Chyby v nové verzi
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Re: Chyby v nové verzi
Toto musím potvrdit alespo třeba ve druhém městě, kde nestvůry běhají po skalách v nedozírných výšinách, kam se člověk nedostane. Netuším od kdy se tak děje, ale sobotní naše HG bylo zdá se v pořádku a nestvůr na skalách jsem si všiml ve druhém městě až teď. V keri též mobové na skalách a v jeskyni (po opravě moby do stěn nelezly) nyní opět ve stěnách, probíhají, jak se jim zachce.fnndkso píše:Příšery v HG jsou pořád v texturách.. pod skálou nebo daleko na skále, už jak přicházím, tak tam jsou, né že by mi tam utekli.. někdy nejdou ani přilákat pláštěm, včera jsem nemohl ukončit 2 patro, protože mumie zůstala pod skálou.
e. teď znova, nejde ukončit 2. patro, protože je Magman úplně na vrcholku skály.. (Po 20ti minutách navíc jsem tam našel asi 5 příšer, které jsem nakonec po nějaké době pláťování zabil, ale rozhodně to hodně zrdžuje a mohlo by se s tím něco udělat, fakt mě nebaví hledat moby za skálou.)
Dále mám jedno zjištění. Hra od nějaké změny nebo údržby, pokud mám přes den zapnuté třeba dvě okna nebo přes noc na shopy, tak žere a žere paměť, až windows napíše hlášku nedostatek virtuální paměti a okno někdy spadne. Upozonuji, že mám 4GB paměti, tak že relativně dost, ale i toto dvě okna sežerou.

Další zjištění, tržnice plná Yonahů. Netuším jestli je to záměr nebo se hra zbláznila, ale na jednom místě jsem napočítal asi 10 Yonahů a v okolí další a další.

Naposledy upravil(a) Cepino dne stř 19. lis 2014 23:02:06, celkem upraveno 2 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Je dost možné, ze v pondělí nebyly na skalách, protože to začalo až včera po údržbě a bylo mi sděleno, že to souvisí s novým systémem safe zón a že se na opravě už pracuje.
Naposledy upravil(a) fnndkso dne čtv 20. lis 2014 8:07:57, celkem upraveno 1 x.
- Krkovička
- Lv.19
- Dal poděkování: 635 poděkování
- Dostal poděkování: 210 poděkování
Sel jsem nekolikrat vez ,pecete v pohode a jak se dostanu do patra ke kovari a udelam par kroku doleva tak me nenavratne vse zcerna mel jsem 4 postavi a kazda udelala to same ,vcera kdyz nas to hodilo do patra ke kovari tak to bylo dokonce vse cerne hned.
Pocitac mam vykonej i 14 postav utahne a koukal jsem se na ramky a taky slapou na pohodu takze nevim je problem u me nebo ve hre?
Dnes jsem si dal zalezet po valce jsem restartnul PC zapnul jsem si jen 4 postavi a sel jsem vez s kamosem u prvniho kovare tma tmouci pak se to rozvitilo na metiny a pak u zubate zase tma tmouci s kterou nejde nic delat toto se me nikdy nestavalo je to nejaka chyba?
Nove poznatky :
DroperkaLB :
Ja jsem to tu psal asi tak 3 tydny zpet ze v 6 patre klesaji rapidne fps a nekterym cerna okno. Ale koukam ze to tu nikdo neresi
Dělá to i když jdu jenom s jednou postavou.
plug1 :
Je to problém v rozdělení paměti metinu ne u tebe, předtim to při větší zátěži klienta blblo jen někomu. Teď to blbne pár lidem navíc
.. Vítej mezi nimi.
Edit: Děkujeme za postřehy, věž prověřujeme.
/Script
Pocitac mam vykonej i 14 postav utahne a koukal jsem se na ramky a taky slapou na pohodu takze nevim je problem u me nebo ve hre?
Dnes jsem si dal zalezet po valce jsem restartnul PC zapnul jsem si jen 4 postavi a sel jsem vez s kamosem u prvniho kovare tma tmouci pak se to rozvitilo na metiny a pak u zubate zase tma tmouci s kterou nejde nic delat toto se me nikdy nestavalo je to nejaka chyba?
Nove poznatky :
DroperkaLB :
Ja jsem to tu psal asi tak 3 tydny zpet ze v 6 patre klesaji rapidne fps a nekterym cerna okno. Ale koukam ze to tu nikdo neresi
Dělá to i když jdu jenom s jednou postavou.
plug1 :
Je to problém v rozdělení paměti metinu ne u tebe, předtim to při větší zátěži klienta blblo jen někomu. Teď to blbne pár lidem navíc

Edit: Děkujeme za postřehy, věž prověřujeme.
/Script
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P
-
- Lv.2
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Zdavim
Vim ze delat porty v kouzlnem dole /draci sluji/ je zamer ale myslim si ze kdyz je sluj tak roztahana tak to akorad zneprijemni hru,ne vzdy se podari rozbit pylir pro wp suru takze ted budeme sluj delat celej den.Bylo by dobre aby se tam dali delat porty.co male lvl kteri si chodi vydelavat kopanim do dolu.
Vim ze delat porty v kouzlnem dole /draci sluji/ je zamer ale myslim si ze kdyz je sluj tak roztahana tak to akorad zneprijemni hru,ne vzdy se podari rozbit pylir pro wp suru takze ted budeme sluj delat celej den.Bylo by dobre aby se tam dali delat porty.co male lvl kteri si chodi vydelavat kopanim do dolu.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
zase pár chybiček....
1. Stává se mi že zničeho nic se mi vypne okno se zaplou hrou... žadne lagy nic proste zničeho nic se to vypne (ani to nevypíše žadnou chybu ...)
2. při výběru postav za kterou cchi hrát se mi občas stane že ta postava udělá ten svuj pohyb když si ji vyberete ale nezačne se načítat hra nic a pořád mě to nechá u toh ovýběru postav ( přes správce musím vypnout hru a znova zapnout )
3. Poslední dobou se mi stává zaseknutí obrazu... ( vypadá to tak jako se to děje v rokli v bludištích když se postava pohybuje jen myší - ted se mi to stává v HG,Věži a podobně ... ) a stává se mi to jen když mám zaplích vic učtu a třeba na Wp mám zaplí automat ale sem na Bufu a bufuji tak se wp zasekne ... )
Dříve se mi to nestávalo a ted poslední dobou jeto čímdal tím horší a častější
1. Stává se mi že zničeho nic se mi vypne okno se zaplou hrou... žadne lagy nic proste zničeho nic se to vypne (ani to nevypíše žadnou chybu ...)
2. při výběru postav za kterou cchi hrát se mi občas stane že ta postava udělá ten svuj pohyb když si ji vyberete ale nezačne se načítat hra nic a pořád mě to nechá u toh ovýběru postav ( přes správce musím vypnout hru a znova zapnout )
3. Poslední dobou se mi stává zaseknutí obrazu... ( vypadá to tak jako se to děje v rokli v bludištích když se postava pohybuje jen myší - ted se mi to stává v HG,Věži a podobně ... ) a stává se mi to jen když mám zaplích vic učtu a třeba na Wp mám zaplí automat ale sem na Bufu a bufuji tak se wp zasekne ... )
Dříve se mi to nestávalo a ted poslední dobou jeto čímdal tím horší a častější

- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Zdravím, ve hře nejde zablokovat PM s určitým hráčem.
Edit: Opravíme.
/Script
Edit: Opravíme.
/Script
- Thiago
- Lv.4
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Zdravím, v dole nefunguje port jde vytvořit ale když sem použil port k žíle stohu mušlí tak mě to koplo zpět na začátek a to několikrát
Edit: Drobná chyba v určení souřadnic pro port - stačí si ustoupit "do uličky". Chybu opravíme při údržbě.
/Script
Edit: Drobná chyba v určení souřadnic pro port - stačí si ustoupit "do uličky". Chybu opravíme při údržbě.
/Script
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 133 poděkování
Zdravím.
Pořád není vyřešená chybná animace dupnutí koně (pouze u zkroc. zvěře).
E: Poprosila bych o nějaké vyjádření ..
Tuhle chybu jsem hlásila i na VTS, ale k žádnému opravení tedy nedošlo.
Edit: Co konkrétně je na ní špatně?
/Script
Pořád není vyřešená chybná animace dupnutí koně (pouze u zkroc. zvěře).
E: Poprosila bych o nějaké vyjádření ..
Tuhle chybu jsem hlásila i na VTS, ale k žádnému opravení tedy nedošlo.
Edit: Co konkrétně je na ní špatně?
/Script
Naposledy upravil(a) Bellinna dne pát 28. lis 2014 17:37:16, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 19 poděkování
- Dostal poděkování: 96 poděkování
Tak kdy konečně opravíte to padání FPS v 6. patře věže ?
Píšu to tady už víc jak měsíc a zatím mi nikdo ani nedopověděl.
Edit: Jakmile zjistíme, co ho způsobuje.
/Script
Píšu to tady už víc jak měsíc a zatím mi nikdo ani nedopověděl.
Edit: Jakmile zjistíme, co ho způsobuje.
/Script

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »