Entarian - zasekávání do textury

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
megac
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 171 poděkování
Dostal poděkování: 123 poděkování

Entarian - zasekávání do textury

Příspěvek od megac » stř 01. dub 2015 8:26:40

Ahoj, chcel by som poukázať v novej mape na tie ,,Úžasné textúry" bežím si po mape a zrazu sa zaseknem ani neviem o čo a pri zbieraní kostených vzorek ani nehovorím je problém sa k nim vôbec dostať niekde sa dá chodiť do kopcov uplne velkých a niekde neprejde po rovnej ploche tie textúry to je tam hrozné som znechutený z novej mapy a u Questov by som prial menšiu nápovedu.
Zaynev BM sura 109

menší comeback ;) tentokrát už nie tryhard :hello:

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Re: Nová mapa

Příspěvek od Cepino » stř 01. dub 2015 9:26:43

Tak upřímně, kdyby byly všude nakreslené čáry okraje mapy, kde a kam se dá chodit, tak to už nebude vůbec žádná zábava, naopak to, že k některým kostem na kopečcích se dá dostat jen úzkou uličkou z určité strany, tak je hledání zábavnější. Neházej flintu do žita, já už se určité místa naučil nazpaměť, za chvíli ti to vůbec nepřijde. :-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

megac
Lv.27
Lv.27

Příspěvek od megac » stř 01. dub 2015 9:34:00

jo? bežím si pro kost a po ceste som sa bugol asi 20x fakt super
Zaynev BM sura 109

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od MadWizard » stř 01. dub 2015 9:35:23

ja tam ani nejdem a problem vyriešeny idem si HG ečka ked budem mat pvp jake take obstojne a pvm do HG +9 vsetko potom tam pojdem

Cepino
Lv.38
Lv.38

Příspěvek od Cepino » stř 01. dub 2015 9:39:31

megac píše:jo? bežím si pro kost a po ceste som sa bugol asi 20x fakt super
Tak počkej, možná jsem tě špatně pochopil, to jako že se někde zasekneš a už se odtud nedá dostat? Nebo jen zakopneš a musíš to obejít? Pokud se někde zasekneš a již nejde od tud vylézt, tak to samozřejmě chyba je, udělal bych screen a dal buď do chyb ve hře nebo dal na support.

megac
Lv.27
Lv.27

Příspěvek od megac » stř 01. dub 2015 9:52:22

Cepino píše:
megac píše:jo? bežím si pro kost a po ceste som sa bugol asi 20x fakt super
Tak počkej, možná jsem tě špatně pochopil, to jako že se někde zasekneš a už se odtud nedá dostat? Nebo jen zakopneš a musíš to obejít? Pokud se někde zasekneš a již nejde od tud vylézt, tak to samozřejmě chyba je, udělal bych screen a dal buď do chyb ve hře nebo dal na support.
aj take ale i tak že musím to neak obísť ale dosť krát som sa zasekol aj tak že nikam nešlo a musel som sa nechať zabiť a do mesta
Zaynev BM sura 109

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » stř 01. dub 2015 9:54:19

Cepino píše:Tak upřímně, kdyby byly všude nakreslené čáry okraje mapy, kde a kam se dá chodit, tak to už nebude vůbec žádná zábava, naopak to, že k některým kostem na kopečcích se dá dostat jen úzkou uličkou z určité strany, tak je hledání zábavnější. Neházej flintu do žita, já už se určité místa naučil nazpaměť, za chvíli ti to vůbec nepřijde. :-)
Máš pravdu, já se bavím jako nikdy. Včera večer jsem se vydal hledat kosti - zjistil jsem, že jsou v sadu. Ok. Začnu obíhat těch 15-20 míst, kde se kdy portál do sadu objevil, nebo kde by (podle mě) mohl být umístěn. Nenacházím, nechám to na druhý den, protože ráno moudřejší večera.
Ráno opět začnu obíhat těch 15-20 míst, mám štěstí, portál nacházím. Zjišťuji, že můj vzorek se nachází nejspíš na 162:712, ale ať běhám v sadu jak chci, nemohu se k němu dostat. Napadá mě, že třeba v sadu vlastně není a dostanu se k němu oběhnutím sadu. Odcházím ze sadu a zjišťuji, že můj nápad byl asi špatný a přeci jen se k němu musím dostat ze sadu. Začnu tedy opět hledat portál do sadu. Ten naštěstí nacházím velmi rychle. Při hledání cesty ke kostem "zapadnu" na místě, odkud se nemohu dostat. Následuje /town a opětovné hledání portálu na vyhlídkovou stezku. Zatím neúspěšné a odcházím dělat radši něco jiného. Zatím mě hledání vzorku stálo cca 3 hodiny a stále ho nemám.
Kdybych byl zlý člověk, přál bych ti, aby ses takhle bavil u každého hledání svého kosterního vzorku, ale nepřeju to nikomu.
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38

Příspěvek od Cepino » stř 01. dub 2015 11:05:49

Malchusi, promiň, ale když už mám jako třeba včera kosti na hodně špatném místě, kde se špatně hledají, tak mi to trvá do 15ti minut. Jinak po již asi 15tém hledání kosti nacházím do 5ti minut i méně. Někdy mi stačí nakliknou 5x a kosti mám. V sadu mám naklikané kosti všechny, nacházejí se ze strany moře a ke všem se dostat v pohodě jde bez problému. Ano souhlasím, že nyní nalézt portál do sadu je složitější a i někdy já než pobíhat po mapě, tak to po třeba 15ti minutách vzdám a kašlu na nějaké bylinky, když tam kvůli něčemu jinému nepotřebuji. Orchideí mám už od každé skoro 600 kusů. Dříve bylo portálů najednou více na mapě, jak psal Script, tak nyní je vždy na mapě jen jeden a při množství lidí se ti může stát, že kde portál vždy před tebou najde někdo jiný a ty přicházíš již do pustých míst a naopak tam kde jsi byl dříve se zas portál může objevit. A zaseknout se na mapě, se mi podařilo jen jednou a po daní obrázku do chyb ve hře, bylo místo opraveno. Opravdu nevidím problém. Kamarádky kosterní ostatky obíhají také a nacházejí je stejně jako já, když nejsou zrovna v sadu do pár minut. Stačí si vedle hry otevřít v Atlasu mapu a pak si jen rozdělit dle hlášky mapu čárami od severu k jihu a od západu k východu, jako zaměřovač a najdeš kosti rychle. První nakliknu kosti u lovce, pak se dle hlášky začnu pohybovat na sever, na jih, na západ na východ. Dojdu k nějaký dalším koste, zas kliknu a zjistím zda se pohybuji správně, či jdu špatně. V případě velkého množství kostí na jednom místě nebo správné hlášky, otevřu atlas a dle souřadnic kostí rozmýšlím další přesun, pak již podle mapy jen kontroluji.

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » stř 01. dub 2015 12:20:00

Já nemám problém najít vzorky. Já je také nacházím na pár kliknutí - ověření polohy. Tyhle kosti také vím kde leží a trvalo mi to cca 4-5 kliknutí. Jen mám smolíka v tom, že nejsou úplně dobře přístupné, nebo alespoň já k nim cestu ještě nenašel. Neříkám, že neexistuje.
Takže portál do sadu hledám 3x, z toho jednou vinou chyby ve hře. Asi si se mnou zahrává apríl, takže si dodělám svoje a budu se těšit odpoledne do práce, protože dneska jsem fakt z té hry otrávenej. Dva dny si dám kvůli práci pohov a ono mě to přejde.
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38

Příspěvek od Cepino » stř 01. dub 2015 12:37:20

Malchus píše:Já nemám problém najít vzorky. Já je také nacházím na pár kliknutí - ověření polohy. Tyhle kosti také vím kde leží a trvalo mi to cca 4-5 kliknutí. Jen mám smolíka v tom, že nejsou úplně dobře přístupné, nebo alespoň já k nim cestu ještě nenašel. Neříkám, že neexistuje.
Takže portál do sadu hledám 3x, z toho jednou vinou chyby ve hře. Asi si se mnou zahrává apríl, takže si dodělám svoje a budu se těšit odpoledne do práce, protože dneska jsem fakt z té hry otrávenej. Dva dny si dám kvůli práci pohov a ono mě to přejde.
Samozřejmě s tebou souhlasím, že portál najít je pěkný opruz a když už ho najdeš a bugneš se, tak je to na palici, že musíš dát do města a znova hledat portál. Bugnout se v mapě by prostě nemělo jít a pokud už nějakým nedopatřením ano, tak příkaz /town by tě měl hodit jen k bráně sadu a ne úplně na začátek.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod

Who is chatting

offline Mionix 
offline RoxBorn 
offline Vydesenej