Entarian - zasekávání do textury
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- megac
- Lv.27
- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 123 poděkování
Entarian - zasekávání do textury
Ahoj, chcel by som poukázať v novej mape na tie ,,Úžasné textúry" bežím si po mape a zrazu sa zaseknem ani neviem o čo a pri zbieraní kostených vzorek ani nehovorím je problém sa k nim vôbec dostať niekde sa dá chodiť do kopcov uplne velkých a niekde neprejde po rovnej ploche tie textúry to je tam hrozné som znechutený z novej mapy a u Questov by som prial menšiu nápovedu.
Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Re: Nová mapa
Tak upřímně, kdyby byly všude nakreslené čáry okraje mapy, kde a kam se dá chodit, tak to už nebude vůbec žádná zábava, naopak to, že k některým kostem na kopečcích se dá dostat jen úzkou uličkou z určité strany, tak je hledání zábavnější. Neházej flintu do žita, já už se určité místa naučil nazpaměť, za chvíli ti to vůbec nepřijde. 

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- megac
- Lv.27
jo? bežím si pro kost a po ceste som sa bugol asi 20x fakt super
Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback

- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
ja tam ani nejdem a problem vyriešeny idem si HG ečka ked budem mat pvp jake take obstojne a pvm do HG +9 vsetko potom tam pojdem
- Cepino
- Lv.38
Tak počkej, možná jsem tě špatně pochopil, to jako že se někde zasekneš a už se odtud nedá dostat? Nebo jen zakopneš a musíš to obejít? Pokud se někde zasekneš a již nejde od tud vylézt, tak to samozřejmě chyba je, udělal bych screen a dal buď do chyb ve hře nebo dal na support.megac píše:jo? bežím si pro kost a po ceste som sa bugol asi 20x fakt super
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
- megac
- Lv.27
aj take ale i tak že musím to neak obísť ale dosť krát som sa zasekol aj tak že nikam nešlo a musel som sa nechať zabiť a do mestaCepino píše:Tak počkej, možná jsem tě špatně pochopil, to jako že se někde zasekneš a už se odtud nedá dostat? Nebo jen zakopneš a musíš to obejít? Pokud se někde zasekneš a již nejde od tud vylézt, tak to samozřejmě chyba je, udělal bych screen a dal buď do chyb ve hře nebo dal na support.megac píše:jo? bežím si pro kost a po ceste som sa bugol asi 20x fakt super
Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback

- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Máš pravdu, já se bavím jako nikdy. Včera večer jsem se vydal hledat kosti - zjistil jsem, že jsou v sadu. Ok. Začnu obíhat těch 15-20 míst, kde se kdy portál do sadu objevil, nebo kde by (podle mě) mohl být umístěn. Nenacházím, nechám to na druhý den, protože ráno moudřejší večera.Cepino píše:Tak upřímně, kdyby byly všude nakreslené čáry okraje mapy, kde a kam se dá chodit, tak to už nebude vůbec žádná zábava, naopak to, že k některým kostem na kopečcích se dá dostat jen úzkou uličkou z určité strany, tak je hledání zábavnější. Neházej flintu do žita, já už se určité místa naučil nazpaměť, za chvíli ti to vůbec nepřijde.
Ráno opět začnu obíhat těch 15-20 míst, mám štěstí, portál nacházím. Zjišťuji, že můj vzorek se nachází nejspíš na 162:712, ale ať běhám v sadu jak chci, nemohu se k němu dostat. Napadá mě, že třeba v sadu vlastně není a dostanu se k němu oběhnutím sadu. Odcházím ze sadu a zjišťuji, že můj nápad byl asi špatný a přeci jen se k němu musím dostat ze sadu. Začnu tedy opět hledat portál do sadu. Ten naštěstí nacházím velmi rychle. Při hledání cesty ke kostem "zapadnu" na místě, odkud se nemohu dostat. Následuje /town a opětovné hledání portálu na vyhlídkovou stezku. Zatím neúspěšné a odcházím dělat radši něco jiného. Zatím mě hledání vzorku stálo cca 3 hodiny a stále ho nemám.
Kdybych byl zlý člověk, přál bych ti, aby ses takhle bavil u každého hledání svého kosterního vzorku, ale nepřeju to nikomu.

- Cepino
- Lv.38
Malchusi, promiň, ale když už mám jako třeba včera kosti na hodně špatném místě, kde se špatně hledají, tak mi to trvá do 15ti minut. Jinak po již asi 15tém hledání kosti nacházím do 5ti minut i méně. Někdy mi stačí nakliknou 5x a kosti mám. V sadu mám naklikané kosti všechny, nacházejí se ze strany moře a ke všem se dostat v pohodě jde bez problému. Ano souhlasím, že nyní nalézt portál do sadu je složitější a i někdy já než pobíhat po mapě, tak to po třeba 15ti minutách vzdám a kašlu na nějaké bylinky, když tam kvůli něčemu jinému nepotřebuji. Orchideí mám už od každé skoro 600 kusů. Dříve bylo portálů najednou více na mapě, jak psal Script, tak nyní je vždy na mapě jen jeden a při množství lidí se ti může stát, že kde portál vždy před tebou najde někdo jiný a ty přicházíš již do pustých míst a naopak tam kde jsi byl dříve se zas portál může objevit. A zaseknout se na mapě, se mi podařilo jen jednou a po daní obrázku do chyb ve hře, bylo místo opraveno. Opravdu nevidím problém. Kamarádky kosterní ostatky obíhají také a nacházejí je stejně jako já, když nejsou zrovna v sadu do pár minut. Stačí si vedle hry otevřít v Atlasu mapu a pak si jen rozdělit dle hlášky mapu čárami od severu k jihu a od západu k východu, jako zaměřovač a najdeš kosti rychle. První nakliknu kosti u lovce, pak se dle hlášky začnu pohybovat na sever, na jih, na západ na východ. Dojdu k nějaký dalším koste, zas kliknu a zjistím zda se pohybuji správně, či jdu špatně. V případě velkého množství kostí na jednom místě nebo správné hlášky, otevřu atlas a dle souřadnic kostí rozmýšlím další přesun, pak již podle mapy jen kontroluji.
- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Já nemám problém najít vzorky. Já je také nacházím na pár kliknutí - ověření polohy. Tyhle kosti také vím kde leží a trvalo mi to cca 4-5 kliknutí. Jen mám smolíka v tom, že nejsou úplně dobře přístupné, nebo alespoň já k nim cestu ještě nenašel. Neříkám, že neexistuje.
Takže portál do sadu hledám 3x, z toho jednou vinou chyby ve hře. Asi si se mnou zahrává apríl, takže si dodělám svoje a budu se těšit odpoledne do práce, protože dneska jsem fakt z té hry otrávenej. Dva dny si dám kvůli práci pohov a ono mě to přejde.
Takže portál do sadu hledám 3x, z toho jednou vinou chyby ve hře. Asi si se mnou zahrává apríl, takže si dodělám svoje a budu se těšit odpoledne do práce, protože dneska jsem fakt z té hry otrávenej. Dva dny si dám kvůli práci pohov a ono mě to přejde.

- Cepino
- Lv.38
Samozřejmě s tebou souhlasím, že portál najít je pěkný opruz a když už ho najdeš a bugneš se, tak je to na palici, že musíš dát do města a znova hledat portál. Bugnout se v mapě by prostě nemělo jít a pokud už nějakým nedopatřením ano, tak příkaz /town by tě měl hodit jen k bráně sadu a ne úplně na začátek.Malchus píše:Já nemám problém najít vzorky. Já je také nacházím na pár kliknutí - ověření polohy. Tyhle kosti také vím kde leží a trvalo mi to cca 4-5 kliknutí. Jen mám smolíka v tom, že nejsou úplně dobře přístupné, nebo alespoň já k nim cestu ještě nenašel. Neříkám, že neexistuje.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »