10:59 pm »
Dobrý večer, další várka 86 dílků byla předána :hello:
@ Relly « ned 10:50 pm »
...
@ deimos « ned 10:29 pm »
OrangEE píše: @deimos,  a stále nič :D
už tam je, měl jsem ho schovanej vlevo vrohu dole v is skladu
@ OrangEE « ned 10:06 pm »
@deimos,  a stále nič :D
@ deimos « ned 9:55 pm »
OrangEE píše: BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
Tež by se hodil no... xd
@ kovardominik « ned 9:36 pm »
ano ten myslím
@ Grout « ned 8:54 pm »
jestli myslíš ten achievment (dort s patnáctkou), tak ne, ten byl za všechny ingredience na dort
@ kovardominik « ned 8:35 pm »
chápu to správně že hodnost 15 už získat nejde že?
@ lukyno10 « ned 6:52 pm »
Tak co ten tajný úkol na punu? Nejaky hint?
@ Tomas142 « ned 6:19 pm »
kdy bude prosím další OX
@ Grout « ned 2:47 pm »
Kterej zmetek se na tom mohl pakovat?! sakraa... :D
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
[
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc

Who is chatting