Mohl by se taky udělat portál do hradu stejný jako na stezku.
cleo píše:dobrá rada nad zlato... jenže manžel dělá ty úkoly se mnou .... takže těžko bude hledat meteor venku a čekat až já ho udělám....tyranka píše:Nic proti,ale pokud se řídím jednoduchým návodem padne mi pokaždé 20 jaderitů, pokud něco zbabrám tak jich není 20,lae třeba jen jeden.
Návod:
1. než si vezmu třaskavinu od Mladého lovce vždy si s manželem/kou najdu příslušný meteor ( ch1 převážně a ne přitažlivka a pokud možno ne meteory které tam někdo naházel z přivolávačů).
2. ihned po vyzvednutí třaskaviny se nechám zabít nebo /town a portnu se ( joan, ohnivka, kamkoli je libo), ihned posléze se portuji na partnera a ničí příslušný meteor, který zničím asi 1cm před koncem na něj hodím třaskavinu a sbírám.
Dnes jsem dělala už meteor 70 a bez problémů.
Upozornění vybírejte si kde meteor ničíte, aby si tam někdo nenaházel a nezapomněl daný meteor to by pak asi neklaplo.
dřív jsem s tím neměla žádný problém, vždy 20 jaderitů, až poslední týden a také zničím meteor tak, aby zůstal zhruba 1cm.... a neničím to v přitažlivce, ani z naházených meteorů (manžel dělá ty úkoly se mnou a stejným způsobem a nikdy neměl menší počet než 20 - včera ten úkol dělal na mé postavě a ohromný počet kusů - doslova a do písmene jeden......)
Duch Kerindorana se objevuje náhodně na různých místech po celé mapě, zdaleka ne jenom uvnitř hradu.Dell píše:Duch kerindorana porad na stejnem miste. Uvnitr hradu. Je to zamer? nebo existuje moznost, ze se nekdy objevi i mimo nej?
Upozorňuji, že upraven nijak nebyl. Jaderit by určitě neměl padnout nikomu jinému, než postavě, která umístila třaskavinu. Během včerejší noci to členové týmu opakovaně prověřovali a vždy s negativním výsledkem. Pravděpodobnějším vysvětlením by bylo získání předmětu skrze skupinový sběr. Tuto možnost prověříme a případně opravíme.Sabousek píše:Upozorňuji, že byl nějak opět upraven drop jaderitů.
Pokud je tomu tak, obraťte se na support. Teleportace skutečně byla dříve "bugnutá", takže se může jednat o pozůstatek špatného nastavení. V tuto chvíli by se však postavy již bugovat neměly.Sabousek píše:Nebyla jsem ve skupině a mám díky tomu teď následně buglé portování a bůh ví co ještě.